¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ K͎͍͐→ü͎͍͐→l͎͍͐→l͎͍͐→e͎͍͐→r͎͍͐→d͎͍͐→e͎͍͐→n͎͍͐→ D͎͍͐→o͎͍͐→ğ͎͍͐→m͎͍͐→a͎͍͐→ Y͎͍͐→o͎͍͐→l͎͍͐→c͎͍͐→u͎͍͐→l͎͍͐→u͎͍͐→ğ͎͍͐→u͎ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

En zorlandığınız konu başlığı hangisi?

• Maneviyat

• Sağlıklı beslenme

• Diyet

• Egzersiz

• Cilt bakımı

• Kişisel gelişim

• Düzen

• Temizlik

• Aile ile nitelikli zaman

• Arkadaşlar ile nitelikli zaman

• Kendim ile nitelikli zaman

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Temizlik
Bu hafta her gün bir odanın perdesini yıka.
Düzen
Bu hafta mutfak dolapları dök.
Maneviyat
Her gün en az 5 sayfa Kur'an oku.
Kişisel Gelişim
Her gün en az 20 sayfa kitap oku.
Sağlıklı Beslenme-Diyet
Saat 18.00'dan sonra yemek yeme.
Egzersiz
Günlük spor yap.

Bende geldim durun anlamadığım haftalık mı günlük mu bunlar yani atıyorum 6 ekimde Bi liste yapıp diğer hafta yayınlıyorsunuz?

Eğer haftalıksa bende şuraya kondurayım Bi liste
  • 06. 10. 2022

Temizlik : çocuk odasını temizlemek

Düzen: çocukların kışlıklarını çıkarmak

Maneviyat: inşirah süresini ezberlemek

Kişisel Gelişim: okuduğum kitaba devam etmek

Sağlıklı Beslenme-Diyet: sigarayı bırakmak hatta kurtulmak diyelim

Egzersiz: tibet egzersizleri ama emin değilim daha. Bu yüzden yürüyüş yapmak diyebilirim

Cilt Bakımı: en ihmal ettiğim şey. Bi fikrim bile yok aslında. Kil maskesi yapmak ve kaşlarımı almak diyorum

Aile ile nitelikli zaman: her birlikte Bi animasyon izlemek

Arkadaşlar ile nitelikli zaman: iş yerinde bunu hallediyorumdur zaten buna vaktim olmiii

Kendim ile nitelikli zaman: günde 10 dakika sadece kendimle kalmak diyeceğim benim için çok zor oluyor bu

• Temizlik
  • Bu hafta banyomu dip köşe temizleyeceğim. + BİTİRDİM

• Düzen
  • Bu hafta salondaki şifonyerimi düzenleyeceğim.+ BİTİRDİM

• Maneviyat
  • Bu hafta yatsı namazlarımı vaktinde kılacağım -/+/+/

• Kişisel Gelişim
  • Bu hafta her gün 20 sayfa kitap okuyacağım. +/+/+

• Sağlıklı Beslenme-Diyet
  • Her gün bir porsiyon meyve yiyeceğim. -/-/-

• Egzersiz
  • Günlük 15 dakika yürüyeceğim. -/-/-

• Cilt Bakımı
  • Günlük 5 dakika yüz yogası yapacağım. +/-/+/

• Aile ile nitelikli zaman
  • Çocuklarıma yatmadan önce sarılacağım. +/+/+/

• Arkadaşlar ile nitelikli zaman
  • Sosyal medyadan takip ile yetinmeyeceğim. +/+/+/

• Kendim ile nitelikli zaman
  • Yatmadan önce sahip olduklarıma şükredeceğim. -/-/+/

Bende geldim durun anlamadığım haftalık mı günlük mu bunlar yani atıyorum 6 ekimde Bi liste yapıp diğer hafta yayınlıyorsunuz?
HAFTALIK günlük karışık. çoğalana kadar ben ödev vermeyeceğim, yarışma düzenlemeyeceğim. kendi kendimizle yarışacağız.

Mesela haftalık ödevini 7 günde değil 3 günde bitirdin. Bitirdim diyebilirsin. Ben öyle yaptım mesela.

Gunaydin.
Bu şekilde başlığın aktif olması zor ama.
Haftalik yada aylık hedefler koysak gün içinde de yaptıklarımızı,zorlandıklarınımizi, tyolari vs. Paylaşsak. Dün aklıma geldi ama kk.ya girip yazamadim

Herkese selam
Buralar yine sessiz ben kendimle bir giriş yapayım devamıda gelir diye umuyorum.
Uzun zamandır evle ilgili çok şeyleri erteliyorum hep günü kurtarmakla geçiyor günlerim. Artık buna bir son veriyorum inşaALLAH. Her an biri mi gelecek korkusunu yerine buyur içeri gel çay içelim teklifi ile değistirmeye niyet ediyorum.
Bugünün verimli geçtiği kanaatindeyim.
Epeydie ertelediğim ütüye başladım baya yaptım ( birgün uyanıp hiç ütülenecek bişeyim yok demeye niyet ediyorum.)
1 makina çamasır astim.
1makina daha yıkandı onları ıslakken katladım , bekletiyorum akşama yada yarın sabaha asılacaklar ( bu yöntemi arkadasimda görmüştüm önce yadırgadım gereksiz zaman kaybı dedim ama yıkama bittiğinde makinada bekletmeden katlayıp, bekletip, asınca bazısında ütülemeye gerek kalmıyor , ütülesem bile çok kolay ütü oluyor.. ama bunu zamanım varsa yapıyorum bazen de direk asıyorum, arkadaşim hep böyle yapıyor.)
Bulaşık makinasını doldurdum çalıştırdım.
Yemek yapıcam ve mutfak süpürüp silecem.
Bunları yapsam bu günlük yeter.
Sonra yine yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…