Nvnrsm'in Çeyizi :))

$654de_ARZUM-AR-161-Soprano-Multi-Blender-Seti.webp$m5051..webp$porselen-kahvalti-takimi-modelleri.webp$süpürge.webp

kalvaltı takımınla battaniyen dikkatimi çekti çok güzeller cnm benim hepsi çolk güzel güle güle kullan çok doğrum söylemişsin çeyiz bitmez bi yerden başlamak lazım

başlığın hayırlı olsun canım hepsi birbirinden güzel, Allah güle güle huzurla kullanmayı nasip etsin..
Bende cok heves ediyorum ama henüz cehizlerimi biriktirmekle meşgulum biraz biriktikten sonra resimleri eklicem ((:

başlığın hayırlı olsun canım hepsi birbirinden güzel, Allah güle güle huzurla kullanmayı nasip etsin..
Bende cok heves ediyorum ama henüz cehizlerimi biriktirmekle meşgulum biraz biriktikten sonra resimleri eklicem ((:

Çok teşekkür ederim, Bende aklıma gelenleri ekliyorum huzur içinde kullanalım inş.

kalvaltı takımınla battaniyen dikkatimi çekti çok güzeller cnm benim hepsi çolk güzel güle güle kullan çok doğrum söylemişsin çeyiz bitmez bi yerden başlamak lazım

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, Battaniyelerim çok eskiden alınmış aslında Kahvaltı takımımında devamını bulamıyorum. kafayı yedirecek bana. 6 kişilik almıştım keşke 12 alsaymışım uğraşmazdım böyle :(

güle güle kullan canm çeyizlerini nevresimlerini çok beğendim zevklerimiz uyuşuyor kırmızı tabak takımını karacadan aldın dimi bendede aynısı var çok beğenerek aldım :17:

güle güle kullan canm çeyizlerini nevresimlerini çok beğendim zevklerimiz uyuşuyor kırmızı tabak takımını karacadan aldın dimi bendede aynısı var çok beğenerek aldım :17:

Teşekkür ederim :69: Evet karacadan aldım mor ve kırmızı arasında kalmıştım. Kırmızı daha cazip geldi günlük kullanmak için aldım onları. :1:

Ben sordum makine'de yıkanabilir. Fırınlanmıştır renkler gitmez gibi bişiler zırvaladılar :1: ama herkes aynı şeyi söylüyor. Kullanıp görmek lazım.

güle güle kullan çeyizlerini hepsi çok güzellermişzevklerimizde aynıymış bu arada bu arada mini fırın ankastre setini kaça aldın bende bu şekilde istiyorum mimifırın+fırın davlumvaz+ve cam ocak

mutfak önlüğüne bayıldım nerden ve nekadara aldığını öğrenebılırmıyım

Fırın + Davlumbaz + Set üstü + Mikrodalga Teka'dan aldım Toplam 3.600 TL

ama daha uygunları da var ben set üstünü ve davlumbazı kristal cam istedim. Paketlerin içinde mikrodalga yok ve set üstü cam olarak yoktu.

Siemens'te görmüştüm ama gezerken set üstü + fırın + davlumbaz 1.500 TL yazıyordu.

Mutfak önlüğünü ve nevresim takımlarını çok beğendim..Güle güle kullan hepsini :)

Son düzenleyen: Moderatör:
mutfak önlüğün benimde çok hoşuma gitti.

hepsini güle güle kullan cnm :nazar::nazar::nazar:

Back
X