• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O geri döndü..

tulipa

ΛŁŁ -SТΛЯ başlangıç 66; güncel 62; hedef 60
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
8.139
4.871
373
Arkadaşlar bir haberim var...
Onun Amerikaya gidişinden sonra 5.5 ay geçti.. ..
ilk bir iki aydan sonra onun ilgisizliği yüzünden görüşmeyi tamamen kesmiştik..Zaten o bir iki ay da sıkıntıyla geçmişti..Ben önceki söylediğimin aksine artık Gerekirse Amerika'ya gelebilceğimi söylemiştim;ben sevineceğini ummuştum;o ise'' kanunlar müsade etmezse ne olacak;ben düzenimi otutturamadım daha hem ;sen işini bırakacaksın ;ama ben sonuna kadar burdayım sürünsem de''falan şeklinde gönülsüz konuşmuştu;Tabi bu gönülsüz gibi sözleri bana ağır gelmiş;bunun üzerine aramız bozulmuştu..Görüşmeyi kavgalı olarak; sitemli sözlerle kesmiştik.Öfkeden beni faceden silmişti;bunun üzerine ben peşine düşmemiştim daha fazla.Zaten onun umursadığı yeni vatanıydı;ben umrunda değil gibiydim(öyle demese de öyleydi)..Orada umudu kesip bir nokta koymuştum..(bkz;bir önceki konu)
Ben zor günler geçirmiş;yeni kendime gelmiştim;acılarım yeni sarılmış;yokluğuna;onsuzluğa yeni alışmıştım....
Ama hala özlerdim onu..Eski günleri..

Birbuçuk ay önce annesi beni aramış ve döneceğini söylemişti;iş sorunu yüzünden..Merak edip arada aradım;ne yaptı diye..Biraz daha idare edecekmiş demişti annesi..

Ve geçen hafta dönmüş;inanılmaz o kadar kararlıydı ki; orada kalmak ve tutunmak için..Tabi benim için değil;iş sıkıntısı yüzünden..Geldikten 4 gün sonra beni aradı..Amerika'dan orada geçirdiği günlerden konuştuk...

4 gündür eskisi gibi hergün arıyıor..Birkaç kez(2 gün) cvp vermemiştim;''hemen bıraktım'' sanmış;umudu kesmiş..

Sonuç olarak; kaldığımız yerden devam etmek;ailesini kurmak istiyor..''Sen de ozaman çok üstüme geldin''beddua ettin ''falan diyor....Ama'' hatalıydım ;bana bir şans ver'' şeklinde duygusal cümleler kurmuyor...Yani burnunu yerden kaldırmıyor..Bana muhtaçmış gibi görünmeyecek ya..
Ya açıkçası geldiğine seviniyorum..Şu zaman kadar görüşmemiş ve çok özelmiştim onu..Telefonumda türkiyedeki numarısının cvpsız çağrısını görünce sanki ölmüş de dirilmiş gibi oldu benim için..Numarasını bile özlemişim ..Onurum kırık ama..Konuşuyorum ama öylesine gibi.Onur yapıyorum konuşmalarımda..Tabi aramız da biraz soğumuş gibi..Nasıl devam edecek bilmiyorum..
Bildiğim kişisin falan;evlilik ima ediyor;senle evlenirsem Amerika'ya gidemeyeceğim;gitmeyeceğim'' diyor..Olmayacağını anladı orada;şimdi bana sarılıyor..(Bir de kendinin iş durumu iyi değil;ben kamuda çalışıyorum.) Amerika 'da düzeni 2 yıldan önce otutturamazmış; yuva kurması iş yüzünden 2yıl gecikecekmiş..Aile kuırması daha önemliymiş..Orda tutunamadı ya..

Benim de bildiğim kişi..İkimizin de evlilik üzerine çok şansı yok;yaş(30+),durum(onun iş sorunu;benimse ikinci şansım)...ona sevgimin hortlaması...zaten özlediğim biri olması..Fikir verirmisiniz..Nasıl onur yapacağım ben;gitsin de istemiyorum..Zamana bırakayım diyorum ama konuşmalar onun istediği yöne kayıyor gibi bazen...

Yokluğuma nasıl dayandı...Şimdi hangi aşkla geldi...

Aşk ve onur..çok zorr....Kabul edersem üzüldüklerim ne olacak..Kabul etmezsem yine üzüleceğim..

Belki bir mutluluğu kaçırıcağım..Belki bir kere affedilmeyi hakediyordur...

Ama çaba sarfetmesi gerek..Çaba sarfetmezse yine üzüleceğim..

Umarım kendisiyle görüşürürken hislerimi çok belli etmem..Eskisi gibi olmayacağım..O aramazsa aramamaya çalışacağım..Bazen tlflarına çıkmayacğım..Görüşmeleri çok uzun tutmamaya çalışacağım..Onsuzluğa alışmışken bunu yapmalıyım..Ama yanlış bir adım atmaktan korkuyorum..Kendini affettirmesini istiyor gönlüm...

[Haftaya başka bir görüşmem var;ama umudum yok.. Hem kolay sevemiyorum;geldi ve aklımı yine karıştırdı;ondaN yana umut doğdu;''belki olur'' diye...Hem de olmayacağını düşündüğüm bir talip..Kendisine de söyledim biriyle görüşeceğimi..''Biliyoruz senin görüşmelerini''dedi..Daha önce de bir kere olmuştıu..Bir şey çıkmayınca ..

Son düzenleme:
zor bir karar dediğiniz gibi aşk ve onur meslesi bir arada malesef..ama ben olsaydım kabul etmezdim neden gittiğinde kanunu falan bahane edip istemedi iş olmayınca sana sarılıyor...onunki biraz mantık evliliği tarzı..aşık olsa zaten ii gününde olmaz demezdi işsiz olunca..karar sizin tabi ama bence olursa mantık evliliği olur bu evlilik..ii şanslar

bilmiyorum yaşça küçük birinden ne derece tavsiye almak istersiniz; ama belki farklı bir fikir işinize yarar...
telefona çıkmayacağım sıcak davranmayacağım diyorsunuz. bu şekilde şartlandırma ile ne derece bir ilişki yaşayabilirsiniz bence bunu bir düşünün. kaldı ki amerika da tutunamadı geri döndü diyorsunuz yani orda işini kursa geri dönmeyecekti ve siz şu an böyle bir ikilemde kalmak yerine hayatınıza bir şekilde devam edecektiniz. sırf evlenmek için evlenmiş olmayacak mısınız bu durumda?
bir de şunu düşünün derim ablacım. velev ki evlendiniz ve çocuğunuz oldu. yine amerika gibi bir durum söz konusu oldu. şimdi olduğu gibi onu gönderebilecek misiniz? kaldı ki iş yüzünden sevdiği kadından bu kadar uzağa giden bir insan evliykende bunu yapabilir bence. kadın aynı kadın, sevgi aynı sevgi onu burda size bağlayacak olan şeyin size olan aşkı sevgisi saygısı yerine sadece bir imza olmasını ister miydiniz?
ilk etapta benim aklıma bunlar geldi ablacım. umarım saygısızlık ettiğimi düşünmezsiniz. :77:

Teşekür ederim yorumunuz için.
Ben dedim ki;'Sen orda bir iş çıksa yine beni umursamaz gidersin.''Burrnu sürtülmüş ya;eskiden olduğunun aksine ''büyük bir iş çıkmazsa gitmem artık''dedi..Eskiden olsa'' Amerika mı? Ne olsa giderim'' diyordu..Büyük iş de nerden çıkacak;diploması olmadan..Ve Türkiye'den biriyle evlenirse green kardı iptal olurmuş;onu göze alacakmış..

Bir de gönlümü almasını bekliyorum ablacığım;ondan'' soğuk davranacağım''dedim.. Beni umursamayıp üzdüğü günler için....
''Ama çok da üstüme düşmüyor malesef.Hatta 2 gün aramayınca dayanamayıp ben de aradım malesef;Kontörü yokmuş vs..Üzgünüm yani..Gönlümü almadan da olmaz ki..Oysa gönlümü almasını istiyorum..

Hemen eski günlerin özlemi içine girdim sanki;herşeyi unutup..özlem bayağı ağır basıyor..

Son düzenleme:
ilk mesajı okuduğunda pişman olmuştur diye düşündüm, bıraktıklarının kıymetini anlamıştır, orada hayatın düşündüğü kadar kolay olmadığını görmüştür... tabii geldiysen aynı yerden devam edelim olamazsınız, ne kadar sevsen de ondan bi çaba görmen gerek. yine kaybolup gitse, tekrar "ben geldim" olmaması için.

ama şu ikinci mesaja biraz takıldım. 2 gündür aramamış, sebebi de kontörü olmaması. büyük paralar değil ki, cebinde 5-10 lira oldu mu yükleyip konuşabiliyorsun. 2 gün beklemenin bahanesi buysa saçma geldi bana. he tabi o kadar da durumu yoksa ayrı.
büyük bir iş çıkmazsa gitmem demiş, çıkmaz ama diyelim ki çıktı? o zaman durum ne olacak? neredeyse hayatını orada devam ettirecekken, 2 yıl düzen kurmak mı uzun gelmiş? aile kurmayı öne aldı... maalesef, sen de biliyorsun ki hayatındaki ikinci tercihsin. birincisini tutturamadı, öyle döndü.

şimdi fazla yüz vermemen iyi.
seviyorsun belli, tabii ki kendine acı çektirme. ama bişeyler görmeden eski hale dönmen de saflık olur hani. sen nasıl yaptın bilmiyorum ama ima ederek vs başka hareketlerle ona bunu anlatmak yerine,
gerekirse açık açık, hiçbir şey olmamış gibi devam edemeyeceğini, çaba göstermesi gerektiğini söyle. ondan sonra ne yapıyor, ona bak bakalım. davranışları sana gösterir artık gerçekten birlikte aile kurmana değer biri mi...

Çok zor bir durum senin için anlayabiliyorum. Bana göre şu anda sen canın yandı ve onun acısını çıkartmak istiyorsun. Hala meylin var ona karşı ve o da bunun farkında olduğu için hiçte eğilecek gibi değil. Bence ondan alacağın en büyük intikam onu unutmak olacak. Çünkü bu şahıstan hayır gelmez, sana dönmüş ama caresizlikten ve sizi yedek görmüş boşver bence bundan sap olmaz samanda olmaz sal gitsin.

Hayatıma kendi girdi;kendi çıktı;yine bana döndüğünü sandım;yine geldi ;yine kendi çıktı; benim ne düşündüğümü umursamadan..

O daha ordayken beni umursamadığı; sonuna kadar beni yanına istemediği için sitemle karışık ah etmiştim..Çok zoruna gitmiş;işleri benim yüzünden ters gitmiş;sanırım onun intikamını aldı..
Ben evlililik için onu bulunduğum şehre çağrdım; o işlerim istanbulda'' dedi;ben onun kararını vermeye çalışırken sonra dedi ki;'' ben buralarda yapamıyorum; Amerika'ya geri döneceğim;şimdiye kadar seni üzmemin sebebini de anladım;seni beğenmiyorum;ondan''dedi;
Geldi ama çok yaraladı sözleriyle..Görüştük;''kilo almışsın'' dedi beğenmedi;ben ciddi değil sandım;Öyle içinden geçeni söylerdi...
şaka gibi..Benim ona hep bir merhametim vardı;onun bana olmadı..

çiğ insan işte..nasıl sevebildim ki.. o eski güzel hatıralarımız neydi..Ben bir aşk yaşadığımızı sanarken..

Nedir arkadaşlar..Ne bu durum..
Biri bana tokat atsın..

Son düzenleme:
hiç üzülme ablacım senden bi tane daha var mı dünyada niye üzülesin ki değer mi? gözü dışardaymış demek ki abimizin. herkes bilir görür yani çok güzeller var aynı oranda çok da yakışıklı var. bi şarkıda bi söz geçer " cemalinden gayrısına kör oldum" diye. seven adam bunu hissederdi. keşke her şey güzellik çirkinlik olsaydı artık onların bile çözümü var. ama bu bir bahane hem de çok çok çirkin bi bahane. zaten yeteri kadar üzmüş seni bi de böyle darbe vurması ne kadar zalimce. çok sinirlendim kusura bakma ama :( inadına mutlu ol çok mutlu ol eminim ki bi yerlerde senin değerini bilecek birisi mutlaka vardır.

Çirkin de değilim ha ;hatta güzelim;yaşımı da hiç göstermem..Güzelmişim ama tipi değilmişim..Bugüne kadar aklı nerdeymiş acaba..

eminim ki çirkin değilsindir. dedim ya çok çirkin bi bahane diye. ama Allah büyük senin içini yakmış yanına mı kalacak bu? yaptığın fedakarlıklara bu kadar körse gerçekten hiç hak etmemiş seni hem de hiç :(

Yanlış anlamadıysam hayatınızda varla yok arası iken bu şahıs
sizin başka biriyle görüşeceğinizi biliyor ve tepki göstermiyor ve gene yanlış anlamadıysam
daha öncede böyle birşey olmuş.
Bence pek normal bir ilişkiniz yok ve bu ilişkide sadece siz seviyorsunuz karşı taraf
tamamiyle mantık olarak sizinle birlikte gibi...
Umduğunu bulamamış tr dönüncede bir an önce evlenmek istediğinden yeni bir başlangıç yapıp vakit kaybedeceğine
tekrar size dönmüş.
Tek taraflı duygularla ilişki evlilik yürümez hele ki erkek bayanı avucunda hissediyorsa
o bayan üzülmeye mahkumdur çünkü böyle bir erkek kadınını mutlu etmez.
Olgun birisiniz duygularınıza kapılıp mutsuzluğunuza imza atmayın derim.
Bu yaşa kadar beklediniz madem biraz daha zaman tanıyın kendinize
yeni başlangıçlar yapın sevmek mecburiyet değil.

hayatınızdaki yokluğuna alışmışken aynı hatayı tekrarlamayın bence dönmeyin ona.. belliki tutturamayınca şansını sizde denemek istiyo..

daha önceki konunuzu da okudum, bence bu şahsı çok çabuk affetmişsiniz. 2 gün cevap vermeyip sonrasında hemen cevap verip hatta kendiniz bile aramışsınız...

bir erkeğin böyle gel-gitli isteklerine ayak uydurmak tam bir hatadır ve maalesef kaybedilmeye de mahkum bir durum ortaya çıkmasına neden oluyor. siz kendiniz onsuz da ayakta durduğuunuz gösterip ona ihtiyacınız olmadığını belli etmeliydiniz. eğer böyle yapsaydınız peşinizden koşar ve ''bana bir şans daha ver'' diey de çok yalvarırdı. çünkü hatalı olan kendisi ve bunu da yapması gerekiyor...

bu şekilde affedip onu hayatınıza hemen almanız çok yanlış olmuş bence...ve aynı şeyi tekrar yapmayacağına güveniyor musunuz? bu ciddi bir güven kaybıdır oysaki...

iyi düşününb ve hislerinizle değil mantığınızla hareket etmeye çalışın...

Haklısınız ona zaafıma yenik düştüm;çabuk affettim.
Sonra ne oldu biliyormusunuz; o ailesinin memleketine gitti..Annesine arayıp durumu söylemiştim;bana umut verip tekrar yüzüstü bıraktığını.(güya Amerikadaki işleri benim bedduam yüüznden iyi gitmemiş;öc almış;böyle de çocukçadır)Oğlunun durumunu bilsin diye.Sonra annesi aradı;bu afta sonu söz yapmaya gelelim;çok üzgünmüş senle olmayı istiyor diye.Knedi de aradı özür diledi.Benim bulunduğum şehre gelmeyi kabul etti Ticaretle ilgili projeleri vardı;benim şehrimde bu zorlaşıyordu;şaşırdım;iyi dedim..Sözü kabuletmedim.Bana zaman ver dedim..ailemle tanışmaya çağırdım.2 gün sonra tekrar caydı bize gelmeye.Benim hakkımda karasız olduğunu söyledi.Kızgınlıkla konuştum bitti dedim.Ertesi günler dayanamadım yine öylesine aradım;ben kıyamıyorum ya ona..iyi konuştu;istanbul'a gelirsen;bir de gerekirse Amerika'ya gelirsen olur dedi;buyüzden sorun çıkıyor''dedi..Ben neden açıkça söylemiyorsun da huzursuzlanıyorsun durmadan''dedim..Amerika olmaz ;istanbul gidilmeyecek yer değil;ama şimdilik hazır değilim falan dedim..Çünkü biraz daha güven vermesini ilişkinin normalleşmesini beklemek istedim;ertesi gün çok güzel konuştu duygularını güzelce ifade etti;benim gibi hem güzel hem çalışan kızı aslında kaçırmak istemediğini söyenledi..Güzelce konuştuk..işi internetten ticaret;hatta cihaz yapmayı tasarlıyormuş;malzemelerini istanbuldan alıp burda yapabilirsin ''dedim..Bir yıl sonra İstanbula gidebiliriz;zaten ben aynı yerden sıkılırım dedim..Düşüneyim ''dedi..Ertesi gün soğuk konuştu..Bana sevgi duyuyormusun dedim;geçen yılki gibi değil dedi..ben bu konuda konuşmak isterken tlf kapattı;kapalıya aldı.Bu turtarsız davranışları yüüznden olmayacak diye karar verdim..Annesini aradım onu tlf istemek için;çıkmış;annesine söyledim.Bizim durumumuz olamaz;beni bir buçuk yıldır üzüyor;evlendikten sonra da üzer;daha fazla yüzsüzlük yapamam ben ;o kararsız dedim..herseferinde kıyamıyorum;eğer arasam bile açmasın'' dedim annesine yine kızangınlıkla..Tamam kızım dedi..Ertesi gün nasıl içim yanıyor..kısa süreli bir ilişki değildiki..Onun ki yanmıyormu ki acaba?diye düşünürken;çılgınlık edip gizliden aradım;sesini bile özlemiştim..herzamanki gibi söyle canım ''dedi..Dün üzüldünmü dedim;ilk önce sen söyle dedi.ilke önce o söyledi.Üzülmemiş.Oysa benim canım yanıyordum.Meğer babsıyla konuşmuş;dul birini istemiyormuş.Amerikada evlense zaten bakire birini bulamayacaktı;sanki babasının sözünü çok takarmış gibi..önceki kararsız davranışları buyüzdenmiş güya..Bnei nedne oyaladın o halde dedin;neden tekrar geldin;tekrar ümit verdin;birlite olmak istediğini ima ettin dedim.Baştan beri biliyordun dedim.Sen bana vaktinde söylemedin dedi.Ben tedbir amaçlı söylemedim;sonra söyledim;sen de kabul ettin;nasılsa babamın istedeği biiryle evlenmeyeceğim''dedin dedim..Ben razıydım o an vazgeçmene''dedi..Ben öyle demedim dedi..Hakkımı etmediğimi söyledim;inşallah onla bunla yatmışla evlenirsin dedim;o da bana hakkını helal etmiyormuş;inşallah 70 yaşında biriyle evlenirsin;dedi;ve böyle canımı acıttı..Hala canım acıyor..O adam değil ama canım acıyor..Resmen oyuncağa çevirdi.. Aşk ;incinmişlik acısı çekmeye bıktım...Böyle mi bitecekti;biz aşk yaşadık sanmıştım..canım yanıyor..onun yanmıyor mu?bu kadar duygusuz mu?

yazını basından itibaren okudum...
ben 25 yasındayım senden kucugum ama hislerini yasadıklarını cok iyi anlıyorum...
ben de birine cok asık olmustum... biz bir ilişkiye baslayamadan bitmişti hersey ve beni de niçin reddetti biliyor musun?
beni, benim onu sevdiğim kadar sevemeyecegi için... yaptıgı durustluktu o an için belki ama sonrasında bnm ona olan hislerimi hep kullandı, alay etti sevgimle vs...
gecen hafta evlendi ve ben o ana kadar hep bir umut tasıdım içimde belki bir gun sever diye... unutmak için şehir bile değiştirmiştim universite okuma bahanesiyle!!!!!!! sonra geri dondugumde bu sefer ailem sehir değiştirdi ve 3 aydır burada tum cevremden uzak tamamen sıfırlanmıs olarak tekrar basladım... sırf onun dugunune gitmek için bayramda memlekete gitmedik...
dugununun gecesi donmemiz gerekiyordu ve ben o gece yolda bir karar aldım... hayatımın bundan sonrası için temiz bembeyaz yepyeni bir sayfa acacagım diye...

evet sevgi hayattaki en guzel duygu, varlığımızın mayası, kalp tasıdıgımıza dair bir gosterge... ama aynı zamanda sevgi oyle birsey ki... acıtsa da içini yine de aynı hisleri duymaya devam ediyorsun...kıyamıyorsun ona, hep bir umut tasıyorsun sana donecek diye....

sana gelince... bence sen de temiz guzel bembeyaz bir sayfa ac kendine, sıfırla bundan once yasadıgın askı da onu da... o zaten senden Amerika'ya gidip bahaneler uretmeye basladıgında vazgecmiş... eger sevseydi uzakta da olsa bir sesini duymak için dahi olsun arardı, guzelce konusurdunuz.... o geri dondu... ve biliyor senin ona olan zaafını, kullanıyor seni... tabii belli bir işin var, maaşın var.. senin ona olan hislerini kullanıp seni parmagında oynatabileceğini sanıyor herhalde.... ve inan evlenirseniz oyle olacak ve sen hep asırı verici olacak ama verdiklerinin karsılıgını alamayacaksın... bu da zamanla sende hayal kırıklığı, gönül kırgınlığı ve mutsuzluk olarak ortaya cıkacak... bu sefer sen ondan soguyup eskisi kadar verici olmamaya basladıgında o seni yine bırakacak ve bu sefer diyecek ki: sen eskisi gibi beni sevmiyorsun o zaman ayrılalım... bir de cocuk varsa işler daha da cıkmaza girecek... ve inan ki, o zaman senin için yeniden baslangıc yapman daha zor olacak...
tavsiyem yol yakınken vazgec ondan ve kendine reset cek... eger yasım geciyor evlenmeliyim dersen, karsına cıkacak adaylarla gorus, iyice tanımaya calış, kişiliği saglam, seni tasıdıgına inandıgın, sana sevgi verecek ve iyi de bir baba olacağını dusundugun biriyle mantık evliliği yap... inan eger evlendiğin kişi gercekten iyi bir insansa zamanla seversin onu ve şimdi oldugundan daha mutlu olursun... cunku mutluluk, ask evliliği yapmak değil, içinde bulundugun koşullarda en iyi hayatı yasamaktır... ve eger bir erkek senin yuzunu guldurebiliyorsa, mükemmel olmasa da iyi bir eş olmayı becerebilmiştir... en azından bundan sonra kendim için oyle olacagına inanıyorum ve seninle de inandıgımı paylaşıyorum...

saglıklı, mutlu, umut dolu, sevgi dolu guzel gunler ve hayırlı bir ömür diliyorum....
sevgiler....

Merhaba tulipa,

Senden yaşça küçüğüm belki ama ben de fikrimi belirtmek isterim. Arkadaşın da dediği gibi kendine yeni bir sayfa açman gerek. Sırf yaşımız geçiyor diye evlenecek olursak hayır gelmez ki o evliliklerden. Önemli olan evlenmek değil, huzurla hayırlısıyla evlenmek.

Benim anladığım kadarıyla bu adamdan iş çıkmaz. Senin ona karşı olan zaafını kullanıyor, senin ilgin onun hoşuna gidiyor ve senden sadece bu yüzden vazgeçemiyor. Bu düşünce üzerine evlilik kurulamaz, ilişki kurulamaz.

Bu senin için zor belki ama onu aramamalısın artık. Kendine dur diyebilmelisin. Arasa da açmamalısın. İnsanlar olayların içindeyken durumun vahametini idrak edemezler. Ama dışarıdan bakan insanlar içeridekilerin göremediklerini görürler bazen. Bu da öyle. Sen şimdi farketmek istemiyorsun belki bu işin olmaması gerektiğini ama onu beyninden çıkardığın zaman göreceksin huzuru.

Bence kendine bir şans vermelisin. Kendine daha fazla acı çektirmemelisin. Ne güzel ki, elinde mesleğin var paranı kazanıyorsun kendi ayakların üzerinde duruyorsun. Kimseye ihtiyacın yok evvelallah. Sevgiyse, emin ol insan herkesi sevebilir, yeter ki karşındaki ilgili, dürüst, düzgün bi insan olsun.

Allah'ın izniyle karşına çıkar düzgün, doğru dürüst bi insan evladı. Hayat güzellikler çıkarsın karşına :71:

Çok teşekür ederim değerli yorumlarınız için..Adamakıllı durumumu değerlendirmişsiniz;çok teşekür ederim.Evet şaşkınım ve birinin bana yol göstermesini;objektif olarak değerlendirmesini istiyorum..

Birine aşk niteliğinde sevgi duymak beyni onun hakkında objektif davranmaktan alıkoyuyor.Eğer bu durumda olup da karşı taraf olgun bir insan değilse veya seni yeteri beğenip sevmiyorsa yanmışsındır ozaman..Şimdi benim yandığım gibi..
.Hlabuki o başlatmıştı..Ben arkadaş olarak görüşmeyi istemiştim;evliliği kendi aklıma soktu......İş durumu iyi olmadığı için çalışan bir kızla evlenmek istiyordu;Bana aşık olmasa da güzel iyi kız diye düşünüyordu..
Bu kadar zaman geçti..Amerika çıkınca benden vazgeçebildi..Orda tutunamadı geri döndü..Geldi kapıma tekrar umut verdi....
Ama Eskisi gibi değildik..Birbirimizden ayrı hiç konuşmadan 3 ay geçirmiştik...Benim kırgınlığımı ancak beni severek alabilirdi...Ama kafası karışıktı..Bana odaklanamıyordu..Dolaysıyla yine kafası karışık diye çabuk affetmek durumunda kaldım..
Ticaret işi kurmayı ve bunun için istanbulda kalmayı istiyordu.Habire işiyle uğraşıyordu.Evlenince burda ailemin bulunduğu şehirde kalmak istiyordum(ben ilçedeyim)..İlk başta buraya gelmezsen olmaz demiştim ama zamanla ikna olurdum;sevgim ağır basardı....Daha biribirimize zaman tanımadan kararsızlığa düştü;kafası karışık; tutarsız; davrandı..
En sonunda şu kesin kararla benle evliliğin olmayacağına karar vermiş..
Ailem seni daha önce evlilik geçirdiğin için istemiyor.Seni sevgili gibi değil kardeşim gibi seviyorum..
İkisini de söyledi ;asıl sebep hangisiydi anlayamadım..Sevgisizliğimi ..ailesi mi...anlayamadım..Annesini son kez aradım buyüzden mi diye..Doğru kabul etmiyoruz dedi..Arkadaşımsa o bahane bence istese ailesine söylemezdi diyor..
.Şimdi aklımda kalan İstanbul'a gelmeyi kabul etseydim onu zorlamadan(hani zorlanmaktan hoşlanmıyor ya) ilişkimiz devam edecekmiydi?..Ona son olarak bunu da sormak isterdim aslında...
Bir de merak ettiğim acaba beni diğer ilişkilerinde arayacak mı?Bir yakışıklılığı dışında birşey yok..İşi iyi değil.Abuk sabuk davranır.Herkes çekemez bunu ama bilmiyorum ..Vardır benim gibi saftirikler..

Beni yanıltan içini bana açmaması oldu..Birde sürekli şakalı konuşur ;hangisi ciddi hangisi şaka anlayamam..Bir diğer yanıltan da eski eşim eski kafalı durgun bir insandı;bana sevgi ilgi göstermezdi;ailesi de sıkıntılıydı..Bu deli dolu ;farklı ve ilk başlarda ilgili olunca güzel bir aşk evliliği yapacağım sandım.Ailesini de sevmiştim.Zaten uzakta olacaklardı..İlk başta hoşlanmıştım;onla konuşmak zevkli geliyordu;ama evlenmeyi düşünmemiştim;arkadaş olarak kalabilirdik.Zaten yeni bir yere yeni atanmıştım ve yalnızdım...

Aklıma evliliği soktu...Kendini sevdirdi...aşık etti...Ve gitti..Öc alır gibi...Hiç acımadı...Bu kız zaten yaralı'' demedi.

Son düzenleme:
Bir iyi özlelliği vardı kızlara düşkün değildi..Yani peşinden koşmak uğraşmak tekrar tekrar emek vermek ona göre değil;öyleki ilk ilişkisi benmişim;inanırım öyledir;annesi de söylemişti...Ama bana da düşkün olmadı..O kadar kıyamadığı emeği çöpe attı en sonunda...
O Amerika 'dayke tartışmayla görüşmeyi kestiğimiz halde benim yüzünden başka kıza bakmamış;kime baksa ben aklına gelmişim ;hep bunu söyledi .Son konuşmamızda bile.Buna rağmen benden vazgeçti..
İlk gözağrımsın''derdi ..İlkler unutulmazmış; yine de en değerli yerinde olacakmıyım acaba?Sen çok kalite bir insansın ''dedi son konuşmamızda bile...

Aklıma evliliği soktu...Kendini sevdirdi...aşık etti...Ve gitti..Öc alır gibi...Hiç acımadı...Bu kız zaten yaralı'' demedi.

terbiyesiz herif yaa :47::47::47:

bu erkeklerin derdi ne anlamıyorum, madem evlenmeyecektin ailen dul kız istemiyordu ne diye o kadar oyaladın değil mi? :47: gel de çıldırma ya...

tulipa,

Allah yardımcın olsun...ne söylesek de acını dindiremeyiz, zamanla geçer bu da...geçecek inşallah, sabret... ve o insanı unut artık... neyi yaptı niçin yaptı vs soruları bırak, onunla ilgili herşeyi sil. ve dönüp bakma arkana...

geçen geçti yapacak birşey yok, bundan sonra da sevgiye akıl katın lütfen. değmeyecek adamlara böyle fazla değer verip kendinizi yıpratmayın... o da yaptığının karşılığını görecek elbet...üzülmeyin, kimse kalp kırıp hele ki böyle bir konuda karşı tarafa umut verip vebaline girerek mutlu mesut yaşayamaz...

siz kendi hayatınıza bakın, onu da boşverin artık...

Back