Nvnrsm'in Çeyizi :))

Her şeyiniz o kadar güzel ki.Allah mutluluk,huzurla kullanmayı nasip etsin.Hele o mutfak önlüğü nedir öyle ya çok şirin. =) Allah ağzınızın tadını bozmasın. :nazar:

canim hepsi cok guzelllllllerr mutfak onlugu takiminii nerden aldin cnm ya bende istiyom ondannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn lutfennn :))

canım çeyizlerin çok güzel sağlıkla,huzurla ve mutlu günlerde kullan inşallah. ben senin mutfak önlüğünü hangi siteden aldığını öğrenebilirmiyim :61: bende kızıma almak istiyorum da bide acaba şapka ve eldivende fiyata dahilmi

canımm herseyınnn cokk gusell Allah agız tadıyla kullanmayı nasıpetsın insallahh:nazar:

canım çeyizlerin çok güzel sağlıkla,huzurla ve mutlu günlerde kullan inşallah. ben senin mutfak önlüğünü hangi siteden aldığını öğrenebilirmiyim :61: bende kızıma almak istiyorum da bide acaba şapka ve eldivende fiyata dahilmi

canim hepsi cok guzelllllllerr mutfak onlugu takiminii nerden aldin cnm ya bende istiyom ondannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn lutfennn :))

Evet herşey dahil 50 TL kapıda ödeme yapıyorsunuz. İnş. Adres vermek yasak değildir. Facebook'ta şimarik önlükler

$DSC02582.webp$DSC02583.webp$DSC02584.webp$DSC02585.webp$DSC02586.webp$DSC02587.webp$DSC02588.webp

Aldıkça yada geldikçe ekliyorum. Bunlar müşterimizin hediyesi.

canım hayırlı ugurlu olsun Allah herseyını guzel gunlerde kullanmanı nasıp etsın. Ben onluk takımına bayıldım sakıncası yoksa nerden ve ne kadara aldıgını yazabılır mısın?

Hersey zevkle hazirlanmis..:nazar: Yanliz mutfak önlügüne bayildim, nerden aldin ?

Seni seviyorum yazili battaniyeden o kadar cok istedim ki. Ama istedigimiz renk yoktu. Kaynanamin istegi üzerine turuncu kirmizi bi tane aldik. Ortasinda seni seviyorum yaziyor gerci ama rengini hic begenmedim :(

Güle güle kullan canim ceyizini. :nazar:

Önlüğümü internetten almıştım,

Bizde o battaniyeleri çok eskiden almıştık şimdi pek hoşuma gitmiyor. Yeni çıkanlar çok daha güzel.

Çok teşekkür ederim :38:

herşeyin çok güzel, bende özellikle mutfak önlüğüne bayıldım :) güle güle kullannn

Back
X