O kadını görmeye gitmeli miyim ?

o yüzden soyları tükenivermiyo bu pisliklerin
Allah sormaz mı karnında cocuk vardı,olmasa bile yhaa... kocanı nasıl aldattın diye... hadi aldatıcan madem ruhunda var,git evli olmayan birini bul,niye kendi yuvan gibi başkasının yuvasını da bozuyorsun ki... galiba böyleleri mutlu evliliklerin düşmanı....biz de onların

bi kadin bu kadar gurrursuz olabilirmi yarabbimm
inanamiyorum ben bu kadina adam evlenmis gitmis
hala utaanmadan pesinden kosuyo

gurursuzluk bunların yaptıklarının yanında daha basit bişey kalır,eşim neler söylüyor telefonda sen ne biçim insansın bir daha arama dedim,laftan anlamıyor musun düş yakamdan artık,sülük gibi yapıştın kaldın bana....
neler neler sıralıyor yok anlamıyor altı yedi ay geçiyor aradan hop kadın yine arıyor.
eşimde en son işte bir buçuk ay kadar önce dedi ki,napayım arama diyorum küfür ediyorum haraket ediyorum anlamıyor gidip öldüreyim mi demişti.bunu savcıya şikayet etsende bu sefer iyice bulaşıcak başıma kocasıydı ailesiydi,ailesi de bunun gibi çirkefse hayatımızı zindan ederler artık.

Son düzenleme:
Kadın tekrar ararsa,ben de onu ararım.Özellikle geç vakit ararım ki kocası yanında olsun.Saat 9-10 da olabilir mesela,o zaman gelen telefon dikkat çeker.Neyse efendim,kadın telefonu açar,eşi aç der herhalde en azından.Ben de "merhaba canım,eşini verir misin,ona anlatacaklarım var" derim.Büyük ihtimalle korkup kapatır ve bir daha aramaz.

Telefon numarasını değiştirmeme sebebini anlıyorum.Numara değişikliğini iş ortamına bildirmek sorun oluyor.Ve asıl önemlisi,iş hayatında,numara değiştirmek güvensizlik yaratıyor.

Telefon numarasını değiştirmeme sebebini anlıyorum.Numara değişikliğini iş ortamına bildirmek sorun oluyor.Ve asıl önemlisi,iş hayatında,numara değiştirmek güvensizlik yaratıyor.

evet bende ondan bahsediyorum,hem güvensizlik yaratıyor,hemde herkese yeni numarasını vermesi imkansız,yurt dışı bağlantıları,bankalar müşteriler vs küçük çapta değil büyük bir şirketi var o yüzden hemen değişteremiyoruz zaten.nihayet bu konuda beni anlayan biri çıktı

Nasıl da eziyet etmişsiniz eşinize.

Bu kadar sinirlenip yok yere evden ayrılana kadar eşinizden numarasanı değiştirmesini rica etseydiniz ya da savcılığa başvursaydı eşiniz rahat ederdiniz.

Ayrıca kadını görmeye gitseniz ne olacak ki?
Rahatlığıyla daha da çıldırtacak.
Kocanıza ulaşmasını engelleyin bunun yerine.

Nasıl da eziyet etmişsiniz eşinize.

Bu kadar sinirlenip yok yere evden ayrılana kadar eşinizden numarasanı değiştirmesini rica etseydiniz ya da savcılığa başvursaydı eşiniz rahat ederdiniz.
bunları neden yapmadığımı daha önce ki mesajlarımda yazmıştım.
okumayanlar için tekrar yazayım eşim iş adamı 12 yıldır aynı numarayı kullanıyor,telefon numarasını değiştirmesi iş hayatında güvensizlik getirir ve herkese tekrar numarasını vermesi imkansız yurt dışında da şubeleri var eşimin bankalar müşteriler çok problemli olur.zaten kadın ulaşmak istese bir şekilde yeni numarasını da öğrenir (yukarda daha önceki olayını izah etmiştim) kadın evli suç duyurusunda bulunsam bu sefer işin içine kocası girecek kocası belki manyak biridir eşime zarar vermek isteyecek yada ailesi kendisi gibi çirkefse iyice başımıza bela edeceğiz işlerin bu boyutunu da düşünüyorum.
bu akşam laf arasında sordum eşime --arayan soran var mı ? --diye önce anlamadı,arayan soran derken dedi,sonra ben sessiz kalınca anladı --bir daha hiç aramadı-- dedi
şimdilik durum bundan ibaret arkadaşlarım.
sizlerinde tavsiye etmiş olduğunuz üzere kadını görmeye gitmekten vazgeçtim zaten.ondan bir daha ses çıkana kadar unutmuş gibi yapacağım.

Esine cok sert tepki vermissin, adam bu olayda tamamen hatasiz.
Ama senide anliyorum, sen kadina olan öfkeni esinden cikardin bilmeden.
Insan psikolojisi iste.
Bence icini rahat tut, esin gayet düzgün bir adam anladigim kaderi ile.
Elalemin o...su icin evliligini kendine zehir etme.
Ortalikta o.... mu yok.
Ben yurtdisindan Türkiyeye tasindim, ordaki kizlarda hic bu tarz edepsizlik görmedim, Türkiye ucmus resmen ahlak denen birsey kalmamis.

Herneyse... icini rahat tut canim. Ve gerekirse esin telefon numarasini degistirsin. Hatta bunu en basta yapmaliydiniz bence.

Hmm burayi yeni okudum. Peki o kadinin numarasini engelleyemez mi??Madem 12 yildir kullaniyor bu numarayi, dolayisiyla telefon sirketinin gözde müsterilerindendir, ve o karinin numarasindan aranmasini engellerler belki?

Şöyle düşün senden güzel de olsa çirkinde olsa kocan senin yanında görüne sadece üzüleceksin... o kadında senin kendisi için geldiğini bilrise daha çok kocanın peşine düşer haberin olsun.. Bırak artık sen sadece kocanla hayatın tadını çıkar... kocanda başka numara aradığınd aaçmasın. yada o kadın aradığında açmasın...

Konu sahibi arkadaşım ne kadar sabırlısınız konuyu okumadan onlarca kez eşinizin neden telefonu değiştirmediğini soranlara sabırla cevap vermişsiniz. Buradan bile bazı sonuçlara varılıyor, sabrınız konusunda.

Ben olsaydım ne yapardım diye düşündüğümde o kadından daha arsız olmak gerektiğini düşünüyorum. Çok rahat ve ahlaksızca konuşulabilir kadınla.

Çünkü bu tür insanlar karşısındakileri sinirlendirebilmeyi başarı olarak görürler.

O kadının güzel ya da çirkin olması bir şey değiştirmez, kendine güveni önemlidir ki bu tuhaflıkları yapan bir kadının bırakın kendine güvenmeyi ruh hastalığına yaklaştığı söylenebilir.

Görmeye gidince ne olacak söyleyeyim.

Sen kadınınyüzüne tüküreceksin, o nisan yağmuru yağıyor diyecek.

Pişkinliği karşısında sinirlerine hakim olamayıp kendini kaybedeceksin; ne gerek var.

Utandıramazsın böylelerini.

Hem hiç yoktan önemli hissettireceksin kadını.

Birşey olacağı yoksa da kadın işi inada bindirip başınıza bela olur demedi deme.

seni çok iyi anlıyorum...araman bile bir hata bencede ama insan kadınsı güdülerine yeniliyo işte..
karşındaki insan kesinlikle senin seviyende bi insan değil,kesinlikle gitme bence,gidersen pişman olabilirsin ilerde..belki eşinle aranızı açacak gelişmeler olabilir..boşver söylemesi kolay belki ama unutmaya çalışş

Resmen baskalarinin huzursuz mutsuz oldugunu görüp bundan mutlu olan insanlar var ve bunun icin caba gösteriyolar inanamiyorum yaa.Evden ayrilmak haric gayet dogru ve mantikli davranmissiniz eger esinizden son derece emin iseniz onun uzerine pek fazla gitmeyin derim bence adamcagizda en az sizin kadar günahsiz,bence bir süre daha kadinlada hic muhattap olmayin derim esiniz aramalarini acmasin,ama baktiniz hala israrci o zaman onun seviyesine düsme zamani gelmis demektir ben olsam elimden geleni ardina koymam eger isini biliyorsaniz kadinla karsilasmadan patronuyla görüsün olmadi ailesinden birine ulasabilirseniz durumu anlatin oda olmadi esine gidip deyin ki karina söyle kocami rahat biraksinbune ya ne bulasik kadinmis hicmi gurur yoksinir oldum haaaa

Farketmene sevindim,hayatta elde ettiğim çoğu şeyide sabrım ve sakinliğimle elde ettim,sinirlendiğim zaman sesimin tonunu ayarlamadan kimseyle konuşmam.O kadını aradığımda bile elim ayağım zangır zangır titrerken gayet sakin bir sesle konuşmuştum.

benim kadını arama sebebim benim haberim olduğunu eşimin benden birşey gizlemediğini bilmesini istedim öncelikle çünkü eşim ne kadar arama dediyse de kadın bir türlü laftan anlamıyordu,

eşinede sanada yazık
değersiz biri için tatsızlık yaşıyorsunuz
konuşmamaya karar vermen en doğrusu
güzel yuvanızın içinde o kadından bahsetmeyin bile

bu kadar canını sıkmana değmezdi bence senin yaptığın başlı başına kuruntu hattı değiştirirdi olur biterdi yani cok buyutmussun otel falan gereksiz saçma buldum

hattını neden değiştirmek istemediğimi defalarca söyledim,zahmet edip okusaydınız keşke..
ayrıca kocamın eski kız arkadaşı takıntı halinde sürekli kocamı arıyor,ben aradığımda da gayet rahat normal birşeymiş gibi konuşuyor bunun neresi kuruntu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…