O kadını görmeye gitmeli miyim ?

Bence siz de daha dikkatli okumalıydınız..Eşinin dürüst olduğunu belirttim..Sanki aklına gelmez mi kimsenin ..Gayet normal bir yorum yaptım..Bırakın da bana cevabı konu sahibi arkadaşım versin..

eşimin aramadığına eminim diyebilirim.başkasının telefonundan arayacak biri de değil zaten eşim,aklıma öyle bir şüphede gelmedi hiç,yani işinde gücünde bir insan.

siz olsaydınız merak etmez miydiniz peki o kadını,ben kendine güvenen bir kadınım,allaha şükür elim ayağım yüzüm kişiliğim düzgün ama yine de insan merak ediyor işte.

Bence siz de daha dikkatli okumalıydınız..Eşinin dürüst olduğunu belirttim..Sanki aklına gelmez mi kimsenin ..Gayet normal bir yorum yaptım..Bırakın da bana cevabı konu sahibi arkadaşım versin..

gayet dikkatli okudum ikili tartisma yaratmak icinde yazmadim ayrica...sadece bana ters geldi insanin aklinda yoksa bile bi yorumla biseyleri sokuyorsunuz aklina...siz normal yapmis olabilirsiniz bana ters geldi belirttim...konu sahibinin ne dusundugunu bilemem...

Kendinize güvenin bence görmeyin bile..Ama anlamıyor değilim görme merakınızı..Çünkü ben de olsam merak ederdim..Ama bilmiyorum ne yapardım..Görmek istiyorsanız illa, uzaktan veya gizlice görün..Ama o kadının bunu bilmemesi lazım..Ekmeğine yağ sürülür ve kendince kıskanıldğını merak edildiğini düşünür..Böyle gurursuz bir kadın sizin onu görme merakınızı bilse egosu artar.. o yüzden görecekseniz ve kendınıze zaten guvenıyorsanız gizlice görün derim

Uğraşılmaya bile değmeyecek bir kadın hiç başınızı ağrıtmayın diye düşünüyorum

Anladım , haklı olabilirsiniz.Düşünceniz farklı olabilir..
neyse bakalım
sevgiler dilerim size

ben olsam kadını çok merak ederdim belki görmek isterdim ama kesinlikle karşısına çıkarak değil. faceden filan bulabilirsem bakardım bir resimde yeterli olurdu merakımı gidermeye. bence düşünmeyin bile huzurunuzu kaçırmamalı eskide kalanlar. eşinize güveniyor ve seviyorsunuz anladığım kadarıyla. unutun gitsin. bu durum sizi rahatsız ediyor tabi ki herkesi eder ama mesela eşinizin hattını değiştirebilirsiniz

Anladım , haklı olabilirsiniz.Düşünceniz farklı olabilir..
neyse bakalım
sevgiler dilerim size

walla sacimi basimi yolarsiniz die cok korktumm yani herkesin dusuncesi farkli haklisiniz:44::44:...kusura bakmayin...bende size sevgiler dilerim...:80::80::82:

esinin sakladigi birseyler olsa senin yaninda bu sekilde davranmazdi..kadin belli ki evliliginde mutsuz,baskalarini da huzursuz etmek hosuna gidiyor..bir daha arasa bence muhatap olma olursan da sende gayet rahat sekilde cevap ver,kizdigini belli etme.ve sikayette bulunun..

kocanız yüz vermediğine göre kadın kesinlikle ruh hastası. muhtemelen sizi de biliyordur, uzaktan takip etmiş de olabilir. eğer evliliğinde mutsuzsa siz de mutlusunuz, onun yerind eben olabilirdim gibi düşünüyordur. bence kesinlikle görmeye gitmeyin, bu kendisini daha da fazla önemsemesine sebebiyet verir. yamuk işlerle uğraşanın allah ayağına dolar. hiç ummadığı anda ummadığı şekilde kocasının kulağına gider. siz evinize, kocanıza bakın arkadaşım. mutluluklar dilerim

walla sacimi basimi yolarsiniz die cok korktumm yani herkesin dusuncesi farkli haklisiniz:44::44:...kusura bakmayin...bende size sevgiler dilerim...:80::80::82:

aşkolsunn ne yolması kusurluk birşey yok tatlım ..rica ederim..saygılı bir şekilde yazdığınız için saygı gösterdim

kızın soyadını bilmiyorum sadece adını biliyorum o yüzden facebooktan bakamıyorum,
teşekkür ederim tekrar fikirleriniz için,insan bazen başka bir bakış açısına ihtiyaç duyabiliyor.
umarım o kadın bir daha aramaz,allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler,böyle insanlarda kimsenin etrafında olmasın.
o kadının iş yerinin önünden geçtim bir kaç kez ama bir türlü girmeye cesaret edememiştim.kadın beni tanır diye çekindim biraz da,ben öyle bağırıp çağıramam da kadın belli cazgır bişey sanırım.
mesaim bitti kızlar eve gidiyorum ben.yorumlarınız olursa yarın cevap verebilirim ancak.
teşekkür ediyorum tekrar.

Kadını gördüğünüzde elinize ne geçecek ben de onu anlamadım.
Çok güzelse ya da çok çirkinse ne değişecek.
Burada önemli olan eşinizin tavrı, eşiniz kadının numarasını bilmiyor mu, hiç açmasın telefonunu, 28 saniye bile laf anlatmasın bu kadına, bir yerden sonra vazgeçecektir.
Eşinizden eminseniz bir sıkıntı yok, kadını görseniz ne olur ,çok gereksiz birşey bence.
Siz de bu kadar evi terkedeceğinize, gayet sert birşekilde uyarmalıydınız kadını, bir daha eşinizi aramaması için, laftan anlamıyorsa da eşiniz açmasın hiçbirşekilde telefonu.
İnsanoğlu bir tuhaf, bazen herşeyi işine geldiği anlayabiliyor, sizin eşiniz o telefonu 28 saniye bile olsa açıyorsa, karşıdaki bunu olumlu algılıyor olabilir.

İlk mesajınızı okudum sadece...

Eşiniz telefon hattını değiştirsin... uzun süreli kullandığı numaraysa o kadının telefonlarını kara listeye alsın... engelleme yapabilir yani...

Son düzenleme:
bence boşuna o kadının seviyesine inmeyin, gayet rahat bi tip olduğu belli. ama merak ettiğim eşin madem rahatsız neden telefon numarasını değiştirmiyorsunuz? çok zor bişey değil kapattırıp yeni hat alın, rehbere de kapattırın bulamasın isimden falan.

öncelikle eşinize yazık, hem kendi suçu değil, hem de sizi eve getirmekle uğraşmış :) Çok iyi bir adammış hakikaten ve sizi sevdiği de kesin, zaten yokmuş şüpheniz; ama olmasın da yani. O kadını da görmeye gitmenizin, onun gururunu okşayacağını düşünüyorum, bence ikiniz de yok saymalısınız bu kadını artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…