Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ouuv.Bu sayı gerçekten çok fazla.Kimlere yapılıp yapılmayacağını konuşmadınız mı peki?Ne bileyim sadece anne-baba diye anlaşmanız sizin açınızdan hayırlı olur.Yoksa çok zor..Yani hem uygun hem de az bir şeyler yapmaya kalksanız bile altından kalkmak zor olur bence.
canım sen hiç sıkıntı yapma onlar annene adetleriniz nasıldır, işte bohça falan gibi sorarlar. annende bizde bizde sadece oğlana ve kıza bohça yapılır.zaten çok masrafada gerek yok dersisiniz, aman bu kadar kişiye bohçamı hazırlanır Allah tamamına erdirsin.
Kızlar çok büyük bir sorunum var Nişan bohçasına abartısız olarak ne konulmalı ?
Ki onu geçtim artık sevgilimin 14 tane daha kardeşi var . 7 tanesi evlenmemiş hepsine teker teker bohça yapmalı mıyım ? Offf moralım çok bozuk
canım sen kaç yaşındasın anladığım kadarıyla yaşın daha küçük. annende buyüzden belkide endişeleniyordur. hem çok kalabalık bir aile, karışanın çok ölur, sonra memleketlerde ayrıysa annen daha çok endişeleniyordur. bohça işine gelince seninki nişan günü getirilir, eğer uzakta değillerse oğlanınki biriki hafta sonra götürülür,eğer uzaktalarsa artık aynı gün verirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
canım biz anneye babaya bile yapmadık gereksiz masraf gibi geldi bize. sadece eşim bana ben ona yapıcaz. bence sizde konuşun öyle yapın. 14 tane yap yap bitmez
biz nişandan önce vericez bohçaları öyle anlaştık. normali kızınki nişandan önce gelir erkeğinki nişandan sonra verilir. biz nişan kıyafetlerini birbirimize aldığımız için nişandan önce alıp vericez.
merhaba canım once mutluluklar dılerım Rabbım yuzunu guldursn ınsallah. ben amcalara halalara bıle cıkardım adetten degıl sadece yarım elma gonul alma olsun dıye ve ınan cok mutlu oldular. sana tavsıyem tamm cok kalabalıklarmıs ama bayanlara bı tulbent patık erkeklerede bı gravat koysan yeter yoksa sen hazırla hazırla bıtmez o ve evlendıkden sonra mısafırlıge gıttıgınızde goturrmus olursun cok sık ve sevımlı oluo .tekrr mutluluklar dılerım