insallah canımmm en güselii bu sende farkedrsim zatii bi düzen oluyor en azındann
Ben kaciyorum öyleyse... Göz kapaklarimi zor acik tutuyorum :)) iyi geceler herkese görüşmek üzere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canımmm en güselii bu sende farkedrsim zatii bi düzen oluyor en azındann
hoşgeldinnn cnm hanife81....nasılsınız
yok cnm daha gitmedim adetime yakın gidecem gitmeden önce ön görüşme yapacagım dr la telefonda bakalım hayırlısı ne dicek ona göre hareket edecegim
Ben kaciyorum öyleyse... Göz kapaklarimi zor acik tutuyorum :)) iyi geceler herkese görüşmek üzere
hayırlısı olsun canımm insallah hersey güsel gider de en kısa zaman da hamiş kalırsın canım
amin insallah cnm agzın bal yesin insallah güsel gider aminnn rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin saglıklı sıhatlı hamile kalmyı nasip etsin cümlemize
aminn canım insallahh bizimm bu hayat da tek gayemiz dilegimiz evlat olmus napalımm
saglık sıhat versin güsel allahımmen kısa zamnda da hayırlı evlatt insallahh
aynen cnm inan baska istegim yok bi evladım olsun rabbimden baskada bişi bu kadar cok istemem amin cnm insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim kalmayı
ii gecelerr kıslar bende cıkıorum camasır asıp yatımm
ii aksamlarrr topinkkk yine miii kimse yokk