Ayy canım, sonunda erdiniz muradınıza
Her şey çok çok güzel görünüyor.
Darısı hepiciğimizin başına inşallah.
Mutluluklar diliyorum
Aman da aman, amam da aman... Forumumuzun lajoie ile en romantiği olarak saydığım pufidik de mi sözlendi?maşallah size Allah tamamına erdirsin tez zamanda ve ağzınızın tadıyla inşallah... Tebrik ederim canı gönülden :nazar
Ayy kocaman bi maşallah=) Allah daim etsin inşallah... Darısı tüm sevenlerin başına Benle Paşa^mın da Bize daha var ama Bir ömür mutlu olun
canımm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin nazarlardan korusun inşallah
sen sözleneli 2 ay olmuş mu yaa daha dün gibi hatırlıyorum sözleneceğinizi yazmıştın
zaman böyle su gibi akıp geçer inşallah
darısı başımaa
Merhaba Pufing ,Eveet 4 buçuk seneyi aşan aşkımızı o4.11.2o12 tarihinde Kız Kulesi'nde aldığım enfes teklif ile önce tek taşlandırdık, sonra o6.11.2012'de sözlenerek bi üst aşamaya getirdik. Allah herkese böle mutluluklar yaşamayı nasip etsin
Evlilik teklifinde kız kulesini seçmesinin nedeni benim kız kulesine beslediğim inanılmaz AşkÖyledir ki ben kız kulesini köprüden geçerken bile görsem deli gibi heycanlanırım (tabi şimdi iki kat daha fazla özel benim için orası ayrı ). Sevgilim ağır yapılı biri olduğu için ben kendisinin kalabalıktan ziyade evde güzel bi organizasyonla teklif eder diye düşünüyordum beni yanılttı bitanecik Aşk'ım unutulmaz bi gün yaşattı bana Allah ömrümden eksiltmesin O'nu
Gelelim sözümüzeikimizinde aileleri ayrı olduğu için özellikle ben biraz fazla stresliydim çok şükür sorunsuz bi şekilde sözümüzüde atlattık
Kızkulesındeki tekliften eti puf canavarına yakışır pufluu yüzüğüüümmsöz yüzüklerimiz
Eki Görüntüle 591484 Eki Görüntüle 591485 Eki Görüntüle 591486
İsteme ve söze yakışır hediyelerimiz
Türk kahvesi ve kolonyadan oluşan geleneksel kutumuz, buzdolabı magnetlerimiz ve tekli kolonyalarımız , tepsimiz
Eki Görüntüle 591499 Eki Görüntüle 591500 Eki Görüntüle 591501 Eki Görüntüle 591505 Eki Görüntüle 591506
Söz çiçeğim, pastamız ve pastamızdan kalan son parçalar
Eki Görüntüle 591502 Eki Görüntüle 591504 Eki Görüntüle 591503
bol lokumlu damat kahvemizveee ilk adımımız krem rengi sırt ve zincir detaylı mini bi elbise giyindim, sözlümde ısrarımla simsiyaah giyiindi O'na herşey yakışır ama siyaahh ayrı yakışıyoo
Eki Görüntüle 591508 Eki Görüntüle 591507
unutmadan birde söz yüzüğüm ve tek taşımın biraradaki hali
Eki Görüntüle 591512
Herkesee şimdiden Aşk dolu, huzurlu sağlıklı veee bol kazançlı seneler'2o12 bizde unutulmaz seneler arasında yer aldı, gelecek yıllardanda beklentilerimiz büyüüük "
Merhaba Pufing ,
Söz merasimin için yaptırdığın hediyelerine bayıldım :) hayırlı olsun Allah en kısa zamanda tamamına erdirsin :) bu ay bende sözleneceğim merak ettiğim bekarlıga veda sitesinden mı yaptırdın ve normalde isim ve tarih yazmıyor sonradan eklemek için ek ücret aldılar mı*
teşekkür ederiim canım beniimmSeninde şimdiden hayırlı olsun tatlııımm Allah mutluluğunuzu her daim arttırsın
evet bekarlığa vedada yaptırdım canım ekstra ücret almıyolar hatta sitedeki fiyat üzerinden indirimde yapıyorlarBen kendim gidip bizzat teslim aldım, yerleri bostancıda ve showroomları çok sevimlii beni sözlüm zor çıkarttı oradan
içten ve güzel dileklerin için cook ama cook tesekkür ederim tatlım :) showroomu ziyaret etmek cok daha eglenceli olucak sanırım :) güzel paylaşımlarını bekliyorum :)
Pufingcim Allah tamamına erdirsin, hediyelerin, pastan, her şeyin çok tatlı olmuş :)
Ayy çok çok çok güzel olmuş herşey yaa
Pastalar yüzükler herşey birbirinden müthiş olmuş
Allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar canımmmmmmm
Merhaba pufiding,
canım geleneksel kutular için ulastım yetkiliye kişiye ancak 15 günde bile teslim edilmiyor( sen ne kadar zaman önceden sipariş vermiştin
Canım yalan olmasın diye maiileri kontrol ettimm ayın 1inde ödeme yapmışım 6sında almışım :44: bide benım sıparıs verdıkten sonra akrabalara yetmıceenı anladıgımız ıcın showrooma gıttıgımde ustunde yazı olmayan kolonyalardan aldım. neden okadar süre vermişler anlayaamadım :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?