☆•:*´¨`*:•.aaynaa'nın köşesi ☆•:*´¨`*:•.

Okuyanı Allah(c.c.) Memnun Edecektir !
Bu duayı akşam sabah okuyan kuluna ALLAH,bol bol mükafat vererek memnun ve razı edecektir.

OKUNUŞU:
"Radiytü billahi Rabben ve bil-islami diynen.Vebi-Muhammedin(sallallahü teala aleyhi ve selleme)Nebiyya"

MANASI: "Rab olarak ALLAH,din olarak islamiyeti,Peygamber olarak da Hz.Muhammed Aleyhisselamı kabul ettim ve buna canü gönülden razı oldum"demektir.

Hz.Peygamber Efendimiz"Her kim bu duayı akşam sabah okursa Allahü Teala o kulunu razı ve memnun etmeye söz vermiştir"buyurmuştur.

alıntı

Çocuk Sahibi Olmak İçin Okunacak Duâ
* Çocuğu olmayan bir hanım,Allahü Teala'nın {Yâ Musavvir} İsmi Şerifi'ni güneş battıktan sonra 7 gün 21 defa okursa,Allahü Teala'nın izni ile evlat sahibi olması umulur. * Çocuğu olmayanlar 5 vakit namazdan sonra 1000 defa { Lâ ilahe illallah}deyip de '' Ya Rabbi ! Bana salih bir çocuk ihsan et'' diye her gün dua ederse, Allahü Teala nın izni ile evlat sahibi olması umulur.
* Çocuğu olmayan eşler her gün istiğfar etmeye devam ederse,Allaü Teala nın izni ile çocukları olur. Selam ve dua ile...

alıntı.

Beyin ve Ruhsal Gücü Arttırmak İçin Dua
Arkadaşlar size çok kısa ve inanılmaz değerli bir zikir tavsiye ediyorum. Bu ismi okumaya devam ettiğinizde zihniniz inanılmaz şekilde açılacak ve hafızanız kuvvetlenecek, okuduğunuz, gördüğünüz, duyduğunuz hiçbir şeyi unutmayacaksınız. Ayrıca pek çoğumuzun istediği sahip olanlara imrendiği yeteneklerinizde inanılmaz değişikler olacak.mesela altıncı hissiniz fevkalade gelişecek devam durumunuza göre birçok sırlara vakıf olabilirsiniz olacak olaylar,ilk kez karşılaştınız birinin geçmiş ,gelecek bilgileri,zamanla istidadınıza göre hislerinizde gelişme olur.yalnız bu duaya son derece hürmet gösterip değeri bilinmelidir. Bu dua, İdris Aleyhisselam'ın esmai erbain (40 isimli duasının 6 ismidir) ayrıca devam ettiniz zaman Muhiddin ibni Arabi hz.ve Şehabüddin Sühreverdi hazretlerinin de himmetini kazanmış olursunuz ve yardımlarını görürsünüz.

İSİM: "YA GAYYUMU FELA YEFÜTÜ ŞEY'ÜN MİN ILMİHİ VELA YEUDÜHÜ"

Bu yüce isim, günde 27 defa okunmalıdır en az 40 gün devam edin devam durumuna göre sırları sizin üzerinizde ortaya çıkacaktır... Sabah kalkınca veya gece yatmadan okunabilirse daha iyi olabilir...

Semanın Kapıları Açılır Duaları Kabul Olunur
allah resulü buyuruyor'ezanı muhammdei için semanın kapıları açılır duaları kabul olunur her kime musibet ve keder isabet ederse o ezanı muhammediyi kollasın müezzin tekbir alınca tekbir alsın teşehhüd getirince o da getirsin -hayye ales salah deyince o da hayye ales salah desin
hayye alel felah deyince oda hayye alel felah desin ezan bitince:::
allahümme rabbe hazihid davetit tammetis sadikatil müstecabetil müstecab leha davetülhakkı ve kelimetüt takva ahiyna aleyha ve emitna aleyha vebasna aleyha vec alna min ehliha ahyaen ve emvata
(anlamı:::ey bu tam dosdoğru müstecab ve icabet olunan hak daveti ve takva kelimesinin rabbi allahım bizi bu kelime üzerine yaşat bu kelime üzerine iken öldür bu kelime üzerine iken diriltölümüzü ve dirimizibu kelamının ehlinden eyle
duasını okuyup muhtaç olduğun şeyi cenabı haktan diliyesin cümlenizin duası kabul olsun inşallah

alıntı

Hz. Muhammed'in Kızı Hz. Fatma'ya Fakirliğe Karşı Öğrettiği Dua
Ey yedi kat göğün ve büyük arşın sahibi olan Allah'ım! Bizim Rabbimiz! Her şeyin Rabbi olan Yüce Allah!

Ey Tevrat'ı, İncil'i ve Kurân-ı Kerîm'i indiren, taneyi ve çekirdeği yarıp çıkaran Yüce Rabbim! Alnından tutup hesaba çekeceğin her şeyin şerrinden sana sığınırım Ya Rabbi! Sen öyle Evvelsin ki, senden evvel hiç kimse yoktur. Sen öyle Ahirsin ki, senden sonra hiçbir şey yoktur. Sen öylesine açıkta ve görünürsün ki, senin üzerine hiçbir şey yoktur. Sen öylesine sır ve gizlisin ki, senin önünde hiçbir şey yoktur. Ya Rabbi! Benim borcumu ödememi ve fakirliğimi gidermemi nasip eyle!

Ev Sahibi Olmak İstiyorsan

arkadaşlar kehf süresini ev sahibi olmak için 1 kere okuyup 7 kişiye de bir şey aldığın zaman ALLAHIN izniyle ev sahibi olunuyormuş yalnız kalbinde acaba olmayacakmış kesin inanacakmışsın ev bir ay yada 5 ay sonra ALLAHIN izniyle nasip oluyormuş bana bunu tavsiye eden kişi bu şekilde ev sahibi olmuş umarım ihtiyacı olan yapar yaparda muradına erer

Kaynak: http://www.estanbul.com/ev-sahibi-olmak-istiyorsan-72867.html#.WEW9oNWLTIU

X