- 7 Nisan 2009
- 2.502
- 96
- 40
- Konu Sahibi CinnamonQueen
kim aliyor karisti bu arada :d
benim istediğim kitaplar satılmışşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim aliyor karisti bu arada :d
skin perfection satildi persembe gunu kargoya verecegim :/ digerlerini gonderirim size ok :)
Gozlerini simsiki kapat
Seytan yemini
Cani
Rehine
Ruh koleksiyoncusu
Bicak sirti
Kucuk aga
Ayasli ile kiracilari
Beyoglu rapsodisi var ancak okumayi bitirmedim daha bitirmem gerek
Tatlm kitaplara takas dsunur msn ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ok canım sende akşam bak takasımızı yapalım
eger takaslik bir sey bulamazsam parfumleri nakit mi almayi dusunuyorsunuz :)
takaslık bişey bulamazsan alamam canım
anliyorum baska biri istedi oyleyse ona satabilirim haberiniz olsun takas dusunuyorum ama onceligim nakit para skntsi cekiyorum su siralar
Olabilir dusunebilirim :) ama su an bilgisayara giremiyorum disaridayim aksam bakabilirim ancak :)
Cok tesekkurlerr anlayisinizz icinn :))anlıyorum seni canım haklısın başka sefere inşallah o zaman bol satışlar güzelim
bunların beden ve fiyatl nedir
bi de ben desenli pantolon arıyorum uzun zamandır ama 27 beden demişsiniz
ben genelde 38 40giyiyorum pantolonda olur mu acaba bana :26:
Eki Görüntüle 1069363 Eki Görüntüle 1069364 Eki Görüntüle 1069365 Eki Görüntüle 1069366
Merhaba hepsi 43 tl yapiyor size 35 yaparim kargoyu da dusunerek :) cicek desenli pantolonum var 38 beden icin, bende arada basenlerden dolayi 40 giyebiliyorum bence olabilir size ama yarin eve gidecegim isterseniz deneyip size yazayim yarin aksam almak isterseniz onu da ekleyebiliriz bunlara :)
tamam o zaman sizden haber bekliyorum 40bedene uygun olursa çok iyi olur aslındaMerhaba hepsi 43 tl yapiyor size 35 yaparim kargoyu da dusunerek :) cicek desenli pantolonum var 38 beden icin, bende arada basenlerden dolayi 40 giyebiliyorum bence olabilir size ama yarin eve gidecegim isterseniz deneyip size yazayim yarin aksam almak isterseniz onu da ekleyebiliriz bunlara :)
tamam o zaman sizden haber bekliyorum 40bedene uygun olursa çok iyi olur aslında
eklediğiniz pantolonla aynı mı deseni filan farklı mı
Aynı desen, o eklediğim pantolon yani, ama almak isterseniz daha ayrıntılı resim cekip gonderebilirim size o pantolonun :)