Bebek Beslenmesi NUTRİGEN (çocuk gelişim şurupları) kullanan varmı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aycaaaaaaa

can oğluşlarrıımm :))
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
5.049
168
173
Bursa
arkadaşlar bu şuruptan kullanan varmı çocuklarına? ben eczaneden bugun tanıtım kağıdını aldım kağıtta ii şeler yazıo ama yinede kullanan birinden bilgi almak daha ii..şimdi kağıtta yazanlarıda sizinle paylaşacağım:
NUTRİGEN ÜZÜM KAN YAPAR CAN YAPAR
nutrigen uzum ;kan yapıcı,iştah açıcı ve hücre koruyucu özelliği ile 1 yaş üzerindeki çocuğumuzun sağlıklı buyume ve gelişmesine destek olur.
nutrigen uzum; içerdiği 13 vitamin,4 mineral ve üzüm çekirdeği ekstresi ile;
*sindirim sistemi ve metabolizmayı duzenleyip,iştah açarak,
*kan yapımını arttırark,
*bağışıklık sistemi ve sinir sistemini güçlendirerek,
*aşırı şişmanlığa karşı koyarak sağlıklı çocuk gelişimine destek olur.

nutrigen uzum içerisinde,uzum çekirdeği eksteresine ilaveten vitamin a, b grubu vitaminler ,vitamin c ,d , k, e, magnezyum,selenyum,iyot ve çinko bulunur.

nutrigen uzum; serbest radikallerin yol açtığı kronik hastalıkların oluşumuna,çok guçlu antioksidan etkisi ile karşı koyan mucizevi sağlık koruyucu uzum çekirdeği ekstresini içeren tek vitamin mineral şurubudur.

paylaşımlarınızı bekliorum arkadaşlar..
a.s.

üzüm mü,anlamadım.Ben de nutrigen kullanıyorum ama balık yağı+çinko+vitamin k ve d. Tadı kötü ama oğluşum içiyor günde 1 tatlı kaşığı

ya ben nutrigenin nar demir ve balık yağını arıyorum ama burdaki eczanelerde bulamıyorum.
internetten satış oluyomu acaba

merhaba benimde kızım 16 aylık doktoru nutrigen supra verdi 1 tatlı kaşıgı çok zor içiriyorum.özellikle supra'sını al diye belirtti.vitamin şuruplarını değişimli kullanmaktan yana yani iki ayda bir vitaminin markasını değiştiriyor.balık yağı henüz vermedi sanırım şuruplarda olduğu için ayrıca vermiyor.

merhaba benimde kızım 16 aylık doktoru nutrigen supra verdi 1 tatlı kaşıgı çok zor içiriyorum.özellikle supra'sını al diye belirtti.vitamin şuruplarını değişimli kullanmaktan yana yani iki ayda bir vitaminin markasını değiştiriyor.balık yağı henüz vermedi sanırım şuruplarda olduğu için ayrıca vermiyor.

evt benm aldığım tanıtım kağıdındada supra yazıo du sanırım supra yeni urunleri ve daha çok yararlı..

zaten kilo aldırması için değil,iştah da açmıyor ki,dr niye verdi anlamadım.Memnun muyum bilmiyorm,farkı anlayamadım bir türlü

bende kilo almasını istıorum 2 gun hastalandı 12 nin ustune çıkmıştı yine 10 kşloya duştu bi suredirde bişe yemıodu zaten..iştah açtırıp kilo aldırasını istıom biras ama balık yağından kimse memnun deil..

yoo ben cok memnunum balık yağından. şimdiye kadar aralıklarla 2 şişe bitirdim. biri oceans diğeri minadeks balık yağı. benim kızım aşırı iştahsız balık yağı 15 günden sonra iştah açıyor bizde. normalde ayda 150 gr alan kızım balıkyağı içtiği ay 850 gr falan alıyor
ama nutrigen i kullanmadım sadece eczanelerde boy uzatır iştah açar diye afişlerini görmüştüm

yaa arkadaşlar benimde doktorum verdi nutrigen üzüm. oğlum 7 aylık ama propesektüründe 1 yaşından itibaren diyor... ne yapsam sizler neler yapıyorsunnuz?

biz nutrigen omega 3 kullandik cikolati tadinda ama hic guzel degil oglum icmek istemiyor ve hemn kusuyor.simdi supravite gectik severek iciyor.

nutrigen'i balık yağını kullanmıştım, şimdi de üzümünü kullanıyorum.. gayet rahat içiriyorum kızıma, hayır demiyor..

arkadaşlar bu ilaçı kullanmak için kaç aylık olması lazım benim kızım daha 6,5 aylık. biraz zayıf olduğu için alsammı diye düşünüyorum ???

Benim bildigim kadariyla 10 ayliktan sonra vitamin baslanir eger gerekirse.

Biz de nutrigenin uzumlu olani kullanmaya basladik,oglum iciyor ama tadi eksi,benim oglum eksi sevdigi icin rahat iciyor.Ama eger bebeginiz eksi sevmiyorsa bu surubu icmekle zorlanabilr.

prosektüründe 1 yaşından önce önerilmez olayı kafamı karıştırdı. zayıf da olsa böyle devam edecem bakalım

minadex balik ve vitamin yagi 6=12 ay arasi verebilir yaziyor her gun birer cay kasik sanarim oyle hatirliyorum.Bi arastirin isterseniz.

arkadaşlar benimde doktoru oğluma farklı bir markanın balık yağını verdi.Bende bunu beslenme uzmanımızla görüştüm.Bana oğlumun kilosunun normal olduğunu ve içirmememi söyledi.Sebebide çocukların belli biryaşa kadr yağ hücreleri oluşuyormuş.ve dışarıdan yapılan takviyeler vucud yapısında ki hücre sayısının artmasını sağlıyormuş .Buda ileride obeziteye bile sebeb oluyormuş.Bunu aldık kullanıcaz fakat bida ha almayı düşünmüyorum.Sadece vitamin kullanıcam.Paylaşmak istedim bunu sizlerle.

Benim 1.5 yaşında bir oğlum var. doktorum önerdi. nutrigen balık yağı kullanmaya başladım. yaklaşık 2 aydır kullanıyorum çok memnunum. ben de almadan önce biraz araştırmıştım. internetten değil ama eczanelerden bulabiliyorsunuz.

Back