- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 89
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
merhaba,
ben kullandım ve hiiiiç bir faydasını goremedim..
obesimed değil bunun gibi bir ilaçla arkadaşım baya bi kilo vermişti..
ilacı bırakınca eski kilosundan üstüne ekleyerek geri almıştı...
ilaç yerine ki ilaç çok riskli ölüme bile neden oluyor
kk daçok güzel diyet öneriler var. Gruplar var onlara katıl destek olurlar sana
biraz sabır ve kararlılıkla olamayacak şey yoktur...
Sitede ilaç ismi vermek veya tavsiye etmek konu açmak yasak diye biliyorum bu zayıflama konularında,
obesimed besin takviyesine giriyorsa bilmiyorum tabi canım
boşuna ceza alma bi sor yönetime bence
aaaa gerçekten mii.. yöneticilerden özür diliyorum.. gerçekten bilmiyordum yasak oldugunu ..napayım sileyimm mi başlıgıı ..ceza almak istemiyorum yaa
bence bi mesaj at sor, yardımcı olurlar
Kac kilosun. Ilac almani hic onermem. Iradeni kullanarak zayiflayabilirsin.
bunu söylemek çok ama çok zorrbugun tartıldım ve tam 75 kiloyumm
58 kiloda yaşamış bir insana çok zor geliyor..
bir anda alınmış bir kilo kış boyunca ha bire yedim.. saçma sapan miğde mi büyüttüm işte..
sıkıntıdan stresten homini gırtlakk yüklendim kendime..
şimdide cezasını cekiyorum.. veremıyorum
en fazla 65 kilo olurdum ve göstermezdim kilomu ..bende kafaya takmazdım cok fazla..
ama şimdi her kafamı gören kilo almışsın diyo.. moralmen sıfırlardayım 2 aydan berii
Ahaha sen kesin ilac al , olmadi ameliyat ol.
Bende 48 leri gormus biriyken 80 e cikmistim ama senin kadar bunalima girmedim. Simdi 72 yim. Yemegimi duzenli yiyorum. Sporrr hmmm dusuneyim, yapmiyorum. Yogurt cok yiyorum. Tatliyi kestim eskisine gore, tatlisiz yapamam. Caydan kestim sadece. Birde yumurta ama kesinlikle beyaz olmali. Kahverengiyi yiyemiyorum. Bunlari yap bakalim sende de ise yarar belki.
özelden yazıcam akşam sana bi kac öneri ama ilaç kullanmayı düşünme lütfen
kiloyu deli gibi kafasına takan biriyim ben de en son 54-55 leri görüp dukan atak yaptım şimdi 50-51 gibiyim
3-5 kilo alınca önlemini almak en iyisi de bazen olmuyor işte yiyoruz yemek yemek çok güzel
Ahaha sen kesin ilac al , olmadi ameliyat ol.
Bende 48 leri gormus biriyken 80 e cikmistim ama senin kadar bunalima girmedim. Simdi 72 yim. Yemegimi duzenli yiyorum. Sporrr hmmm dusuneyim, yapmiyorum. Yogurt cok yiyorum. Tatliyi kestim eskisine gore, tatlisiz yapamam. Caydan kestim sadece. Birde yumurta ama kesinlikle beyaz olmali. Kahverengiyi yiyemiyorum. Bunlari yap bakalim sende de ise yarar belki.
bekliyorum canım mesajını.. temmuz arkadasımda özelden bana bazı fıkırler sundu ve denemeye kjarar verdim.. cok sagolun yardımlarınız için..
zaten dün geceden beridir çökmüş vaziyetteyim.. nereye .kime saracagımı bilemiyorum..
moralım cok ama cok bozuk...
sanırım yenıden başlamanın zamanı geldide geçiyorr bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?