Bebek Beslenmesi NUTRİGEN (çocuk gelişim şurupları) kullanan varmı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende nutrigen aldım ama kızım ısrarla reddedıyo hemen cıkarıyo yutmuyo napsam vıtamın olarak baska ne versem ılac sevmıyo benım kız

evt benm aldığım tanıtım kağıdındada supra yazıo du sanırım supra yeni urunleri ve daha çok yararlı..

bende kilo almasını istıorum 2 gun hastalandı 12 nin ustune çıkmıştı yine 10 kşloya duştu bi suredirde bişe yemıodu zaten..iştah açtırıp kilo aldırasını istıom biras ama balık yağından kimse memnun deil..

cnm balık yagı iştah acmaz kemıklerı gelıstırır haberın olsun

merhaba,
ben nutrigenin dönem dönem farklı şuruplarını kullandım. balık yağı oldukça başarılıydı. suprayı da oğlum çok seviyor tadı oldukça güzel.

bende nutrigen aldım ama kızım ısrarla reddedıyo hemen cıkarıyo yutmuyo napsam vıtamın olarak baska ne versem ılac sevmıyo benım kız

nurtigenin tek kulanımlık paketleri var onlara yemeğine katılıyor yarım saat içinde yemek yenilirse tadını değişmiyormuş,

akadaslar ılac bulamayan arkadas eczanemızde.com baksın bebegım 16 ayllık 10 kılo boyu 82 cm oldugu ıcın sankı cubuk adam kılo alması ıcın hersey yapıyorum fayda yok supravıte kullandım ıse yaramadı eczacı nutrıgen uzumcekırdegını dene dedı varmı bılgısı olan:sm_confused: ne tavsıye edıyorsunuz

akadaslar ılac bulamayan arkadas eczanemızde.com baksın bebegım 16 ayllık 10 kılo boyu 82 cm oldugu ıcın sankı cubuk adam kılo alması ıcın hersey yapıyorum fayda yok supravıte kullandım ıse yaramadı eczacı nutrıgen uzumcekırdegını dene dedı varmı bılgısı olan:sm_confused: ne tavsıye edıyorsunuz

ben denedım ama onu kilo aldırmak için değil kansızlığık için kullanmıştık.Ama kullandığımızda iştahı iyidi ama öyle fazla kilo da almadı her ayki gibi alıyorudu.Bu şurubu fazla kilo almaktan kuruyor bebeğim fazla ilo alıyordu aylarına göre fazla kilosu vardı ve surubu kullanıdığımız ayarda duzenli olarak her ay aynı kilo alırdı.Eemin değilim şurubundan mı yoksa kan damlalardan mı ama o sıralarda bebeğimin dişleri boyandı

bende bugün aldım nutrigen balık yağını içinde L-arjinin,çinko,d ve k vitamini var.çocuklarım tadını sevdiler portakal suyu kokuyor.boylarını ölçtüm bakalım ne kadar uzuyacaklar:)

merhaba arkadaşlar,bende nutrigen şurubu kullanıyıorum ogluma,2 yaşında az sebze yiyor diye doktor önerdi ama broşüründen diğer ürünlerini de gördüm,bizimkinin adı nutrigen vegy sebze yemeyen çocuklar içinmiş,şimdi bide balık yağını alıcam,gayet memnunum,şurup içmeyen çocuklar için yemeğine karıştırılanlarından varmış onlardan alın bence.

Kader hanım nutrigenin tek kullanımlık saşeler halinde direk çocugun mamasına karıştırılan vitamnleri varmış. Geçen eczacımız önerdi bizede, Vitamixin adında bi ürün. Bir kutuda 30 tane var her gün bir tane mamasına karıştırıyosunuz. Ne mamanın tadı değişiyo ne kokusu değişiyo. Ben ilk başlarda tereddüt ettim, eczacım da bir kaç saşe numune verdi bize. ' gün kullandım 3. gittim hemen bir kutu aldım. Kızım farkında bile olmuyo :) Birazcık kandırmış oluyoruz ama napalım onun sağlığı için yapmak zorundayız. Fiyatı da oldukça uygun. 18 liraya aldık biz eczaneden. Kesinlikle tavsiye ederim:))

Kader hanım nutrigenin tek kullanımlık saşeler halinde direk çocugun mamasına karıştırılan vitamnleri varmış. Geçen eczacımız önerdi bizede, Vitamixin adında bi ürün. Bir kutuda 30 tane var her gün bir tane mamasına karıştırıyosunuz. Ne mamanın tadı değişiyo ne kokusu değişiyo. Ben ilk başlarda tereddüt ettim, eczacım da bir kaç saşe numune verdi bize. ' gün kullandım 3. gittim hemen bir kutu aldım. Kızım farkında bile olmuyo :) Birazcık kandırmış oluyoruz ama napalım onun sağlığı için yapmak zorundayız. Fiyatı da oldukça uygun. 18 liraya aldık biz eczaneden. Kesinlikle tavsiye ederim:))

Canım 8 aylık bebek için verilebilir mi bu ürün?

Nutrigen SUPRA Vitamin Mineral Şurubu

Kullanan var mı? Genel olarak markanın ürünlerini kullanan hatunlar memnun kaldılar mı?

Konuyu hortlatmış oldum kusura bakmayın ama hazır açılmış başlık varken yeni bir tane açmak istemedim :KK200:

arkadaşlar bu şuruptan kullanan varmı çocuklarına? ben eczaneden bugun tanıtım kağıdını aldım kağıtta ii şeler yazıo ama yinede kullanan birinden bilgi almak daha ii..şimdi kağıtta yazanlarıda sizinle paylaşacağım:
NUTRİGEN ÜZÜM KAN YAPAR CAN YAPAR
nutrigen uzum ;kan yapıcı,iştah açıcı ve hücre koruyucu özelliği ile 1 yaş üzerindeki çocuğumuzun sağlıklı buyume ve gelişmesine destek olur.
nutrigen uzum; içerdiği 13 vitamin,4 mineral ve üzüm çekirdeği ekstresi ile;
*sindirim sistemi ve metabolizmayı duzenleyip,iştah açarak,
*kan yapımını arttırark,
*bağışıklık sistemi ve sinir sistemini güçlendirerek,
*aşırı şişmanlığa karşı koyarak sağlıklı çocuk gelişimine destek olur.

nutrigen uzum içerisinde,uzum çekirdeği eksteresine ilaveten vitamin a, b grubu vitaminler ,vitamin c ,d , k, e, magnezyum,selenyum,iyot ve çinko bulunur.

nutrigen uzum; serbest radikallerin yol açtığı kronik hastalıkların oluşumuna,çok guçlu antioksidan etkisi ile karşı koyan mucizevi sağlık koruyucu uzum çekirdeği ekstresini içeren tek vitamin mineral şurubudur.

paylaşımlarınızı bekliorum arkadaşlar..
a.s.

Benim 19 aylik kizim var .duzenli olarak doktorunuza gidiyoruz artik doktor bizi gorunce yemiyor dimi diyo. Ben biktim artik dogdugundan beri istahsiz normal kilonun da altinda. Anne mamma diyor surekli ama yine de yemiyo hemde casit cesit seyler hazirlamama ragmen. En son doktorumuz nutrigen uzumu yazdi yaninda vitamin ve vita sure verdi. Bende vitamin. Ve vita sure yi aldim birkac gundur kullaniyorum memnun kalmazsam nutrigeni de alacam. Ne yapayim bilmiyorum

merhaba, bende demir ilacında paleben var diye beşinci ayından sonra bebekler için olan demir+3 vitamin olandan veriyorum.toz şekiinde yeme ısısında olan yiyecege katıp yarım saat içinde tüketmesi gerekiyor. tek sorun tüm demir ilacları gibi koyu yeşil kaka. saygılar

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama nbl ve nutrigenin çocuklar için olan balık yağları var ve önerildiğini birçok kez duydum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back