Söz Kesimi o6.11.2o12 / MinnkSultanla Kurbik'ide Aşk'a söz verdii :)

pufing

Biraz fazlaca (A)şık ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
6.279
9
108
İstanbul
Eveet 4 buçuk seneyi aşan aşkımızı o4.11.2o12 tarihinde Kız Kulesi'nde aldığım enfes teklif ile önce tek taşlandırdık, sonra o6.11.2012'de sözlenerek bi üst aşamaya getirdik. Allah herkese böle mutluluklar yaşamayı nasip etsin

Evlilik teklifinde kız kulesini seçmesinin nedeni benim kız kulesine beslediğim inanılmaz Aşk Öyledir ki ben kız kulesini köprüden geçerken bile görsem deli gibi heycanlanırım (tabi şimdi iki kat daha fazla özel benim için orası ayrı). Sevgilim ağır yapılı biri olduğu için ben kendisinin kalabalıktan ziyade evde güzel bi organizasyonla teklif eder diye düşünüyordum beni yanılttı bitanecik Aşk'ım unutulmaz bi gün yaşattı bana Allah ömrümden eksiltmesin O'nu

Gelelim sözümüze ikimizinde aileleri ayrı olduğu için özellikle ben biraz fazla stresliydim çok şükür sorunsuz bi şekilde sözümüzüde atlattık

Kızkulesındeki tekliften eti puf canavarına yakışır pufluu yüzüğüüümm söz yüzüklerimiz

İsteme ve söze yakışır hediyelerimiz

Türk kahvesi ve kolonyadan oluşan geleneksel kutumuz, buzdolabı magnetlerimiz ve tekli kolonyalarımız , tepsimiz

Söz çiçeğim, pastamız ve pastamızdan kalan son parçalar

bol lokumlu damat kahvemiz veee ilk adımımız krem rengi sırt ve zincir detaylı mini bi elbise giyindim, sözlümde ısrarımla simsiyaah giyiindi O'na herşey yakışır ama siyaahh ayrı yakışıyoo

unutmadan birde söz yüzüğüm ve tek taşımın biraradaki hali

Herkesee şimdiden Aşk dolu, huzurlu sağlıklı veee bol kazançlı seneler '2o12 bizde unutulmaz seneler arasında yer aldı, gelecek yıllardanda beklentilerimiz büyüüük "

Son düzenleme:
İlk maşaAllahlar benden gelsin kuzumaaa....

Senin aşkında, sende ne güzelsin öyle miniğim.. Bu kalbindeki heycanlar ömrün boyunca sürsün..

İlk günki gibi sevin, sayın birbirinizii.. Eniştem beyde çok ama çokkk kıymetini bilsin ( ondan şüphem yok gerçi )

Allah tamamına erdirsin, ağız tadıyla, huzurla daha güzel günler görün inşaAllah güzel arkadaşım benimm..
:123: Daha güzel günlerden kastımıda bu smileyler anlatsın artık..

ayy beniim hayatıım sultanımmm çok teşekkür ederim maşallahlar için ben boncugumuzu unutmuşuum gelecek güzel günlerde hep benimle olun destekçim olunn olurr muu? :26: :101:

ayy beniim hayatıım sultanımmm çok teşekkür ederim maşallahlar için ben boncugumuzu unutmuşuum gelecek güzel günlerde hep benimle olun destekçim olunn olurr muu? :26: :101:

Olmazmıyız hiç ya olmazmıyız.... Bütün güzel günlerinde beraber oluruz inşaAllah.. O tatlı telaşları, heycanları her şeyi ama her şeyi birlikte yaşayalım..Fiziken yanında olamasamda yüreğim ve dualarım hep seninle unutma..

çok çok tebrik ederimmm Allahım tamamına erdirsinnn darısı bu baharda benim başımaaaaaa

Ahh bundan nasıl eminim bilemessinn bebeğiim ! Seviyorum seni çooookkkk

çok çok tebrik ederimmm Allahım tamamına erdirsinnn darısı bu baharda benim başımaaaaaa

canııım benııımmm teşekkür ederiiiim dahada guzellerii olsun inşallaaahh az kalmış baharadaaa var mı kafanızda tarıhınızz?

Cok mutlu oldum.Tebrik ederim.Allah tamamina erdirsin.Simsiki sarilin bir omur boyu birbirinize.

Son düzenleme:

ben nisan diyorum ona göre okadar beklemeye gerek yok ama evlilik teklifimi bekliyorum önce ondan sonra düşünürüm

ben nisan diyorum ona göre okadar beklemeye gerek yok ama evlilik teklifimi bekliyorum önce ondan sonra düşünürüm

benimkide son 2 gün kala etti valla kuzum bian istemeye gelmeden önce kapıda falan edicek falan sandım güzel bi teklif edeer havalara ucururr semiramisinii

benimkide son 2 gün kala etti valla kuzum bian istemeye gelmeden önce kapıda falan edicek falan sandım güzel bi teklif edeer havalara ucururr semiramisinii

inşallah kuzum yaa edecekmiş ama çok farklı olmalıymış öyle demişti bi süre öncee merakla bekliyorum bendee

canım benim çoookkk mutlu olun
darısı başıma demeden de geçemicem

amiiiiiiinnn canıııımmmm evet evettt darısııı sızın tatlı askınıızaaaaa cok sevımlısınız sııız

inşallah kuzum yaa edecekmiş ama çok farklı olmalıymış öyle demişti bi süre öncee merakla bekliyorum bendee

herturlusu mutlu edıyo ınsanıı kuzuuumm dusunmelerı yeterr ben sokaa girmiştim fotografcıda tutmus o şaşkın hallerımı cektırmıs deli cocukk

Tebrik ederimmmm

Darisi basimiza

amiiinnn canııııımmmmm :101: teşekküür ederiiiizz

oyyyy o sizin tatlılığınızzz :119:

pufummm tekrardan tebrik ederimmm
musmutlu olun inşallah Rabbim ellerinizi hiç ayırmasın
bidee hediyelerinize bayıldımm kutucuklar çok tatlı olmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…