• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ÖBGZ Aylin sac rengi..Yardim (RESIM)

gizemli kahveye boyasam suanki sacimi tutar mi ki...yesil mesil olur mu sacim?
bide burada koleston gizemli kahve yok. baska markanin bu ton rengini biliyomusunuz bidenelerim?

canim sacimi kapatmak istemiyorum. o istedigim sac rengini istiyorum. ama nasil yapicam bilmiyom iste :)) kahve köpügü ne oluyor ki? burasi almanya ya bana numara lazim :))

ben bu ay kahve köpüğü ve sarı karıştırdım sakınnnn sen kahve köpüğünden uzak dur içinde bakırlık çok yoğun bir renk zaten şuan turuncu olursun koyu turuncu kutudaki gibi çıkmıyor kutuda daha sarı tonları duruyor ama değil ben zaten bilerek almıştım altın karamel bulamayınca onunda bakırlığı çok olduğundan ama sen kahve köpüğü karamel kızıl bunlardan uzak dur öncelikle şu turunculuğu kapatman lazım ondan sonra istediğin rengi yakalarsın öncelikle ya palette deluxe 8.0 açık kumral yada 7.0 kumralla başla bunlarda kızıllık yok daha sonra turunculuk kapandıktan sonra sarıya başlarsın istediğin renk ancak öyle tutar cnm :7:

Helle şükür bende resimlerin görebildim.
Sanırım serverde bir problem vardı.
Tanya, saçındaki bakır pigmenti çok yoğundur.
Önce saçını açıcı ile açtırman gerekir ki yine de bakırlık kalacaktır.
Boya konusunda biz nekadar konuşsak gereksizdir. Çünkü ülkelerimiz farklı olduğundan dolayı ne renkleri ne de numaraları tutuyor.
Yinede internette baktım kadarıyla sen böyle bir renk istiyorsun.
51p0e%2BidDwL._SS500_.jpg

Yinede benim sana tavsiyem iyi bir kuafore boyat saçını, çünkü saçında çok bakır var ve sonuçu beklediğinden farklı olabilir.

canlarim yarin bi kac saat izin alicam is yerinden daha dogrusu toplantiya katilmicam hasta numarasi yaparaktan bakicam acik kuaför var mi diye......cunku genelde kapali pazartesi izin gunleri onlarin...yardimlariniz iicn tsk ederim tatlilarim :)) ins kurtulucam1

kizlar kuaföre gittim istedigim renge boyadi sacimi. suan 3 renk yansiyor. haliyle beklemiyodum ilk seferde olmasini cunku mahvettiydim saclarimi :))
ama suan memnunum. biraz daha cok az turunculuk yansiyor. 3 hafta sonraya kadar acilir tekrar boyarsak istedigin olur dedi. suan memnunum ama saclarim mahvolmus durumda. kirik cok yani sacim komple kirik. uclarinadn aldirdim 3cm ama hala kirik yani üstler komple kirik napmam lazim

dedim kadina o boyayi kadin dedi saclarin turuncu oldugu icin koyulur dedi....ama ona yakin bir renk oldu biraz daha acik oldu aksin üzerine boyaycak bencede edigi gibi yapinca olucak gibime geldi. sonucu burda paylasicam :))
kadin acik kahve ile bakir karistirdigini söyledi

Back