Saç Rengi ve Saç Boyama ÖBGZ Aylin sac rengi..Yardim (RESIM)

üzmek istemem ama sanırım tutmaz bende bir ara seninkine yakın bir tonda boyamışdım fakat netice sıfır elde sıfır fakattt senin istediğin renk tonu kesinlikle gizemli kahve 8 / 74 eminim tatlımm

cnm saçını açtığın için o turunculuklar vardır ağlama düzelir saçının resmini eklersen daha iyi bir çözüm buluruz belki cnm

sacimi kurutup resim cekecek halim yok o saci görmeye tahamül edemiyorum. neden acti sac rengimi anlamadim ki
yarin pazar ertesi gün is yerine böyle mi gidicem zaten dalga gecip duruyorlardi....turuncu koyu turuncu acik turuncu hersey var kahve boyarsam bu sefer yine koyulcam (( kestane mi boyasam napsam keske hic ellemeseydim

istersen bronz kahveye boya yada deluxenin kumralına çünkü açık kumralını yap desem alttan yine turunculuklar belli olur

nisanlima telefonda anlattim cocuk gibi azarladi bagiri cagirdi hergün sac boyuyosun ne halin varsa gör dedi

erkekler bu muhabbetlere gelemiyorlar şekerim, başta dinler gibi görünür ama baktı ki konu uzuyor, hemen sinirlenir. ben de kendi nişanlımdan biliyorum. sıkma canını. ama sana bağırmışsa sakın ezik duruma düşürme kendini, o seni arayıp özür dileyene kadar sen de onu ne ara ne sor

o hayatta aramaz ben biliyorum ama suan sacima morelim o kdar bozuk ki umurumda degil suan.

simdi benim evde koyu küllü kumral var 7.1 lorealin. ama acik kumrali tutmadiysa buda tutmaz gibime geliyo.

sacim surda sagdaki resimdekine benziyo

ben daha önce siyah sacimi actigimda yine böyleydi ama ara ara kahveler vardi kestane boyamistim 5.3 lorealin. o zaman o ilk resim koydum ya birinci sayfaya aynen öyle karamel olmustu. yine ayni boyayi alsam karamellesir mi ki......en azindan eski hali 1-2 saat önceki halini istiyorum ((

bencede cnm erkekler kadın psikolojisinden saçın bizim için ne kadar önemli olduğunu anlıyamıyorlar zaten anlamadıkları için ya tepkisiz kalıyorlar yada bağırıp geçiştiriyorlar bence kendine bağırttırma daha nişanlıyken bağırırsa evlenince düşünemiyorum bencede özür dileyene kadar yüz verme hatasını anlasın istersen yarın git kuaföre istediğini anlat belki istediğin gibi olur cnm ama üzülme artık

kuaförler kapali yarin ve pazartesi kuaförler acik degil burda
mecbur bu bakirimsi turuncumsu kafayla dolasicam
kuaförlerde bisey yapmak istemicekler yeni boyadim diye....yapacaklari tek sey yine koyulastirmak olacak biliyorum

kuaförler kapali yarin ve pazartesi kuaförler acik degil burda
mecbur bu bakirimsi turuncumsu kafayla dolasicam
kuaförlerde bisey yapmak istemicekler yeni boyadim diye....yapacaklari tek sey yine koyulastirmak olacak biliyorum

pzt niye açık değil peki? orası neresi ki?

arkadaslar suan sacimi webcam ile cektim söyle görünüyor

ama bunun bi ton acigi...yani soluk turuncu gibi duruyor normalde

simdi ben o aylinin sac rengini sizce nasil elde edebilirim? yoksa hic olmaz mi? olmaz diyorsaniz nasil fazla koyulasmadan su bakirliktan kurtulurum?
yardimlarinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…