Söz Kesimi o6.11.2o12 / MinnkSultanla Kurbik'ide Aşk'a söz verdii :)

Oyyyy. Maşallah pufuma,Rabbim gönlünüzdeki her şeyi hayırlısıyla nasip etsin.

bugu buguuuuummm amiin tatlıımm cok tesekkurlerr

pufummm tekrardan tebrik ederimmm
musmutlu olun inşallah Rabbim ellerinizi hiç ayırmasın
bidee hediyelerinize bayıldımm kutucuklar çok tatlı olmuşş

cok sagol bebegııımm bende cok severekk aldım hedıyelerımıde söz ıcın bıraz abarttım sanırım nişanda napcam bılmıyorumm fikirlere açığıımm

hmen bi fikir sunuyorum
bende bugün gördüm senin hediyelerini koydugun şeffaf kutucuklardan düşün onun içinde renkli havlulardan çiçek,pasta,gül vs gibi şekiller yapmışlar içine güzelce yerleştirmişler çok şık duruyodu yurtdışında düğün hediyesi olarak bizim nikah şekerleri yerine verilen bi hediye ama çok orjinal bi fikir bence

aaaaa süs eşyasıı gibi miii canımm? meraklandım bak şimciiiikk

Son düzenleme:
Siiizzz, siiiizzz, sizin o kocaman AŞK'ınıızzz bana ve hatta bize oyle güzel bi güç veriyokii Allahım nazarlardan korusunn, şu hayatta çocuklarını en çok sevmek istediğim tekk kişii, bana dost, kardeşlik kavramını "gerçek" anlamda anlatan güzel yürek iyi ki varsın Allah da tez zamanda tamamına erdiricek inşallah, dualarımızı karşılıksız bırakmıyor Rabbim.. Ne istiyorsak verdi, bizim güzel bağımız, birşeyi yürekten istememiz yetti.

Miiiniiimm aşkımm o günn yanında olmak en en enn büyük arzumdu ve hatta oturduğum yerde saatleri değil, dakikaları, saliseleri saydım çok zordu çoook Ama nişanda başrolde olcaam, hiç biyere ayrılmıcam izinse izin ne gerekiosa yapıcam çünküüü benimm kardeşimmmsinn sen

Bu arada çocuklar demiştim yukarda düşünsene etrafta bıcır bıcır "teyceeee" diye gezinen minik pufları Allahıııımm yeriimmm yer yer Gelsin o günler

aaaaa süs eşyasıı gibi miii canımm? meraklandım bak şimciiiikk

aynen öle şekercimm hani bzde mumlar vardır süs eşyası olarak öle şekilli kokulu falan bunlar havludan yapılmıştı havlu degil farklı b malzemede olabilir aslında sizi anımsatabilecek bişey mesela

yaaaa kardeşşşöteeemmmmm ben o gün her an her dakika senii yanımda hissetiimm kii bizimde hatamız vardıı ama kuzumm sevgiliciğin doğum gününde olcak diyeee tutulduk tarihe, haftaiçi olmak zorunda kaldıı yoksa ben biiloorummm dibimde olurrduuunn gram kuşkuum yoookk Nişandaa en baş konugumsunuz sen ve bıtanecıııkk enişteeemmm loca yapıcam sizeee

ayy bebek dıyınce bıle ıcım kıpır kıpır oluyooo kuzuuumm hemencıcık olsunnnlaaarr ben bizim puflarıı veee siziiinnn ömrükleri tek hamledee yutaarım şimdiden söliim :101: oy tetelerii annikleri ölsün onnaraa

aynen öle şekercimm hani bzde mumlar vardır süs eşyası olarak öle şekilli kokulu falan bunlar havludan yapılmıştı havlu degil farklı b malzemede olabilir aslında sizi anımsatabilecek bişey mesela

kuzuuum denk gelırseen bı lınk yada futuraaaff atarrmısııınn bana canlandıramadım gozummdeee ve cok meraklandım

kuzuuum denk gelırseen bı lınk yada futuraaaff atarrmısııınn bana canlandıramadım gozummdeee ve cok meraklandım

cnım bn bunu bi programda izlerken gördüm çinli bi çiftin düğünüydü bakayım bi programı bulursam sana atarım link foto ne bulursam:13:

Çünkü biz mesafeleri aştık, biz bu hırsla okyanusları deleriz söyleyeyim miniiimm Kurbik eniştem de haftasonu doğamamış mı yeaa diye isyanımı hatırlar gibiyim ki o anda Halil Sezai ye bağlamıştım durumu
Biiiizz locada yaparız amuda da kalkarız ben yeterki o gun yanında olayım, 2013 hayallerimiz ne büyük bizim ama imkansız değil, biz senle yanyana kalp kalbe ne güzeliiz
Anaaammm minik puflar kurbikler pelmikler aybicanlar Yuuuh ne geniş bi aile olcaz maşallah bize

1 hafta önce şu zamanlar yanı başımdaydın hatta satır etleri götürüyodun aşko özledim bile seni ben Kavuşalım yine kavuşalım sımsıkı sarılalım olabilitesi en kısa zamanda

Hatta yaz gelsin bizim on modumuz bu olsun yine yeni yeniden

canım bak bunun gibi bişey ama benim gördüklerim çok daha şıktı herbii farklı bi şekildi ne gibi bişey oldugunu anlarsın bundan

ömrüüküüüm ya suan telefondaa sevgılıcıkkkle dıoduk gecenn hafta bugunnn nerdeyydıın bakiim sen keşanlara mı gittiinnn diyee yaz gelsın bencede gelmelı bıannn eveeellll çok özlüyoorum ben böyleee seniii mmmmmm satır et dedinndee ağzım sulandıı genee aşkilopummmm geniş ailemin en sevimli suratıııı çok fazlacana sevoorum ben seniiiiiiiii

canım bak bunun gibi bişey ama benim gördüklerim çok daha şıktı herbii farklı bi şekildi ne gibi bişey oldugunu anlarsın bundan
Eki Görüntüle 591575

ay degısık duruooo du ben ıncelım bı sunu sagol bebişimmmmmmmm öpücükler büssürüüü

Aman da aman, amam da aman... Forumumuzun lajoie ile en romantiği olarak saydığım pufidik de mi sözlendi? maşallah size Allah tamamına erdirsin tez zamanda ve ağzınızın tadıyla inşallah... Tebrik ederim canı gönülden :nazar

Her şey çok ama çoook güzel...Maşallah da diyeyim nazar boncuklarımı da kondurayım da nazarlardan esirgesin Rabbim
Allah tamamına erdirsin ve hep böyle mutlu olun inşallah.
Ben ne zaman bu günleri göreceğim Ya Rabbim
Ayrıca hediyelere bayıldm hele o magnetlere :)
Gün gelir ben de bugünleri görürsem kopya çekebilir miyiiiimm

Son düzenleme:

2013 dileklerim arasında bian evel seninde sevgilicinee kavuşmaannn olucaakk tatlıcııım tabiikidee kopya cekebilirsiiinnn yardımcı oluruuumm canım

Her şey cok güzel olmuş, mutluluklar diliyorum, hayırlı olsun inşallah.

çok teşekkür ederim canııımm

2013 dileklerim arasında bian evel seninde sevgilicinee kavuşmaannn olucaakk tatlıcııım tabiikidee kopya cekebilirsiiinnn yardımcı oluruuumm canım

O kadaaaar mutlu olurum kiii....Rabbim hayırlısıyla bana da nasip etsin inşallah ve seven herkese

sen hic tanımadıgın biri senden yardım istediginde bile, yakın arkadasmısız gibi içten ve temiz yanıt veren,zaman ayıran bir insansın bu yüzden mutluluk hep sizinle olsunnnn, tamamına erin en önemlisi bu
ve
darısı basımaaaa

Firaam yaa çok duygulandırdın benii Sen beni tanımadıgın halde kendine yakın görüp derdini paylaştığın için ben teşekkür ederiim. Darısıııı başıınaa tabiiii çoook fazla içten diliyorum bunuuuu

Ayy canım, sonunda erdiniz muradınıza
Her şey çok çok güzel görünüyor.
Darısı hepiciğimizin başına inşallah.
Mutluluklar diliyorum

Ayy kocaman bi maşallah =) Allah daim etsin inşallah... Darısı tüm sevenlerin başına Benle Paşa^mın da Bize daha var ama Bir ömür mutlu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…