obesimed kullanan var mı ? gerçekten tok tutuyor mu ?

bilmiyorummm

.....
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
2.138
89
363
araştırmalarım sonucu O....MED almaya karar verdim ama kk da kullanan bayanlar varmı acaba faydasını gören oldu mu..

zayıflamak istiyorum ..çok caba sarfedıyorum ama iş yemek yemeye gelince nefsime hakim olamıyorum :( onca sporum,yürüyüşüm heba oluyor..

en son çare o....medi düşündüm...

sizce almalımıyım...onca insan zayıflama uğruna içtiği bir çok haptan öldü..reklamı yapılan haplardan da biri öldü..
korkuyorum açıkçası yaaa:18:

son zamanlarda reklamlarda cıkan bir ürün.. kk da isim vermek yasakmış bende başlıgımı değiştirdim.. inşallah ceza almam ...

Son düzenleme:
obesimed değil bunun gibi bir ilaçla arkadaşım baya bi kilo vermişti..
ilacı bırakınca eski kilosundan üstüne ekleyerek geri almıştı...
ilaç yerine ki ilaç çok riskli ölüme bile neden oluyor
kk daçok güzel diyet öneriler var. Gruplar var onlara katıl destek olurlar sana
biraz sabır ve kararlılıkla olamayacak şey yoktur...

merhaba,

ben kullandım ve hiiiiç bir faydasını goremedim..

canım kaç kilosun yanlış anlamazsan eger..hiç mi faydası olması ..tok tutuyormuş bildigim kadarıyla.. hani faydasını görmedım derken iştahın tam tersıne arttımı..birde sorması ayıp 79 tl miş sen kaça aldın ilacıı

obesimed değil bunun gibi bir ilaçla arkadaşım baya bi kilo vermişti..
ilacı bırakınca eski kilosundan üstüne ekleyerek geri almıştı...
ilaç yerine ki ilaç çok riskli ölüme bile neden oluyor
kk daçok güzel diyet öneriler var. Gruplar var onlara katıl destek olurlar sana
biraz sabır ve kararlılıkla olamayacak şey yoktur...

canım zaten elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama olmuyor iştee..yürüyüş yapıyorum evde hareket-spor yapıyorum..elimden geldiğince az yiyorum.. şimdi mesela salata yaptım yedim yağsız.. yanı ama veremıyorum..dogumlardan sonra yapışltılar üstümee :(

Sitede ilaç ismi vermek veya tavsiye etmek konu açmak yasak diye biliyorum bu zayıflama konularında,
obesimed besin takviyesine giriyorsa bilmiyorum tabi canım
boşuna ceza alma bi sor yönetime bence

Sitede ilaç ismi vermek veya tavsiye etmek konu açmak yasak diye biliyorum bu zayıflama konularında,
obesimed besin takviyesine giriyorsa bilmiyorum tabi canım
boşuna ceza alma bi sor yönetime bence

aaaa gerçekten mii.. yöneticilerden özür diliyorum.. gerçekten bilmiyordum yasak oldugunu ..napayım sileyimm mi başlıgıı ..ceza almak istemiyorum yaa :(

Kac kilosun. Ilac almani hic onermem. Iradeni kullanarak zayiflayabilirsin.

bunu söylemek çok ama çok zorr :( bugun tartıldım ve tam 75 kiloyumm:14:

58 kiloda yaşamış bir insana çok zor geliyor..
bir anda alınmış bir kilo kış boyunca ha bire yedim.. saçma sapan miğde mi büyüttüm işte..
sıkıntıdan stresten homini gırtlakk yüklendim kendime..

şimdide cezasını cekiyorum.. veremıyorum :(
en fazla 65 kilo olurdum ve göstermezdim kilomu ..bende kafaya takmazdım cok fazla..
ama şimdi her kafamı gören kilo almışsın diyo.. moralmen sıfırlardayım 2 aydan berii :(

bunu söylemek çok ama çok zorr :( bugun tartıldım ve tam 75 kiloyumm:14:

58 kiloda yaşamış bir insana çok zor geliyor..
bir anda alınmış bir kilo kış boyunca ha bire yedim.. saçma sapan miğde mi büyüttüm işte..
sıkıntıdan stresten homini gırtlakk yüklendim kendime..

şimdide cezasını cekiyorum.. veremıyorum :(
en fazla 65 kilo olurdum ve göstermezdim kilomu ..bende kafaya takmazdım cok fazla..
ama şimdi her kafamı gören kilo almışsın diyo.. moralmen sıfırlardayım 2 aydan berii :(

Ahaha sen kesin ilac al , olmadi ameliyat ol. :1:

Bende 48 leri gormus biriyken 80 e cikmistim ama senin kadar bunalima girmedim. Simdi 72 yim. Yemegimi duzenli yiyorum. Sporrr hmmm dusuneyim, yapmiyorum. Yogurt cok yiyorum. Tatliyi kestim eskisine gore, tatlisiz yapamam. Caydan kestim sadece. Birde yumurta ama kesinlikle beyaz olmali. Kahverengiyi yiyemiyorum. Bunlari yap bakalim sende de ise yarar belki.

Bende 48 leri gormus biriyken 80 e cikmistim ama senin kadar bunalima girmedim. Simdi 72 yim. Yemegimi duzenli yiyorum. Sporrr hmmm dusuneyim, yapmiyorum. Yogurt cok yiyorum. Tatliyi kestim eskisine gore, tatlisiz yapamam. Caydan kestim sadece. Birde yumurta ama kesinlikle beyaz olmali. Kahverengiyi yiyemiyorum. Bunlari yap bakalim sende de ise yarar belki.

48 lerdeykennn 80 lermiiii:53::53::53:

abowwwww vallahi helal olsunn .. kafana takmamana hayran kaldım.. süpersin...

ama ben de bekarlıgımdan berıdır bır takıntıdır gidiyor..
bu arad boyun kaç .. ben galıba bu yuzden takıyorum bu kiloya.. boyum 1.60 kilo 75 oluncaa bunalıma girmemek mumkun degıl... benım görümcem var boyu 1.80 maşallah 100 de olsa k,ilosu bellı etmıyor.. ne guzel yaa

özelden yazıcam akşam sana bi kac öneri ama ilaç kullanmayı düşünme lütfen
kiloyu deli gibi kafasına takan biriyim ben de en son 54-55 leri görüp dukan atak yaptım şimdi 50-51 gibiyim
3-5 kilo alınca önlemini almak en iyisi de bazen olmuyor işte yiyoruz yemek yemek çok güzel

özelden yazıcam akşam sana bi kac öneri ama ilaç kullanmayı düşünme lütfen
kiloyu deli gibi kafasına takan biriyim ben de en son 54-55 leri görüp dukan atak yaptım şimdi 50-51 gibiyim
3-5 kilo alınca önlemini almak en iyisi de bazen olmuyor işte yiyoruz yemek yemek çok güzel

bekliyorum canım mesajını.. temmuz arkadasımda özelden bana bazı fıkırler sundu ve denemeye kjarar verdim.. cok sagolun yardımlarınız için..

zaten dün geceden beridir çökmüş vaziyetteyim.. nereye .kime saracagımı bilemiyorum..
moralım cok ama cok bozuk...
sanırım yenıden başlamanın zamanı geldide geçiyorr bile..

Beyaz yumurta kahverengi yumurta?
Kilo vermekle alakası neymiş merak ettim?

bekliyorum canım mesajını.. temmuz arkadasımda özelden bana bazı fıkırler sundu ve denemeye kjarar verdim.. cok sagolun yardımlarınız için..

zaten dün geceden beridir çökmüş vaziyetteyim.. nereye .kime saracagımı bilemiyorum..
moralım cok ama cok bozuk...
sanırım yenıden başlamanın zamanı geldide geçiyorr bile..

tek derdimiz kilo vermek olsun, yoluna girer zamanla sen kendini fazla üzme
çökmeni gerektirecek bir durum yok ortada bence

Sitede zayıflama ilaçları başta olmak üzere ilaçlara ilgili konu ve yorum yasaktır...

Back
X