• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi o6.11.2o12 / MinnkSultanla Kurbik'ide Aşk'a söz verdii :)

pufing

Biraz fazlaca (A)şık ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
6.279
9
108
İstanbul
Eveet 4 buçuk seneyi aşan aşkımızı o4.11.2o12 tarihinde Kız Kulesi'nde aldığım enfes teklif ile önce tek taşlandırdık, sonra o6.11.2012'de sözlenerek bi üst aşamaya getirdik. Allah herkese böle mutluluklar yaşamayı nasip etsin :16:

Evlilik teklifinde kız kulesini seçmesinin nedeni benim kız kulesine beslediğim inanılmaz Aşk :69: Öyledir ki ben kız kulesini köprüden geçerken bile görsem deli gibi heycanlanırım (tabi şimdi iki kat daha fazla özel benim için orası ayrı:17:). Sevgilim ağır yapılı biri olduğu için ben kendisinin kalabalıktan ziyade evde güzel bi organizasyonla teklif eder diye düşünüyordum beni yanılttı bitanecik Aşk'ım :69: unutulmaz bi gün yaşattı bana Allah ömrümden eksiltmesin O'nu :69:

Gelelim sözümüze :16: ikimizinde aileleri ayrı olduğu için özellikle ben biraz fazla stresliydim :61: çok şükür sorunsuz bi şekilde sözümüzüde atlattık :61:

Kızkulesındeki tekliften eti puf canavarına yakışır pufluu yüzüğüüümm :1: söz yüzüklerimiz :16:

$o4.11.2o12.jpg $041120123711.jpg $nnnnnn.jpg

İsteme ve söze yakışır hediyelerimiz :61:

Türk kahvesi ve kolonyadan oluşan geleneksel kutumuz, buzdolabı magnetlerimiz ve tekli kolonyalarımız , tepsimiz :69:

$Adsız.jpg $söz.jpg $söz2.jpg $gelenekselkutu.jpg $tepsimiz.jpg

Söz çiçeğim, pastamız ve pastamızdan kalan son parçalar :56:

$071120123748.jpg $100_2440.jpg $071120123749.jpg

bol lokumlu damat kahvemiz :1: veee ilk adımımız :16: krem rengi sırt ve zincir detaylı mini bi elbise giyindim, sözlümde ısrarımla simsiyaah giyiindi O'na herşey yakışır ama siyaahh ayrı yakışıyoo :23::17: :1:

$sözzzzz.jpg $söz3.jpg

unutmadan birde söz yüzüğüm ve tek taşımın biraradaki hali
$201120123808.jpg

Herkesee şimdiden Aşk dolu, huzurlu sağlıklı veee bol kazançlı seneler :54: '2o12 bizde unutulmaz seneler arasında yer aldı, gelecek yıllardanda beklentilerimiz büyüüük :69:"

Son düzenleme:
İlk maşaAllahlar benden gelsin kuzumaaa....:nazar::nazar::nazar:

Senin aşkında, sende ne güzelsin öyle miniğim.. Bu kalbindeki heycanlar ömrün boyunca sürsün.. :16:

İlk günki gibi sevin, sayın birbirinizii.. Eniştem beyde çok ama çokkk kıymetini bilsin ( ondan şüphem yok gerçi ):34:

Allah tamamına erdirsin, ağız tadıyla, huzurla daha güzel günler görün inşaAllah güzel arkadaşım benimm..
:123: :nazar: Daha güzel günlerden kastımıda bu smileyler anlatsın artık.. :49::49::49: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İlk maşaAllahlar benden gelsin kuzumaaa....:nazar::nazar::nazar:

Senin aşkında, sende ne güzelsin öyle miniğim.. Bu kalbindeki heycanlar ömrün boyunca sürsün.. :16:

İlk günki gibi sevin, sayın birbirinizii.. Eniştem beyde çok ama çokkk kıymetini bilsin ( ondan şüphem yok gerçi ):34:

Allah tamamına erdirsin, ağız tadıyla, huzurla daha güzel günler görün inşaAllah güzel arkadaşım benimm..
:123: :nazar: Daha güzel günlerden kastımıda bu smileyler anlatsın artık.. :49::49::49: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayy beniim hayatıım sultanımmm çok teşekkür ederim maşallahlar için ben boncugumuzu unutmuşuum :1: gelecek güzel günlerde hep benimle olun destekçim olunn olurr muu? :26: :101:

ayy beniim hayatıım sultanımmm çok teşekkür ederim maşallahlar için ben boncugumuzu unutmuşuum :1: gelecek güzel günlerde hep benimle olun destekçim olunn olurr muu? :26: :101:

Olmazmıyız hiç ya olmazmıyız.... Bütün güzel günlerinde beraber oluruz inşaAllah.. O tatlı telaşları, heycanları her şeyi ama her şeyi birlikte yaşayalım..Fiziken yanında olamasamda yüreğim ve dualarım hep seninle unutma..:16::38:

çok çok tebrik ederimmm Allahım tamamına erdirsinnn:nazar: darısı bu baharda benim başımaaaaaa :52:

Olmazmıyız hiç ya olmazmıyız.... Bütün güzel günlerinde beraber oluruz inşaAllah.. O tatlı telaşları, heycanları her şeyi ama her şeyi birlikte yaşayalım..Fiziken yanında olamasamda yüreğim ve dualarım hep seninle unutma..:16::38:

Ahh bundan nasıl eminim bilemessinn bebeğiim ! :16: Seviyorum seni çooookkkk :69:

çok çok tebrik ederimmm Allahım tamamına erdirsinnn:nazar: darısı bu baharda benim başımaaaaaa :52:

canııım benııımmm teşekkür ederiiiim dahada guzellerii olsun inşallaaahh :16: az kalmış baharadaaa var mı kafanızda tarıhınızz?

Cok mutlu oldum.Tebrik ederim.Allah tamamina erdirsin.Simsiki sarilin bir omur boyu birbirinize.:nazar::nazar:

Son düzenleme:

Ahh bundan nasıl eminim bilemessinn bebeğiim ! :16: Seviyorum seni çooookkkk :69:

canııım benııımmm teşekkür ederiiiim dahada guzellerii olsun inşallaaahh :16: az kalmış baharadaaa var mı kafanızda tarıhınızz?

ben nisan diyorum ona göre okadar beklemeye gerek yok ama evlilik teklifimi bekliyorum önce ondan sonra düşünürüm :1:

ben nisan diyorum ona göre okadar beklemeye gerek yok ama evlilik teklifimi bekliyorum önce ondan sonra düşünürüm :1:

benimkide son 2 gün kala etti valla kuzum bian istemeye gelmeden önce kapıda falan edicek falan sandım :9: güzel bi teklif edeer havalara ucururr semiramisinii :16:

benimkide son 2 gün kala etti valla kuzum bian istemeye gelmeden önce kapıda falan edicek falan sandım :9: güzel bi teklif edeer havalara ucururr semiramisinii :16:

inşallah kuzum yaa edecekmiş ama çok farklı olmalıymış öyle demişti bi süre öncee merakla bekliyorum bendee :1:

canım benim çoookkk mutlu olun :nazar::nazar:
darısı başıma demeden de geçemicem :9:

amiiiiiiinnn canıııımmmm :54: evet evettt darısııı sızın tatlı askınıızaaaaa cok sevımlısınız sııız :69:

inşallah kuzum yaa edecekmiş ama çok farklı olmalıymış öyle demişti bi süre öncee merakla bekliyorum bendee :1:

herturlusu mutlu edıyo ınsanıı kuzuuumm dusunmelerı yeterr :61: ben sokaa girmiştim fotografcıda tutmus o şaşkın hallerımı cektırmıs deli cocukk :9:

Tebrik ederimmmm :nazar:

Darisi basimiza :16:

amiiinnn canııııımmmmm :101: teşekküür ederiiiizz :54:

amiiiiiiinnn canıııımmmm :54: evet evettt darısııı sızın tatlı askınıızaaaaa cok sevımlısınız sııız :69:

herturlusu mutlu edıyo ınsanıı kuzuuumm dusunmelerı yeterr :61: ben sokaa girmiştim fotografcıda tutmus o şaşkın hallerımı cektırmıs deli cocukk :9:

amiiinnn canııııımmmmm :101: teşekküür ederiiiizz :54:

oyyyy :69: o sizin tatlılığınızzz :119:

pufummm tekrardan tebrik ederimmm:16:
musmutlu olun inşallah Rabbim ellerinizi hiç ayırmasın:nazar:
bidee hediyelerinize bayıldımm kutucuklar çok tatlı olmuşş:52:

Back