• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o beş dakika beş ömre bedeldi?

htcvlkn

çıkmaz yolda yol aramakta
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
1.242
2
116
41
Edirne
uyandım birden göğsümde bir ağrı hissettim. gözlerimde mi ıslaktı ağlamış mıydım bir de ne? seni gördüm ananecim rüyamda. sen yine yatağındaydın son seni gördüğüm andaki gibi. ne basit bir ameliyat demişlerdi halbuki. sadece sen korkmuştun. ve sadece sen helallik istiyordun herkesten. benden de istemiştin ben 15 yaşındaydım anneanne. sen de ne hakkım olabilirdi ki.. sarılmıştın bana ağlamıştın. bense gülümsemiştim sana. hadi ameliyatını ol gel baklava istiyorum demiştim. ve hızlıca gitmiştim yanından. o beş dakika beş ömre bedeldi anneanne. bilseydim yatmaz mıydım o gece koynunda okşatmaz mıydım kendimi sana..

pişmanlığımızdan da beş ömre bedel beş dakikalar vardır, sevinçlerimizden de sizin beş ömre bedel beş dakikanız hangisi?

gözlerim doldu .. anneannemi hatırladım , rüyalarımda öpüyorum sımsıkı sarılıyorum hiç bırakmamacasına sarılıyorum öpüyorum canım benim RABBıM rahmet eylesin ölmüşlerimize ..
birgün bizde gideceğiz inşallah bizleri de seven dua gönderen okuyan torunlarımız nesillerimiz olur (amin)

unutulmayan beş dakikalardan bahsetmişsin sevgilimle ilk günümüz çok güzeldi hiç bitmesin istemiştim ..canım eşim ...

Yine okul niyetine çıkıyordum evden saat sabahın 9u her zamanki gibi ağabeyim ve annem beni otogara götürüyorlardı, götürsün o otobüs beni diye bir şehirden başka bir şehire...

Her zamanki gibi uzattı elini, öpüp başıma koydum. "Sana güveniyorum, yolundan şaşma, insanlara dikkat et kızım." dedi üzerinde hala parfümü kokan o salaş ev hırkasıyla... Uzattığı elinden hasretle öptüm, saygıyla başıma koydum. Sıkıca sarıldı bana. Vedalaştık, çıktım.

1 ay sonra acı bir telefonla, koş gel, yeniden elinden öp dediler; YETİŞEMEDİM!

O elini öptüğüm 5 dakikalık süreyle anarım onu hala, o en genç, en ölümün yakışmayacağı, en güçlü, en bilge haliyle...

En babam haliyle...

2 yıl geçmiş olsa da, hala söylerken bile zorlansam da, mekanı cennet olsun.

Yine okul niyetine çıkıyordum evden saat sabahın 9u her zamanki gibi ağabeyim ve annem beni otogara götürüyorlardı, götürsün o otobüs beni diye bir şehirden başka bir şehire...

Her zamanki gibi uzattı elini, öpüp başıma koydum. "Sana güveniyorum, yolundan şaşma, insanlara dikkat et kızım." dedi üzerinde hala parfümü kokan o salaş ev hırkasıyla... Uzattığı elinden hasretle öptüm, saygıyla başıma koydum. Sıkıca sarıldı bana. Vedalaştık, çıktım.

1 ay sonra acı bir telefonla, koş gel, yeniden elinden öp dediler; YETİŞEMEDİM!

O elini öptüğüm 5 dakikalık süreyle anarım onu hala, o en genç, en ölümün yakışmayacağı, en güçlü, en bilge haliyle...

En babam haliyle...

2 yıl geçmiş olsa da, hala söylerken bile zorlansam da, mekanı cennet olsun.

canım içimi acıttın sahiden..
dedim sahiden o da benim gibi ölümün acısını derinden hissetmiş..
Allah sana sabır babacığına rahmet versin..

başın sağolsun, anneanneler çok seviliyo anlayabiliyorum seni.

evet canım herkesinki öyle midir bilmiyorum ama ben anneannemi çok çok severdim..
insanların anlattıkları o evlatları için her şeyi yapan fedakar cefakar anne modelini ben kendi annemde yaşamadım anneannemde yaşadım belki de o yüzden çok düşkünüm ona..
12 yıl oldu hala aklıma gelmediği zaman süresi 2-3 günü geçmez..
bide doyamadım ona hiç çok erken yaşta kaybettim ve hiç beklemediğim bir anda..
Allah onun mekanını cennet eylesin..
inşallah bizii de bir gün bu kadar çok sevecek torunlarımız olur..

canım öncelikle başın sağolsun
senin bu yazdıkların benim babannem için geçerli
onu kaybettiğimde ben de 15 yaşımdaydım
10 sene geçti deli gibi özlüyorum onu
o benim canımdı herşeyimdi
onunla uyumak için annemle babamı kovarmışım kapıdan küçükken :)
çok erken kaybettim ben de senin gibi
bir gün okuldan geldim annem dedi ki babannen hastanede beyin kanaması geçirmiş
beynimden vurulmuşa döndüm
bi önceki gece sapasağlam bıraktığımız canımız sabahına beyin kanaması geçirmişti
hastaneye nasıl gittim bilmiyorum
doktor 3 hafta kritiktir 20.günü atlattı mı rahatız demişti
20.güne 1-2 gün vardı ve bizler plan yapıyorduk evdeki bakımı için
19.gün hastanedeydim
girdim odasına ellerini tuttum öptüm kokladım
konuşamıyordu ama elimi öyle bir sıkıyordu ki...
gözlerinden iki damla yaş süzüldü...
nerden bilirdim o an birbirimizi son görüşümüz olacakmış
o gece haber geldi ağırlaştı diye
babam hastaneye koştu dedim beni de götürün ama yok
işte o 20.gün felaketimiz oldu
o sabah vefat haberi geldi
zaten uyuyamamıştık o gece
hastaneye gittik yıkadık canımızı pakladık sardık kefene
son kez baktım gözlerine helallik istedim
gülümsüyordu canımıniçi
kapattık yüzünü
sonrasında koptum zaten