- Konu Sahibi aycaaaaaaa
arkadaşlar bu şuruptan kullanan varmı çocuklarına? ben eczaneden bugun tanıtım kağıdını aldım kağıtta ii şeler yazıo ama yinede kullanan birinden bilgi almak daha ii..şimdi kağıtta yazanlarıda sizinle paylaşacağım:
NUTRİGEN ÜZÜM KAN YAPAR CAN YAPAR
nutrigen uzum ;kan yapıcı,iştah açıcı ve hücre koruyucu özelliği ile 1 yaş üzerindeki çocuğumuzun sağlıklı buyume ve gelişmesine destek olur.
nutrigen uzum; içerdiği 13 vitamin,4 mineral ve üzüm çekirdeği ekstresi ile;
*sindirim sistemi ve metabolizmayı duzenleyip,iştah açarak,
*kan yapımını arttırark,
*bağışıklık sistemi ve sinir sistemini güçlendirerek,
*aşırı şişmanlığa karşı koyarak sağlıklı çocuk gelişimine destek olur.
nutrigen uzum içerisinde,uzum çekirdeği eksteresine ilaveten vitamin a, b grubu vitaminler ,vitamin c ,d , k, e, magnezyum,selenyum,iyot ve çinko bulunur.
nutrigen uzum; serbest radikallerin yol açtığı kronik hastalıkların oluşumuna,çok guçlu antioksidan etkisi ile karşı koyan mucizevi sağlık koruyucu uzum çekirdeği ekstresini içeren tek vitamin mineral şurubudur.
paylaşımlarınızı bekliorum arkadaşlar..
a.s.
NUTRİGEN ÜZÜM KAN YAPAR CAN YAPAR
nutrigen uzum ;kan yapıcı,iştah açıcı ve hücre koruyucu özelliği ile 1 yaş üzerindeki çocuğumuzun sağlıklı buyume ve gelişmesine destek olur.
nutrigen uzum; içerdiği 13 vitamin,4 mineral ve üzüm çekirdeği ekstresi ile;
*sindirim sistemi ve metabolizmayı duzenleyip,iştah açarak,
*kan yapımını arttırark,
*bağışıklık sistemi ve sinir sistemini güçlendirerek,
*aşırı şişmanlığa karşı koyarak sağlıklı çocuk gelişimine destek olur.
nutrigen uzum içerisinde,uzum çekirdeği eksteresine ilaveten vitamin a, b grubu vitaminler ,vitamin c ,d , k, e, magnezyum,selenyum,iyot ve çinko bulunur.
nutrigen uzum; serbest radikallerin yol açtığı kronik hastalıkların oluşumuna,çok guçlu antioksidan etkisi ile karşı koyan mucizevi sağlık koruyucu uzum çekirdeği ekstresini içeren tek vitamin mineral şurubudur.
paylaşımlarınızı bekliorum arkadaşlar..
a.s.