• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O TIR 'devlet sırrı' çıktı

Birilerini ilahlastimak gibi bir derdi olsaydi hükümeti destekleyenlerin, putunu diker önünde secde ederlerdi:))))))

Evet hükümeti desteklemeyenler icin belki kabul edilemez belkide aci ama gercek.

Basbakan kendisine kurulan her tuzagi bosa cikarmayi bilmistir, cok zeki bir insan.

Yine bosa cikacak ve yine güclenerek cikacak.

Bir insanin niyeti hayir ise akibetide hayir olur, bu engellenemez!

Bunu ben demiyorum, inandigim kitap diyor!

Bugün baska bir konu vardi " ya biz bu Erdogan i neden deviremiyoruz" diyen Aysenur Arslan in bir yazisi.

Sanirim onunda anlamadigi buydu:)))

Son düzenleme:
Yoo güvenim sarsilmadi, hala güvenim tam:))
Madem gecmisteki yazilarimin bu kadar takibindesiniz tekrar anlatmama gerek yok biliyor olmalisiniz:))
Su cümleyi yazdigim yazimi tekrar okuyun nerede oldugunu biliyorsunuzdur zaten takip ettiginiz icin:)
" bir baba kendi cocuguna kefil olmazken ben AKP icinde ki kisilere kefil olamam benim sonuna kadar güvendigim ve kefil olacagim tek kisi var RECEP TAYYIP ERDOGAN"

Gerekeni yapacak, yolsuzluk yapan varsa saf disi birakacak, ülkeye kumpas kuranlarinda iflahini kesecektir:))

Biat kültürünün tek ve kesin sonucu
" bir baba kendi cocuguna kefil olmazken ben AKP icinde ki kisilere kefil olamam benim sonuna kadar güvendigim ve kefil olacagim tek kisi var RECEP TAYYIP ERDOGAN"

Ergenekon ve balyoz davalarında devlet sırrı olması nedeniyle bilgi verilmek istenmemesine "buna mahkemeler karar verir" denilmişti..TSK nın kozmik odalarına buldolzer edasıyla girilirken sesiniz soluğunuz çıkmıyordu, aksine destekliyordunuz:ssz:
Şimdi noldu da derin bir hüzün içerisindesiniz?

Ayrıca renklendirdiğim kısım için; bunlar devlet sırrı değil akp sırrı olmasın? Savcıdan gizli yapılan iş hukuksuz iştir ve suçtur.
Suç suçtur, bu suçu işleten devlet te olsa savcılar görevini yapmalıdır.

Gerçi bu noktada dünyanın en komik ve kısa fıkrası aklıma geliyor.."Türkiye bir hukuk devletidir" :51:

cevap yazacaadım, baktım medim benden önce davranmış. :))) ellerine sağlık kuzum, ama "onların gözleri var okumazlar" diyesim geldi nedense :))))) (gülücüğüm de eksik olmasın)

sorgusuz sualsiz güvenilen bir başbakanın olduğu ülkede, o şahsın çok zekice davranmasına gerek kalmaz zati, zira her halükarda kendisine oy geleceği belli. bu başbakanın çok zeki olmasından mıdır, yoksa seçmeninin biat kültürüyle hareket etmesinden midir?

ayrıca belirtmek zorundayım ki, cemaatin attığı çalımlara, eskisi gibi karşılık veremiyor, zira eskiden atılan çalımlara cemaatin desteğiyle cevap veriyordu.

cevap yazacaadım, baktım medim benden önce davranmış. :))) ellerine sağlık kuzum, ama "onların gözleri var okumazlar" diyesim geldi nedense :))))) (gülücüğüm de eksik olmasın)

sorgusuz sualsiz güvenilen bir başbakanın olduğu ülkede, o şahsın çok zekice davranmasına gerek kalmaz zati, zira her halükarda kendisine oy geleceği belli. bu başbakanın çok zeki olmasından mıdır, yoksa seçmeninin biat kültürüyle hareket etmesinden midir?

ayrıca belirtmek zorundayım ki, cemaatin attığı çalımlara, eskisi gibi karşılık veremiyor, zira eskiden atılan çalımlara cemaatin desteğiyle cevap veriyordu.

Körü körüne inanmak. İnanma ihtiyacı mı, boşluk mu, yoksa kendine bir kahraman edinme ihtiyacı mı ya da bununla gurur duymayı istemek mi? Hangisi bilmiyorum ama insanlar körü körüne inanıyor. Hemde bununla övünüyorlar :)

Birilerini ilahlastimak gibi bir derdi olsaydi hükümeti destekleyenlerin, putunu diker önünde secde ederlerdi:))))))

Demişsinizde :D bunu olması yakındır merak etmeyin.
Ölmeden kefen giyenlerden sonra putunu dikip önünde secde etmeleri kaçınılmaz. :34:

Eğer bir daha ilahlaştırma, put dikme, tapma vb sözler yazılırsa, bu putlaştırma, tapma sözleri yekten veya dolaylı öncelikle Atatürk olmak üzere başbakan vb için söylenmeye devam ederse put, tapma vs sözcükleri yazan herkes sorgusuz sualsiz ceza alır ki ceza almaya başladınız bile...

Ne meraklısınız tartışmaya, fikirleriniz uyuşmuyorsa karşılıklı yazışmayın.

''Otoriteye körü körüne inanmak, Adaletin en büyük düşmanıdır. " Albert Einstein

Back