Söz Kesimi o6.11.2o12 / MinnkSultanla Kurbik'ide Aşk'a söz verdii :)

Ayy canım, sonunda erdiniz muradınıza
Her şey çok çok güzel görünüyor.
Darısı hepiciğimizin başına inşallah.
Mutluluklar diliyorum

valla sonunda erdiiik canııımmmm hepimiz çoook mutlu olallııımm kiiiiii

kuzuuuummmmmmm utanırım ben amaaaa Amiin amiiin amiiiinn hepimiz çok mutlu olalım 2013 kk hatunlarının senesii olsuuun

Ayy kocaman bi maşallah =) Allah daim etsin inşallah... Darısı tüm sevenlerin başına Benle Paşa^mın da Bize daha var ama Bir ömür mutlu olun

canımmmmmmm Darısı ve en en en güzellerii sizin başınızaaa

canımm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin nazarlardan korusun inşallah
sen sözleneli 2 ay olmuş mu yaa daha dün gibi hatırlıyorum sözleneceğinizi yazmıştın
zaman böyle su gibi akıp geçer inşallah
darısı başımaa

cidden su gibi geçip gidiyoo canımmm Amiiinnnnnn Çok teşekkür ediyoooruuumm Hepimizi korusun Allah'ım

Merhaba Pufing ,

Söz merasimin için yaptırdığın hediyelerine bayıldım :) hayırlı olsun Allah en kısa zamanda tamamına erdirsin :) bu ay bende sözleneceğim merak ettiğim bekarlıga veda sitesinden mı yaptırdın ve normalde isim ve tarih yazmıyor sonradan eklemek için ek ücret aldılar mı*

teşekkür ederiim canım beniimm Seninde şimdiden hayırlı olsun tatlııımm Allah mutluluğunuzu her daim arttırsın

evet bekarlığa vedada yaptırdım canım ekstra ücret almıyolar hatta sitedeki fiyat üzerinden indirimde yapıyorlar Ben kendim gidip bizzat teslim aldım, yerleri bostancıda ve showroomları çok sevimlii beni sözlüm zor çıkarttı oradan

içten ve güzel dileklerin için cook ama cook tesekkür ederim tatlım :) showroomu ziyaret etmek cok daha eglenceli olucak sanırım :) güzel paylaşımlarını bekliyorum :)

içten ve güzel dileklerin için cook ama cook tesekkür ederim tatlım :) showroomu ziyaret etmek cok daha eglenceli olucak sanırım :) güzel paylaşımlarını bekliyorum :)

ne demek canım benım hepımız mutlu olalııımm

kınamda falan talan edicem bendee ordaki herşeeyden alasın geliyoo gidiincee vaktim ve daha çook maddi durumumm olsaydıı sanırımm sırtlanıp eve öle dönerdiim

Pufingcim Allah tamamına erdirsin, hediyelerin, pastan, her şeyin çok tatlı olmuş :)

Ayy çok çok çok güzel olmuş herşey yaa
Pastalar yüzükler herşey birbirinden müthiş olmuş
Allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar canımmmmmmm

Merhaba pufiding,

canım geleneksel kutular için ulastım yetkiliye kişiye ancak 15 günde bile teslim edilmiyor ( sen ne kadar zaman önceden sipariş vermiştin

Merhaba pufiding,

canım geleneksel kutular için ulastım yetkiliye kişiye ancak 15 günde bile teslim edilmiyor ( sen ne kadar zaman önceden sipariş vermiştin

Canım yalan olmasın diye maiileri kontrol ettimm ayın 1inde ödeme yapmışım 6sında almışım :44: bide benım sıparıs verdıkten sonra akrabalara yetmıceenı anladıgımız ıcın showrooma gıttıgımde ustunde yazı olmayan kolonyalardan aldım. neden okadar süre vermişler anlayaamadım :44::44:

1 hafta erteledim sözümü canım kavanoz yokmus ellerinde kolonya yapabiliriz dediler bende etiket bastırıp artık kahveleri kendim yapıcam tekrardan cok tesekkür ederim canım
yardımların icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…