Oyyyy.Maşallah pufuma,Rabbim gönlünüzdeki her şeyi hayırlısıyla nasip etsin.
pufummm tekrardan tebrik ederimmm
musmutlu olun inşallah Rabbim ellerinizi hiç ayırmasın
bidee hediyelerinize bayıldımm kutucuklar çok tatlı olmuşş
bugu buguuuuummm amiin tatlıımm cok tesekkurlerr
cok sagol bebegııımmbende cok severekk aldım hedıyelerımıde söz ıcın bıraz abarttım sanırım nişanda napcam bılmıyorumm fikirlere açığıımm
hmen bi fikir sunuyorum
bende bugün gördüm senin hediyelerini koydugun şeffaf kutucuklardan düşün onun içinde renkli havlulardan çiçek,pasta,gül vs gibi şekiller yapmışlar içine güzelce yerleştirmişler çok şık duruyodu yurtdışında düğün hediyesi olarak bizim nikah şekerleri yerine verilen bi hediye ama çok orjinal bi fikir bence
aaaaa süs eşyasıı gibi miii canımm? meraklandım bak şimciiiikk
Siiizzz, siiiizzz, sizin o kocaman AŞK'ınıızzz bana ve hatta bize oyle güzel bi güç veriyokiiAllahım nazarlardan korusunn, şu hayatta çocuklarını en çok sevmek istediğim tekk kişii, bana dost, kardeşlik kavramını "gerçek" anlamda anlatan güzel yürek iyi ki varsın Allah da tez zamanda tamamına erdiricek inşallah, dualarımızı karşılıksız bırakmıyor Rabbim.. Ne istiyorsak verdi, bizim güzel bağımız, birşeyi yürekten istememiz yetti.
Miiiniiimm aşkımm o günn yanında olmak en en enn büyük arzumdu ve hatta oturduğum yerde saatleri değil, dakikaları, saliseleri saydım çok zordu çoookAma nişanda başrolde olcaam, hiç biyere ayrılmıcam izinse izin ne gerekiosa yapıcam çünküüü benimm kardeşimmmsinn sen
Bu arada çocuklar demiştim yukardadüşünsene etrafta bıcır bıcır "teyceeee" diye gezinen minik pufları Allahıııımm yeriimmm yer yer Gelsin o günler
aynen öle şekercimm hani bzde mumlar vardır süs eşyası olarak öle şekilli kokulu falan bunlar havludan yapılmıştı havlu degil farklı b malzemede olabilir aslında sizi anımsatabilecek bişey mesela
kuzuuum denk gelırseen bı lınk yada futuraaaff atarrmısııınn bana canlandıramadım gozummdeee ve cok meraklandım
yaaaa kardeşşşöteeemmmmmben o gün her an her dakika senii yanımda hissetiimm kii bizimde hatamız vardıı ama kuzumm sevgiliciğin doğum gününde olcak diyeee tutulduk tarihe, haftaiçi olmak zorunda kaldıı yoksa ben biiloorummm dibimde olurrduuunn gram kuşkuum yoookk Nişandaa en baş konugumsunuz sen ve bıtanecıııkk enişteeemmm loca yapıcam sizeee
ayy bebek dıyınce bıle ıcım kıpır kıpır oluyooo kuzuuumm hemencıcık olsunnnlaaarr ben bizim puflarıı veee siziiinnn ömrükleri tek hamledee yutaarım şimdiden söliim :101: oy tetelerii annikleri ölsün onnaraa
Çünkü biz mesafeleri aştık, biz bu hırsla okyanusları deleriz söyleyeyim miniiimmKurbik eniştem de haftasonu doğamamış mı yeaa diye isyanımı hatırlar gibiyim ki o anda Halil Sezai ye bağlamıştım durumu
Biiiizz locada yaparız amuda da kalkarız ben yeterki o gun yanında olayım, 2013 hayallerimiz ne büyük bizim ama imkansız değil, biz senle yanyana kalp kalbe ne güzeliiz
Anaaammm minik puflar kurbikler pelmikler aybicanlarYuuuh ne geniş bi aile olcaz maşallah bize
1 hafta önce şu zamanlar yanı başımdaydın hatta satır etleri götürüyodun aşkoözledim bile seni ben Kavuşalım yine kavuşalım sımsıkı sarılalım olabilitesi en kısa zamanda
Hatta yaz gelsin bizim on modumuz bu olsun yine yeni yeniden
canım bak bunun gibi bişey ama benim gördüklerim çok daha şıktı herbii farklı bi şekildi ne gibi bişey oldugunu anlarsın bundan
Eki Görüntüle 591575
Her şey çok ama çoook güzel...Maşallah da diyeyim nazar boncuklarımı da kondurayım da nazarlardan esirgesin Rabbim
Allah tamamına erdirsin ve hep böyle mutlu olun inşallah.
Ben ne zaman bu günleri göreceğim Ya Rabbim
Ayrıca hediyelere bayıldm hele o magnetlere :)
Gün gelir ben de bugünleri görürsem kopya çekebilir miyiiiimm
Her şey cok güzel olmuş, mutluluklar diliyorum, hayırlı olsun inşallah.
2013 dileklerim arasında bian evel seninde sevgilicinee kavuşmaannn olucaakk tatlıcııımtabiikidee kopya cekebilirsiiinnn yardımcı oluruuumm canım
sen hic tanımadıgın biri senden yardım istediginde bile, yakın arkadasmısız gibi içten ve temiz yanıt veren,zaman ayıran bir insansın bu yüzden mutluluk hep sizinle olsunnnn, tamamına erin en önemlisi bu
ve
darısı basımaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?