- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
bende nutrigen aldım ama kızım ısrarla reddedıyo hemen cıkarıyo yutmuyo napsam vıtamın olarak baska ne versem ılac sevmıyo benım kız
evt benm aldığım tanıtım kağıdındada supra yazıo du sanırım supra yeni urunleri ve daha çok yararlı..
bende kilo almasını istıorum 2 gun hastalandı 12 nin ustune çıkmıştı yine 10 kşloya duştu bi suredirde bişe yemıodu zaten..iştah açtırıp kilo aldırasını istıom biras ama balık yağından kimse memnun deil..
bende nutrigen aldım ama kızım ısrarla reddedıyo hemen cıkarıyo yutmuyo napsam vıtamın olarak baska ne versem ılac sevmıyo benım kız
akadaslar ılac bulamayan arkadas eczanemızde.com baksın bebegım 16 ayllık 10 kılo boyu 82 cm oldugu ıcın sankı cubuk adam kılo alması ıcın hersey yapıyorum fayda yok supravıte kullandım ıse yaramadı eczacı nutrıgen uzumcekırdegını dene dedı varmı bılgısı olan:sm_confused: ne tavsıye edıyorsunuz
Kader hanım nutrigenin tek kullanımlık saşeler halinde direk çocugun mamasına karıştırılan vitamnleri varmış. Geçen eczacımız önerdi bizede, Vitamixin adında bi ürün. Bir kutuda 30 tane var her gün bir tane mamasına karıştırıyosunuz. Ne mamanın tadı değişiyo ne kokusu değişiyo. Ben ilk başlarda tereddüt ettim, eczacım da bir kaç saşe numune verdi bize. ' gün kullandım 3. gittim hemen bir kutu aldım. Kızım farkında bile olmuyo :) Birazcık kandırmış oluyoruz ama napalım onun sağlığı için yapmak zorundayız. Fiyatı da oldukça uygun. 18 liraya aldık biz eczaneden. Kesinlikle tavsiye ederim:))
Canım 8 aylık bebek için verilebilir mi bu ürün?
arkadaşlar bu şuruptan kullanan varmı çocuklarına? ben eczaneden bugun tanıtım kağıdını aldım kağıtta ii şeler yazıo ama yinede kullanan birinden bilgi almak daha ii..şimdi kağıtta yazanlarıda sizinle paylaşacağım:
NUTRİGEN ÜZÜM KAN YAPAR CAN YAPAR
nutrigen uzum ;kan yapıcı,iştah açıcı ve hücre koruyucu özelliği ile 1 yaş üzerindeki çocuğumuzun sağlıklı buyume ve gelişmesine destek olur.
nutrigen uzum; içerdiği 13 vitamin,4 mineral ve üzüm çekirdeği ekstresi ile;
*sindirim sistemi ve metabolizmayı duzenleyip,iştah açarak,
*kan yapımını arttırark,
*bağışıklık sistemi ve sinir sistemini güçlendirerek,
*aşırı şişmanlığa karşı koyarak sağlıklı çocuk gelişimine destek olur.
nutrigen uzum içerisinde,uzum çekirdeği eksteresine ilaveten vitamin a, b grubu vitaminler ,vitamin c ,d , k, e, magnezyum,selenyum,iyot ve çinko bulunur.
nutrigen uzum; serbest radikallerin yol açtığı kronik hastalıkların oluşumuna,çok guçlu antioksidan etkisi ile karşı koyan mucizevi sağlık koruyucu uzum çekirdeği ekstresini içeren tek vitamin mineral şurubudur.
paylaşımlarınızı bekliorum arkadaşlar..
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?