Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu iş yaş o zaman bende de :/"Ödül kazandığında hem bizi hem de O Bag sayfasını Instagram üzerinde takip ediyor isen hediye senindir"
instagram kullanmiyorsak : /
Ama eklemiş ödülü kazandığınızda hem bizi hem de O bag sayfasını takip etmeniz gerekiyor.Merhaba Denas14__, O Bag ile bil kazan yapıyoruz. Tek yapman gereken linkte yer alan sayfada ki soruyu doğru cevaplamak. Ödül kazandığında hem bizi hem de O Bag sayfasını Instagram üzerinde takip ediyor isen hediye senindir. O Bag Çanta Bil Kazan Başladı
@Lisabella yengee tek yapman gereken soruyu dogru cevaplamak demissin :))
ben bu ilk cumleyi aliyorum tek . hediye cikarsa ama instagram da takip etmiyorsun demeyin :)) tek yapmam gerekeni yapip dogru cevapladim
Hem bizi demissiniz ama ben ınstagram hesabını bulamadim kk nın isim nedir tam olarak takip edeyimAma eklemiş ödülü kazandığınızda hem bizi hem de O bag sayfasını takip etmeniz gerekiyor.
kullanmiyorum instagram o yuzden latife yaptim onceki mesajimda.Ama eklemiş ödülü kazandığınızda hem bizi hem de O bag sayfasını takip etmeniz gerekiyor.
BurasıHem bizi demissiniz ama ben ınstagram hesabını bulamadim kk nın isim nedir tam olarak takip edeyim
Ben de latife yaptım:)kullanmiyorum instagram o yuzden latife yaptim onceki mesajimda.
Ben takip ediyorum ama çok teessüf ederim abiCok sorun degil abla zaten takip eden de yok bizi
Tesekkurlerhttp://www.mezomoda.com burayı inceleyebilirsiniz : )