O kadını görmeye gitmeli miyim ?

canım ne gerek var ya?
bence sen kıskançlığı abartmışsın.
böyle yüzsüz midesiz kadınlar var ne yazık ki yaa
off benim de sevgilimin başında bikaç tane var bunlardan.
ben de kendim araya girmemeye çalışıyorum benim sevgilim tepkisiz kalıyor arandı mı açmıyor mesajlara cevap vermiyor ama yine de çıldırmamak içten değil.
bi kere eşin beni arama demek yerine açmayabilirdi telefonu bir arar, iki arar, üç arar bıkardı
ya da telefon numarasını değiştirebilirdi.(hoş yine bulabilir)
o aradığında size verebilirdi telefonu vs vs. binlerce seçenek var.
ama hakikaten beni arama demek için de açmış olabilir. 28 sn de anca nasılsın iyiyim sen nasılsın ben de iyiyim lütfen beni bi daha arama görüşürüz denir heralde. biraz abartmışsın gibi geldi bana kusura bakma. tamam bıkmış olabilirsin ama bunu çözmenin bin türlü yolu var savcılığa şikayet edip o numaranın aramasını engelleyebilirsiniz, hatta benim telefonumda şu numaradan gelen çağrıları gösterme fln diye bi seçenek bile var, yani bu kadar 3 gün görüşmeyerek vs uzatmışsınız gibi geldi, eşin de eğer suçsuzsa ki bana suçsuz gibi geldi gücenmiş olabilir, bir daha o kadın için eşinden uzaklaşma lütfen ha eşinde suç olsa amenna diyeceğim ama yoksa boşuna günahını alma.
bence dediğim yöntemlerden biriyle o kadının aramasını engelleyin, ayrıca kadınla görüşmek yerine madem evli kocasıyla görüşebilirsin, kocamın eski sevgilisi arayıp duruyor diye ben olsam bu kadar geniş ve yüzsüz bir kadına mutlaka bunu yapardım bak bakalım bir daha arayabiliyor mu.

iyide çok basit bi yolu var eşiniz numa değişmiyor, ayrıca o kadının istediğide sizi ayırmak aranızı bozmak onun istediğini eline vermeyin, 28 sniyelik konuşma için muhabbet ettik diyo.. Basbaya sizi ayırmaya aranızı bozmaya çalışıyo oyunlarına gelmeyin

bencede kocasına söyleyebilirsin, hak etmiş.. ama belki o zaman daha çok kudurur size kafayı takabilir bilemiyorum, böyle insanların işi belli olmaz, insanda olamaz gerçi bu..

Uzun olmasına rağmen konuyu baştan sona okudum ve okuduğum her satırda ´eşim numarasını değiştirdi ´ demenizi bekledim.10-12 yıldır aynı numarayı kullanıyor olabilir ancak evinin huzurundan daha önemli değildir dimi?Bir şekilde müşterilerine ulaştırır numarasını...

Ayrıca ne kadar gereksiz şeyler yapmışsınız öyle.Adam bağırıyor,çağırıyor buna tanık oluyorsunuz.Olmadığınız yerde telefonla görüşme süresine bakıyorsunuz 28 sn. E yani daha ne?Ben eşinizin yerinde olsam bu tavırlara pek sabredemezdim.Şüphe duyulacak en ufak bir tavır yokken sanki aldatmışçasına tepkiler verip,evi terk etmeler,telefon kapatıp görüşmemeler çok fazla.Peygamber sabrı varmış eşinizinde.Yok kadın yok şu bu diye kafa yoracağınıza eşinize sahip olduğunuz için şükredin durun.​

bencede kocasına söyleyebilirsin, hak etmiş.. ama belki o zaman daha çok kudurur size kafayı takabilir bilemiyorum, böyle insanların işi belli olmaz, insanda olamaz gerçi bu..

kocasına söylemeyi bende çok düşündüm ama kocası manyağın teki olabilir,namus olayına dönüştürüp eşimin başına musallat olabilir.bu ihtimaller korkuttu beni.yani adam tamam ben karımla konuşurum bir daha aramaz diye geçiştirmez ki olayı !

ben verdiğim tepkinin abartılı olduğunu düşünmüyorum,ben eşimi sadece bana o kadının hala daha aradığını söylemediği için kızdım,sakladığı içinde şüpheye düştüm.suçsuz olduğunu ispatladıktan sonrada sorun kalmadı zaten.
kadının aramasına tabi ki kafa yoracağım.kadın canı istediği zaman eşimi aramayı hak görüyor kendinde.
telefon meselesine gelince,kesin çözüm olacağını bilsem zaten onu da yaparız ama kadın aramak istedikten sonra şirketini de arar,yeni numarasını öğrenmek için türlü taklalar atar(daha önceki mesajlarımda daha önceki olaylarını anlatmıştım),cep telefonun aranıp aranmadığını en azından kontrol edebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…