pelincim evet haklısın güzelim kalabalık ama neredeyse 10 yıllık bir düzen eşya falan eee al al al bir yere kadar değilmi işte bir anda sadelikten çıkıveriyor ev..allahın izni ile bu ev olduğu gibi yazlığa gidecek seneye bende bir ev alıp herşeyini yeniliycem vee dediin gibi az eşya az iş opuyorumnanaktan[/QUOT
kesinlikle katılıyorum yıllar geçtikçe evdeki eşyalarda birkiyor..
inş. yeni evinizi yine hoş ve özel tasarılarınızla gönlünüze göre renklendirirsiniz..opuyorumnanaktan
hımm bide fikir vermek istedim sana
kafesin demirlerine boncuk takarsan çok daha şık olur
sadece tavsiyebuyrunnnnnnnnn
nutez bebek odası esyaların super olmus yenı gıbı ellerıne saglık 2 cocuk bırı bebek nasıl vakıt buluyosun ben bır bebegı hakedemıyorumda senın gıbı bayanlara hayranımhemde fasafuso degıl ıse yarayacak seyler ben becerıksız bı kadınım buna ıyıce kanaat getırdım sımdı:çok üzgünüm: ahsap boyamalarınla ılgılı konuyada baktım ama detaylı bılgı vermemıssın eskı halını zımparalayıp sonra beyaz boyamı surdun kulplarını anlayamadım bıde yanı onlar kulp mu cızdınmı daha yakınadan bır foto ekleyebılırmısın cekmececnın
tekrar ellerıne ve emegıne saglık tebrık edıyorum senı alkisalkisalkis
nan allan delisiiii poşet bağlanırmı lampaya yangın çıkartcanyaaaaa.........çok yaratıcısın şekerimmm.....hoş olmuş düzenin....:lepi: