• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O gece aklımdan çıkmıyor ..

kahverengili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
192
1
0
İstanbul
kızlar daha önce korkuyoruz adlı bi başlık vardı onun altına da aynı konuyu yazdım.sizin yardımlarınızı bekliyorum

bir gece kardeşim ve ben odamızda sohbet ediyorduk. saat epey geç olmuştu. sonra uykuya dalacağımız sırada, odamzın kapısının oradan bir karaltı gördük. ben annem zannettim. kardeşim
-anne sen misin ?
diye seslndi. ama cevap gelmedi.sonra kardeşim ve ben karaltıya doğru baktık (bu arada kardeşim hemen uyudu) ben uyanıktım. iyice baktım anne dedim tekrardan yine cevap gelmedi. seçemiyordum ama kafası yukarıya doğru uzun gibiydi. insan kafası gibi değildi yani.

sonra aynı gece ben uyku mahmurluyuğla lavaboya gitmek için kalktım annemlerin odasının önüden geçerken gözüme beyaz bişey ilişti. ben görmemezlikten geldim.

yatağamı uzandım.kapıya doğru baktım yine o :53: ben baktım o baktı. ama ben hiç korkmadım hala nasıl korkmadığımı anlayamıyorum:44: tekrar yatağıma uzandım yattım sabah kalktığımdan hala aklımda o görüntü vardı
gece yatarken çok korkuyorum kranlıkta uyuyamıyorum . nasıl yeneblirm korkumu?

Yatmadan önce bol bol dua edin.
Yine geçmiyorsa psikoloğa gidin..
Hee bir de abdestli uyumak çok iyidir..

düşünme..
insan kafasında düşündüğü şeyleri canlandırabiliyo bazen..
bende gece çok korkarımöyle konular yüzünden görmedim ama çok dua ederim..
dua et abdestli ol..hiç bişey yanına yaklaşamaz..

ayetel kürsi okuyup yatın, ayetel kürsi kesinlikle size şeytanın yaklaşmasına müsade etmez yani kötü rüyada görmezsiniz, Rabbim sizleri korur, ruhanı bir varlıkta olabilir şeytani de, evinize girerken besmele çekin yine şeytan ve diğerleri giremez, ve çok bunalırsanız yine ayetel kürsi okuyup bütün odalar üfleleyin sıkıntısız hafiflicektir, aa unutmadan yatagızda ekmek vs kırıntı bırakmayın oda etkiler, evinzde mutfagıznızda bulaşık vs olmasın, malesef böyle olunca çok rahatsız ederler, Peygamber efendimiz (s.a.v) evinizde bulaşık vs var ise onları bir bez ile örtün diye buyurmuş, sizde besmele ile örtersiniz;) her şey gönlüzce olsun sıkıntınız geçsin dualrımlarla,sevgiler.

off keşke okumasaydım ben burayı :18::37:

yatarken dua edin,diycek bişey yok başkaca..

bu konularla çok iyi ilgilenen bir forum var oralara bak bulursun taktikler.
Ve sana nedense denilenleri yapmak yerine neden konu açıyorsun ki?
Abdestini al duanı et Kuran getir hatta odana koruyu dualar var hepsine bak ezberle olmadı başka yöntemleri de var araştırırsan bulursun.

*ayetel kürsi
*felak
*nas
önce anlamlarını oku,ne dendiğini öğrenmiş olursun...
bu şekilde daha çok ferahlar için...

hepinize teşekkür ederim. konuyu açmamın sebebi benle aynı durumu yaşayanlar var mı diye merak etim.
Allah a bol boll dua edip Kur an okuyacam

Ben de geçmişte yaşamıştım. Ama benimki karaltı falan değildi.
Annemi şeffaf bir şekilde duvarda görmüştüm bana bakarken.
Ve sesimi çıkaramadım, annemlerin odası hemen yanı başımda olduğu halde gidemedim yanlarına korkumdan.
O dönem sürekli korkunç olaylarla ilgili bir şeyler okuyordum.
Bir de üç harfliler nasıl bir şey acaba diye merak ediyordum çok, yaşım da küçüktü.
Hatta onları çağırmak için yapılan bazı şeyler var kahve fincanıyla oluyor, onu bile yapmıştım amaaann nolcak sanki diye düşünüp.
Çok uğraşıyordum yani bu işlerle. Sonra bu olayı yaşadım.
Ama zaten eskiden yaşadığımız o evde her daim korkardım ben, mutfağa bile gidemezdim.

Sen hiç korkmamışsın ya gördüğünde, bu çok iyi bir şey.
Yani korkutma amaçlı başına gelmiş bir olay değil.
Bu yüzden üstüne durma hiç, kesinlikle düşünme, dua oku yatmadan; hatta gün içinde çok oku.
Bana olan şey bir uyarı gibiydi, korkunçtu bir daha da olmadı çok şükür.
Ve bu korkunç olaydan sonra diğer eve taşındığımızda hiçbir şeyden korkmaz oldum.
O kadar huzurlu uyuyordum ki kapkaranlıktı odam, kapıyı da kapatıyordum üstelik ses gelmesin diğer odalardan diye.

Ve bir gün yine kardeşimle uyuyorduk aynı yatakta, perdeler de kapalı tabi gece.
Bir gölge geldi perdenin önüne, sepet gibi bir şey sallanıyordu durmadan.
Kardeşim de gördü, dedik ki acaba üst komşu sepet mi sallıyor aşağıya.
Perdeyi kalkıp açtık hiçbir şey yoktu.
Yatağa geçtik yine geldi o gölge.
Ama ikimiz de hiç korkmadık. Ve korkmadığımız için asla sorun etmedik.

Bir de bazı geceler sanki biri yemek yemiş de tabağını çatalla temizliyor gibi sesler duyardım.
Uyanıp dinlerdim biraz, yine korkmazdım, hiç rahatsızlık vermedi bu yüzden bu durum bana.

Beyaz ışıltılı bir gölge ya da karaltı da gördüğüm oldu bu yıl içinde ama onu da göz yanılması diye nitelendiriyorum.
Üstünde durmuyorum.

şimdik ben düşünüyorum hayal görsem kardeşimle ben aynı hayali nasıl görcez?
benim gördüğüm kardeşim hayalmiydi yoksa ?

bir de kızlar bi ara bizim evde inanılmaz bir ağırlık vardı.
annem, babam kardeşim saat 6 7 gibi uyurlardı. en erken saatte. babm işten gelirdi yemeğini yerdi.
bende mutfağı toplamaya giderdim. mutfağı toplayıp eve gedliğimde ise bi bakardım hepsi uyumuş.sadece ben ayakta oluyordum.onları çağırdığımda zor kalkıyorlardı sanki ölü uykusuna yatmışlar.
yazın annemlerle yazlığa gitmiştik. yazlığada yeni birileri gelmiş. onlara gittik hoşgeldiniz demye bişler fln hazırladık. kadın bize kahve yaptı. faldan anladığını söyledi.kadın başladı anlatmaya
kadın bizim evin kaç odalı olduğunu, nerde ne varsa hepsini söyledi biz şaşırdık kaldık.tabi nasıl bildikleri malum ya neyse. yatak odasında muska olduğunu söyledi. o odaya iyice bakın dedi.(aradık ama bişşi çıkmadı)

kadın dedi ki sizin evde yeşil kaplı bi kur an var . o sizi koruyor dedi.o yeşil kaplı kur an ı da ben her zaman okurdum. ve sadece akşamları ben ayakta kalıyordum tüm aile uyukluyodu . ayrca size anlattığım olayda ben 12-13 yaşlarımdayken olmuştu. yani benim gördüğüm görüntün bu olayla bi alakası olabilir belki diye düşünüyorum :44:

yazılanları okuyunca korkmaya başladım ,üfff birde ben bazen yalnız kalıyorum şimdi nasıl yalnız kalıcam sürekli aklıma gelir artık nöbet tutarım artık sabaha kadar:(((

Ben de geçmişte yaşamıştım. Ama benimki karaltı falan değildi.
Annemi şeffaf bir şekilde duvarda görmüştüm bana bakarken.
Ve sesimi çıkaramadım, annemlerin odası hemen yanı başımda olduğu halde gidemedim yanlarına korkumdan.
O dönem sürekli korkunç olaylarla ilgili bir şeyler okuyordum.
Bir de üç harfliler nasıl bir şey acaba diye merak ediyordum çok, yaşım da küçüktü.
Hatta onları çağırmak için yapılan bazı şeyler var kahve fincanıyla oluyor, onu bile yapmıştım amaaann nolcak sanki diye düşünüp.
Çok uğraşıyordum yani bu işlerle. Sonra bu olayı yaşadım.
Ama zaten eskiden yaşadığımız o evde her daim korkardım ben, mutfağa bile gidemezdim.

Sen hiç korkmamışsın ya gördüğünde, bu çok iyi bir şey.
Yani korkutma amaçlı başına gelmiş bir olay değil.
Bu yüzden üstüne durma hiç, kesinlikle düşünme, dua oku yatmadan; hatta gün içinde çok oku.
Bana olan şey bir uyarı gibiydi, korkunçtu bir daha da olmadı çok şükür.
Ve bu korkunç olaydan sonra diğer eve taşındığımızda hiçbir şeyden korkmaz oldum.
O kadar huzurlu uyuyordum ki kapkaranlıktı odam, kapıyı da kapatıyordum üstelik ses gelmesin diğer odalardan diye.

Ve bir gün yine kardeşimle uyuyorduk aynı yatakta, perdeler de kapalı tabi gece.
Bir gölge geldi perdenin önüne, sepet gibi bir şey sallanıyordu durmadan.
Kardeşim de gördü, dedik ki acaba üst komşu sepet mi sallıyor aşağıya.
Perdeyi kalkıp açtık hiçbir şey yoktu.
Yatağa geçtik yine geldi o gölge.
Ama ikimiz de hiç korkmadık. Ve korkmadığımız için asla sorun etmedik.

Bir de bazı geceler sanki biri yemek yemiş de tabağını çatalla temizliyor gibi sesler duyardım.
Uyanıp dinlerdim biraz, yine korkmazdım, hiç rahatsızlık vermedi bu yüzden bu durum bana.

Beyaz ışıltılı bir gölge ya da karaltı da gördüğüm oldu bu yıl içinde ama onu da göz yanılması diye nitelendiriyorum.
Üstünde durmuyorum.

ben de o gece nasıl korkmadığımı anlayamıyorum az evvel olayı anlatırken bile ürperdim. bazen göz yanılması olabiliyor ama siz bayağı ileri gitmişsiniz o alemle uğraşarak Allah size bi uyarı göndermiş çok şanslısınız:34:

yazılanları okuyunca korkmaya başladım ,üfff birde ben bazen yalnız kalıyorum şimdi nasıl yalnız kalıcam sürekli aklıma gelir artık nöbet tutarım artık sabaha kadar:(((

ya gerçekten korkuttuysam afedersiniz. ama Rabbim istemedikten sonra şeytan hiçbişey yapamaz. bol bol dua edin. güzel şeyler düşünmek önemli:61:

ben de o gece nasıl korkmadığımı anlayamıyorum az evvel olayı anlatırken bile ürperdim. bazen göz yanılması olabiliyor ama siz bayağı ileri gitmişsiniz o alemle uğraşarak Allah size bi uyarı göndermiş çok şanslısınız:34:

Kesinlikle öyle.
Çok şükür musallat falan olmadılar.
Ucuz kurtuldum. Artık korku filmi bile izlemiyorum.
Bilinç altına yerleşiyor çünkü her karesi o filmlerin ve hiç ummadığımız anda boş yere korku yaratabiliyor.

ya gerçekten korkuttuysam afedersiniz. ama Rabbim istemedikten sonra şeytan hiçbişey yapamaz. bol bol dua edin. güzel şeyler düşünmek önemli:61:

evet böyle şeylerden etkilenirim nedense adlarını bile duyduğumda ürperiyorum,korktuğum anda felak nas ayetel kürsiyi okurum bende Allah yardımcımız olsun canım

koskoca çoluk çocuk sahibi kadınm ama beimde böyle korkularım var...çocukluğumdan beri var...zaman zaman unutuorum ama hiç ummadığım bir gecede tekrar başa dönüyorum....çok zor bir durum... dualarla caresine bakmaya çalışıyorum ama bu konuda psikiyatriye gitmem gerek bunuda biliyorum...Allah kolaylık versin...

Back
X