Nutea'nın Butiği / En son sayfalar / fiyat sorun indirim yapıyorum/satılmıştır

Başlığındaki LL lerinin yazıtipini seveyim senn😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi tamam ıban verirsin ama hangi banka ak,finans,zıraat var mı....kargomu sonra yaparsın canım

Tamamdır :) Garanti bankası var, ve ptt hesap var hangisi uygunsa, garanti hesabıma eft yapabilirsiniz, kargonuzu bu hafta yollayabilirim ne zaman isterseniz :)

Eveet bazı ürünlerin üstte duruşları.. Fotoğraf kalitesi için üzgünüm çünkü odanın ışığı çok loştu. İlgilendiğiniz ürün olursa üzerimdeki halini çekip atarım..

Eveet ayakkabıları toparlayalım şöyle ..

Orjinal converse, 37 numara, kenar lastiklerindeki birkaç çatlak dışında sorunsuzdur, kumaşında falan yırtık yoktur. 15 TL

37 numara babet, 3-4 kez giyilmiştir. 5 TL.

Espadril model ayakkabı, 38 no. sorunsuzdur. 10 TL

Hardal rengi bot, 100 TLye almıştım giydim, güzel silinip temizlenip gönderilecektir giyilebilir durumdadır. 10 TL

Kahverengi yumuşak deri çizme, 1-2 kez anca giydim, sorunsuzdur. 37 no, 15 TL

Collezione marka ayakkabı, 2-3 kere giydim, durduğu yerde lastiklerinde sararmalar olmuş, silip göndereceğim. 37 no. 5 TL

Kırmızı rugan çok şık topuklu ayakkabı, sadece iç kısmında ufak siyah bir leke var aldığımda da mevcuttu belli olmuyor pek. 30 no. 25 TL.

Saks mavisi süet çizme, ancak 2-3 kere giyildi ayağı sıcacık tutar, çok kaliteli bir mağazadan 80 TLye almıştım, renkli giyinmeyi sevenler için harika bir seçim. 38 numara. 15 TL

Yazlık sandalet, 2 kere anca giydim, hoş bir modeli var. 37 numara. 15 TL

Bu snekers'i Beşiktaşta özel tasarım satan bir mağazadan 150 TLye almıştım, hakiki deridir, 37 numaraya uyumludur. 37,5 da olabilir. Çok kaliteli bir ayakkabıdır pişman olmazsınız. en fazla 3 kere giydim tertemiz sıfır ayarında. 70 TL.

Xside marka ayakkabı, bağcıkları da var pembe renk, çıkarmıştım dolapta duruyor. 38 no, sorunsuz. 5 TL.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…