Malesef bende evime nutella almıyorum. Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın bu kodlar ne işe yarıyorMerhaba yanlış anlamazsınız Nutella kodu olan varsa özelden atabilir mi? Fiyatları da aşırı yükselince pek alamıyorum kodları gerekiyor da bana. Elinde olan varsa bana yollarsa sevinirim. Teşekkür ederim.
Malesef bende evime nutella almıyorum. Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın bu kodlar ne işe yarıyor
O kodlar belli bir puan içeriyor. Puan karşılığı olarakta nutella bıçağı ve krep tavası veriyorlardı. Nutellası benden krebi sizden diyerek puanlarımı yeğenlerime veriyordum. :)bende bunu merak ediyorum.... gerçekten indirim mi yoksa başka bir şey mi ?
Kodu kendim için istedim satıyorlar ne anlamadımbu kod ile sitelere ait indirim kodu veriyor onu da satıyorlar...
Puan biriktirip çekilişe katılıyorsunuz yana indirm falan alıyorsunuzMalesef bende evime nutella almıyorum. Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın bu kodlar ne işe yarıyor
Anladım teşekkür ederimPuan biriktirip çekilişe katılıyorsunuz yana indirm falan alıyorsunuz
Kodu kendim için istedim satıyorlar ne anlamadım
Yok 20 30 TL anca indirim veriyor. O da işe yaramaz zaten. Şu an 30 TL falan var ama.ben çekilişe katılacağım indirim için değilbazıları buradan aldığı indirimi, satıyor 300 TL trendyol indirimini 100 TL veriyor gibi ...
Yok 20 30 TL anca indirim veriyor. O da işe yaramaz zaten. Şu an 30 TL falan var ama.ben çekilişe katılacağım indirim için değil