Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb kızlar benm kızımda 10 ayna girdi 6buçuk kilo infatrini mama bizede verdi iki gndr kullanıyorum bebeğmn hareket gelişimide kötü bizm gibi olup olumlu sonuç alanlar var mı
Kızm 10 aya girmesine rağmen desteksiz oturamıo emekleyemio kilosu da kötü bu mama hem kilosuna hem hareketine iyi gelir mi bizm gibi olanlar lütfn cvp bekliorm
slm arkadaşlar..11 aylık bebeğim var..sorunumuz şu bebeğim kilo almıyor..şu anki kilosu 7.8 kg.doktormz alt sınırında altı dedi bunun için bize NUTRICIA İnfatrini adlı mama yı verdi..işin ilginçi bu mamayla ilgili internette hiç bilgi yok..olanlarda yabancı dilde..mamayı kullanmaya başladık..bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi?çok üzülüyorum bebeğim için
Çok geçmiş ardan ama bebeğinizin şuanki durumu nsl mamadan sonra dzelmştr inş benimkide aynu 10 aylık 6 kilo aynı mama verildi ii geliyo mu merak ettim kızmn hareketleri gelişmemiş bende çok üzülüorm
slm arkadaşlar..11 aylık bebeğim var..sorunumuz şu bebeğim kilo almıyor..şu anki kilosu 7.8 kg.doktormz alt sınırında altı dedi bunun için bize NUTRICIA İnfatrini adlı mama yı verdi..işin ilginçi bu mamayla ilgili internette hiç bilgi yok..olanlarda yabancı dilde..mamayı kullanmaya başladık..bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi?çok üzülüyorum bebeğim için
Merhabalar benimde 4bucuk aylık bebegim var reflüsü olduğu için kızmaktan kilosu geride kalmış şuan 6kılo kilo alamıyo bi türlü doktor tavsıyesı olarakta infartini nutrucıa kullanmaya başladık bi işe yararmı sizce bi de infartini verdiğimde çok uzun sürede acıkıyo6 saati geciyo sizinde oylemı
Merhabalar. Üzerinden yıllar geçmiş ama şu an tam da 11 aylık ve 8kilo bir oğlum varken aynı mamayı verdi doktoru. Araştırırken sizin yazınızı gördüm.. siz görüp cevaplar mısınız bilmiyorum düşük bir ihtimal ama sorayım: işe yaradı mı mama?
Merhabalar. Üzerinden yıllar geçmiş ama şu an tam da 11 aylık ve 8kilo bir oğlum varken aynı mamayı verdi doktoru. Araştırırken sizin yazınızı gördüm.. siz görüp cevaplar mısınız bilmiyorum düşük bir ihtimal ama sorayım: işe yaradı mı mama?