• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ÖBGZ Aylin sac rengi..Yardim (RESIM)

GuerillaTanya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
834
7
0
A.B.D.
merhaba arkadaslar....sacim siyahti kendim evde actim ve bazi yerleri tuhaf oldu yani sacimin her tarafi ayni degil...ne renk oldugunu da cözemedim. burada öyle bir gecer zamankideki aylinin sac renginin matrix socolor oldugunu duymustum. malesef inernetteki satislara güvenerek parami kaptirdim ne boya geldi ne para geri geldi.
simdi ben normal hangi boyayla ona yakin bir renk eldeedebilirim akil verin lütfen :(

BENM RESIM ICIN LÜTFEN SU LINKE TIKLAYIN: http://imageshack.us/photo/my-images/853/dscf6430.jpg

farah-zeynep-abdullah6.jpg

Son düzenleme:
ay delircem ama hee link verdim görünüyo ya adasim tikla o linke ve bana derhal akil ver :DD cildirma noktasina geldim yaaaa cikicam evden 1 saattir cikamiyorum hahaha

http://img853.imageshack.us/img853/1461/dscf6430.jpg

bu link oluyor mu? yani ben acinca görünüyo...

simdi arkadaslar bende kirmizimsi taraflar varya simdi ben o istedigim rengini
Farah-Zeynep-Abdullah-3555.jpg
nasil elde edicem ki?

küllü kumralla boya diolar bu seferde koyulasir sac renk cok acik degil diyorlar. tekrar acarsam kizillar cogalcak..simdi sanki karamel kahve gibi duruo....ya napiyim ben

arkadaslar yalvaririm ya hic mi bu rengi deneyen yok hic mi siyah saci acinca benim ki gibi renk cikaran yok neden bana kimse yardimci olmuyor aglamak üzereyim lütfen!

cnm üzülme bu kadar düzelir saçın ama daha kendin açma baktım resmine bakırlık yoğun olmuş anladığım kadarıyla sen bal sarısı bal köpüğü tonlarında bir renk istiyorsun ama ilk boyamada mucize bekleme ancak 3. boyamaya istediğin sonuca ulaşırsın ve karamel bakırlık içeren renklerden uzak dur istersen palette deluxe 9.0 sarı al boya birkaç defa daha boyarsan ancak olur ilk boyamada alttan yansımalar olur ama bu halinden iyi olur istersen cnm :13:

ama o zamanda nasil acilacak ki saclarim...napicam da elde edicem bu rengi :( ben snu hep .1 le biten boyalarin bu durumlarda kullanilmasi gerektigini duydum. 9.0 kullanirsam yesil veya sari yansimalar olmasin?
bide o rengin ne oldugunuda bilmiyorum kuaförü demis bakir kahve diye....bide bu oxydant ne oluyor? yani onlar acici mi oluyor? onu anlamadim

istersen içine birazda küllü sarıdan karıştır oksidan boyayı karıştırdığımız yanındaki sıvı resimdeki rengi diyorsan bal köpüğü

Son düzenleme:
ya ben de bu saç rengine takmış durumdayım. eskiden saçımı boyatmak aklımın ucundan geçmezdi ama bu rengi görünce aklımdan çıkmaz oldu:D lütfen bilenler yardımcı olsun =D:1:

sacima acik küllü kumral sürdüm...bazi yerlerde yesil yansimalar olur yazilmis bazi yerlerde de kesinlikle kirmizligi kapatio yazmislar. bakalim ne hale gelecek saclarim

arkadaslar yalvaririm ya hic mi bu rengi deneyen yok hic mi siyah saci acinca benim ki gibi renk cikaran yok neden bana kimse yardimci olmuyor aglamak üzereyim lütfen!

benim saçımdada ara ara kızıllıklar var maalesef yıllardır kırmızıya boyamakdan mahvoldu benimkisiler kuaförüm az bir tutamını açdı benim saçın maalesefki bizim isteiğimiz tonlar tutmuyacak bende saldım zaten deniz mevsimide açıldı boyamıyorum bende beklicem kışa kadar beyazlar kızıllar v.b. her renk kafada ;)) hiç uğraşıp yıpratma saçlarını derim bence... yada bir çok kere kapanana kadar kızıllıkların iiyisimi gizemli kave boya hemen hemen yakın bu tona en azından sonrasında oturdukça bu tonu yakalarsın kolaylar gele.....

Back