Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu iş yaş o zaman bende de :/"Ödül kazandığında hem bizi hem de O Bag sayfasını Instagram üzerinde takip ediyor isen hediye senindir"
instagram kullanmiyorsak : /
Ama eklemiş ödülü kazandığınızda hem bizi hem de O bag sayfasını takip etmeniz gerekiyor.Merhaba Denas14__, O Bag ile bil kazan yapıyoruz. Tek yapman gereken linkte yer alan sayfada ki soruyu doğru cevaplamak. Ödül kazandığında hem bizi hem de O Bag sayfasını Instagram üzerinde takip ediyor isen hediye senindir. O Bag Çanta Bil Kazan Başladı
@Lisabella yengee tek yapman gereken soruyu dogru cevaplamak demissin :))
ben bu ilk cumleyi aliyorum tek . hediye cikarsa ama instagram da takip etmiyorsun demeyin :)) tek yapmam gerekeni yapip dogru cevapladim
Hem bizi demissiniz ama ben ınstagram hesabını bulamadim kk nın isim nedir tam olarak takip edeyimAma eklemiş ödülü kazandığınızda hem bizi hem de O bag sayfasını takip etmeniz gerekiyor.
kullanmiyorum instagram o yuzden latife yaptim onceki mesajimda.Ama eklemiş ödülü kazandığınızda hem bizi hem de O bag sayfasını takip etmeniz gerekiyor.
BurasıHem bizi demissiniz ama ben ınstagram hesabını bulamadim kk nın isim nedir tam olarak takip edeyim
Ben de latife yaptım:)kullanmiyorum instagram o yuzden latife yaptim onceki mesajimda.
Kazen ben Instagram ve Facebook kullanmıyorum ama başka türlü nasıl modelleri ve siparişe tam erişebilirim
Ben takip ediyorum ama çok teessüf ederim abiCok sorun degil abla zaten takip eden de yok bizi
Tesekkurlerhttp://www.mezomoda.com burayı inceleyebilirsiniz : )