İlk maşaAllahlar benden gelsin kuzumaaa....
Senin aşkında, sende ne güzelsin öyle miniğim.. Bu kalbindeki heycanlar ömrün boyunca sürsün..
İlk günki gibi sevin, sayın birbirinizii.. Eniştem beyde çok ama çokkk kıymetini bilsin ( ondan şüphem yok gerçi )
Allah tamamına erdirsin, ağız tadıyla, huzurla daha güzel günler görün inşaAllah güzel arkadaşım benimm.. :123:Daha güzel günlerden kastımıda bu smileyler anlatsın artık..
ayy beniim hayatıım sultanımmm çok teşekkür ederim maşallahlar için ben boncugumuzu unutmuşuumgelecek güzel günlerde hep benimle olun destekçim olunn olurr muu? :26: :101:
Olmazmıyız hiç ya olmazmıyız.... Bütün güzel günlerinde beraber oluruz inşaAllah.. O tatlı telaşları, heycanları her şeyi ama her şeyi birlikte yaşayalım..Fiziken yanında olamasamda yüreğim ve dualarım hep seninle unutma..
çok çok tebrik ederimmm Allahım tamamına erdirsinnndarısı bu baharda benim başımaaaaaa
Cok mutlu oldum.Tebrik ederim.Allah tamamina erdirsin.Simsiki sarilin bir omur boyu birbirinize.
Ahh bundan nasıl eminim bilemessinn bebeğiim !Seviyorum seni çooookkkk
canııım benııımmm teşekkür ederiiiim dahada guzellerii olsun inşallaaahhaz kalmış baharadaaa var mı kafanızda tarıhınızz?
ben nisan diyorum ona göre okadar beklemeye gerek yok ama evlilik teklifimi bekliyorum önce ondan sonra düşünürüm
benimkide son 2 gün kala etti valla kuzum bian istemeye gelmeden önce kapıda falan edicek falan sandımgüzel bi teklif edeer havalara ucururr semiramisinii
canım benim çoookkk mutlu olun
darısı başıma demeden de geçemicem
inşallah kuzum yaa edecekmiş ama çok farklı olmalıymış öyle demişti bi süre öncee merakla bekliyorum bendee
Tebrik ederimmmm
Darisi basimiza
amiiiiiiinnn canıııımmmmevet evettt darısııı sızın tatlı askınıızaaaaa cok sevımlısınız sııız
herturlusu mutlu edıyo ınsanıı kuzuuumm dusunmelerı yeterrben sokaa girmiştim fotografcıda tutmus o şaşkın hallerımı cektırmıs deli cocukk
amiiinnn canııııımmmmm :101: teşekküür ederiiiizz
MutluluklarDarısı tüm sevenlerin başına :)
oyyyyo sizin tatlılığınızzz :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?