Haberın dıkkat cekmemesı gercekten cok üzücü..
oysakı zamanında ne cok canımız yanmıştı o madende..
cok ıyı nıyetlı bır soru sorucam AKP lı arkadaslar ; burdakı ıyı nıyetı bana acıklayabılır mısınız? yada kendinizce sebeplerini..
Onlar da Akp'nin her şeyini desteklemiyordur, desteklemediklerinden biri de budur falan.
bu mantıkta , desteklemedıgımız seylerın bircogu aynı..
özellıkle ortak oldugumuz seyler , kişisel degıl cogunlugu ılgılendıren konular.. ee sadece 17 aralıkta , gezide mı zıtlasıyoruz bız.. bu kadar aynı fıkırdeysek neden bız akepelı degılız yada onlar neden hala akepelı ?
Çünkü Akp’den önce hastane, yağ, gaz, şeker kuyrukları vardı. Ekonomik kriz vardı. Başbakanlarımız Abd’nin karşısında el pençe divan duruyordu, güçsüzdü. Türban özgürlüğü yoktu. Şimdi bütün dünyada sözümüz geçiyor. Ekonomik durumlar iyi herkesin evi, arabası var. Dünyaya kafa tutan liderimiz var. Hastanelerde artık sıra beklemiyoruz bir randevu alıyoruz çıt diye hemen doktora gidiyoruz. Yağ, gaz, şeker kuyruğu da yok. 3. Köprü yapılıyor, havalimanları yapıldı her yere. Duble yollar. Her tarafta üniversite var artık. İyice geliştik. Bakanlarımızın özel uçakları var. Heybetli sarayımız var, itibarlı.
Baya baya öğrenmişim ha :)
Saray manzarasına karşı oturup, duble yola ekmek banar yeriz artık...
Madenciliğin fıtratında ölmek var. 2014 yılında 1886 kişi iş kazalarında can verdi. Bunlardan 386 sı madenciydi. İş güvenliği konusunda kırk fırın ekmek yememiz gerekirken tedbir almayı yıllar sonraya bırakıyoruz. 2919 yılına geldiğimizde de 2023'e kadar uzatırlar süreyi.
Bilmiyorum ya insan hayatının değerinin olmadığı yerde duble yolun, havalimanının ne faydası var. Sırf şu Soma maden kazasından sonra ettikleri laflardan, iş kazalarına ekstra tedbir tekliflerine ret vermelerinden bile insanın elinin gitmemesi lazım oy vermeye. Ne bileyim ben mi yanlış düşünüyorum?
Ben de senin gibi düşünüyorum. Ya biz onların gördüklerini göremiyoruz ve yanlış yoldayız ya da onlarda bir görüş problemi var. Devletin yapması gereken hizmeti yaptı diye ooo bunlar en iyi parti diyemiyorum malesef. Uzun adama farklı hisler beslemediğimiz için de olabilir, bilemedim.
Evet bak onu atlamışım ben, uzun adamın karizmatik olması ve güzel konuşması özellikle muhafazakar kadınlar üzerinde gerçekten etkili oluyor. Sırf “Ama adam şimdi güzel konuşuyor be” diye oy verenler var.