Nusaybin'de Teslim Olan Terörist: Köpek Gibi Pişmanım

SheZofren

.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
6.112
6.886
198
Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olan 25 PKK'lının itirafları örgütün gerçek yüzünü ortaya koydu. Bir terörist pişmanlığını "Köpek gibi pişmanım." diyerek anlattı.

nusaybin-de-teslim-olan-terorist-kopek-gibi-8470799_x_8377_300.jpg

Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olan 25 bölücü terör örgütü mensubunun itirafları, örgüt içindekilerin pişmanlıklarını gün yüzüne çıkardı. Bir terörist yaşadığı pişmanlığı, "Köpek gibi pişmanım" sözleri ile dile getirdi.

GÖRÜNTÜLER PAYLAŞILDI

Güvenlik güçleri, Nusaybin'de teslim olan 25 terör örgütü mensubunun içinde bulundukları pişmanlığı dile getirdikleri görüntüleri paylaştı. Teslim olan bir örgüt üyesi, örgütün özyönetimden bahsettiğini belirtilerek, "Bizi yarı yolda bıraktılar, 'ne haliniz varsa görün' dediler, 'biz size karışmıyoruz' dediler. Biz de Türkiye Cumhuriyeti'ne sığındık. Şu ana kadar hiçbir insan öldürmedim. Doğrudur ben katıldım ama anladım ki, çünkü vicdanım kabul etmedi. Her şeyi savaş ile başaramazsınız. Herkes birbirini öldürüyor, yeter artık" ifadesini kullandı. Gençlere seslenen terörist, "Biz hata yaptık. Aileleriniz için çalışın, annemi, babamı dinleseydim ben bu halde olmazdım" dedi.

"KÖPEK GİBİ PİŞMANIM"

Bir başka terörist ise, "Köpek gibi pişmanım. Beni dinlesinler buralara yaklaşmasınlar, ailelerinin yanında kalsınlar. Bu şerefsizlerin yanlarına hiç yanaşmasınlar" diyerek gençlere seslendi.

"KADIRDILAR BİZİ"

Diğer bir terörist, "Pişmanım, bilseydim örgüte katılmazdım. Barikat kurarak başladık. Sonra bize 'savaşacak gençler lazım' dediler. Biz de girdik, özenti" ifadelerini kullandı.

Bir terörist ise yaşadığı pişmanlığı şu sözlerle dile getirdi:

"Hayatımda hiçbir şeyden bu kadar pişman olmadım. Çok hata etmişim."

"Kandırdılar bizi" diyen bir terörist de, "Bizi ölüme terk ettiler. Tek sığınacağımız kişi devlettir. Gençlere sesleniyorum. Bu PKK yanlıştır." diye konuştu.

http://www.haberler.com/teslim-olan-terorist-kopek-gibi-pismanim-8470799-haberi/

Köşeye sıkışınca pişmanlık adı altında gebermemek için bu teslim olayına başvurdurlar. Sapır sapır dökülecekler şerefsizler. Ama güya pişman olmuşlar güya.

el kadar çocuklara geberin pislikler diye hakaret edenin vicdanından şüphe duyarım bunlar çocuk daha ışid gibi islamcı terör örgütleri de aynı yöntemlerle gençleri kandırıyor.

el kadar çocuklara geberin pislikler diye hakaret edenin vicdanından şüphe duyarım bunlar çocuk daha ışid gibi islamcı terör örgütleri de aynı yöntemlerle gençleri kandırıyor.
Ne vicdani be ne vicdanindan bahsediyorsun?

Ne cocuğu ya. Varsayalim kandirildi. kanmasaydi o zaman. İcinde pislik olmasaydi hicbir şekilde beyni yikanamazdi hicbirinin..

Eğer pkk onlara yardim etmeye devam etseydi. Teslim olmayacaklardi. Can korkusu bu.

Ne vicdani be ne vicdanindan bahsediyorsun?

Ne cocuğu ya. Varsayalim kandirildi. kanmasaydi o zaman. İcinde pislik olmasaydi hicbir şekilde beyni yikanamazdi hicbirinin..

Eğer pkk onlara yardim etmeye devam etseydi. Teslim olmayacaklardi. Can korkusu bu.

yurtdışından maval okumak kolay tabii gidin 2 ay şırnak'ta van'da yaşayın da görelim yine aynı şekilde mi konuşacaksınız.. kanmasaymış mış mış çocuk kürtlerin arasında kürt ailede doğuyor gördüğü ayrımcılıklar o kadar ki kolayca yönlendirilebilir..
islamcı terör örgütüne katılanlara tek söz etmiyorsunuz nedense?
pkk yardım etse de aralarında kaçanlar olacaktı her sene onlarca çocuk kamplardan kaçıyor.

yurtdışından maval okumak kolay tabii gidin 2 ay şırnak'ta van'da yaşayın da görelim yine aynı şekilde mi konuşacaksınız.. kanmasaymış mış mış çocuk kürtlerin arasında kürt ailede doğuyor gördüğü ayrımcılıklar o kadar ki kolayca yönlendirilebilir..
pkk yardım etse de aralarında kaçanlar olacaktı her sene onlarca çocuk kamplardan kaçıyor.
İsid ne alaka ya konuyla?

Tamam boyle boyle masumlastirin.

Gider cocuk askeri sehit eder.
Bizde sey deriz " napsin cocukcağiz kurt ailede doğuyor,kolay etkileniyor napsin kandirilmis"

Var mi boyle sacma mantik be !

Soylediginiz hicbir mantigi yok. Gereksiz yerlerden vurmaya calismayin..

Ordakiler "biz cok pisman olduk pkk nin elinden kactik size siginiyoruz"demiyor.
"Pkk bizden yardimi cekti,kendi halimize birakti,ne haliniz varsa gorun dedi bizde size siginiyoruz"
Diyor .
Hadi birinci aciklama olsa oda affedilmez ama dediginiz de bir gram olsa hakli olabilirdiniz.
Ama onlar yardimsiz kaldiklarindan,napacagini bilemediginden,bekledikleri destegi goremediklerinden,bari ölmeyelim de teslim olalim mantigiyla ortaya ciktilar.

Bu ayrimi yapin ondan sonra vicdandan ondan bundan dem vurun.

İlginçtir bizim ülkenin hümanisti PKK'ya aşırı sevecen yaklaşırken İslam'ın adını kullanan terör gruplarına karşı aşırı bir tepki gösterirler. Yetmez İslam'ı da eleştirirler. Nedense hümanistlikleri İslam'ın İ si ortaya çıksa kayboluyor. Hoş görüyorsan hepsini hoş gör.
Çoook demokratik Belçika burada demokrasi var diyerek PKK çadırına bir şey demez. Çünkü kendi düşmanı değil dostu. Ama kendini ısıran Işid'e karşı aynı demokrasiyi hoşgörüyü göstermezler. Neden acaba?
Şimdi biz demokratik değilmişiz, faşistmişiz, vicdansızmışız. Neden bu çocukları bağrımıza basmıyormuşuz? Aşırı hoşgörülü Amerika gibi üzerlerine bomba atıp özgürlük getiriyoruz dememiz gerekiyordu galiba. Biz böyle incik cincık aman kimseye zarar gelmesin diyerek ince operasyonlar yaparak aman o pişmanmış affet diyerek fazla gaddar davranıyoruz.

pislikler geberirsin inşallah hapiste. sürünsünler. destekleyenlere rabbim belasını versin. çocukmuş. askere polise silah sıkmayı biliyorlar.

İsid ne alaka ya konuyla?

Tamam boyle boyle masumlastirin.

Gider cocuk askeri sehit eder.
Bizde sey deriz " napsin cocukcağiz kurt ailede doğuyor,kolay etkileniyor napsin kandirilmis"

Var mi boyle sacma mantik be !

ışid asker şehit etmiyor mu?
nedir bu islamcı teröristleri koruma merakı?

benim dediğim o çocukları kandırmanın kolay olduğu tıpki ışid'in yaptığı gibi ama görüyorum ki islamcı teröristleri pek seviyorsunuz.

İlginçtir bizim ülkenin hümanisti PKK'ya aşırı sevecen yaklaşırken İslam'ın adını kullanan terör gruplarına karşı aşırı bir tepki gösterirler. Yetmez İslam'ı da eleştirirler. Nedense hümanistlikleri İslam'ın İ si ortaya çıksa kayboluyor. Hoş görüyorsan hepsini hoş gör.
Çoook demokratik Belçika burada demokrasi var diyerek PKK çadırına bir şey demez. Çünkü kendi düşmanı değil dostu. Ama kendini ısıran Işid'e karşı aynı demokrasiyi hoşgörüyü göstermezler. Neden acaba?
Şimdi biz demokratik değilmişiz, faşistmişiz, vicdansızmışız. Neden bu çocukları bağrımıza basmıyormuşuz? Aşırı hoşgörülü Amerika gibi üzerlerine bomba atıp özgürlük getiriyoruz dememiz gerekiyordu galiba. Biz böyle incik cincık aman kimseye zarar gelmesin diyerek ince operasyonlar yaparak aman o pişmanmış affet diyerek fazla gaddar davranıyoruz.

ışid'e isyankar çocuklar diyen bir başbakanımız var eleştireceksiniz önce oradan başlayın.
pkk bir terör örgütüdür ve çocukları kendine kalkan yapar ve buradaki çocuklar da kandırıldıkları söylüyor şiz gebersin dövün öldürün diyerek sorun çözmüyorsunuz aksine yeni sorunlar çıkartıyorsunuz.
ve evet ışid pkk'den daha tehlikelidir çünkü pkk bölgesel savaş verirken ışid için müslüman olsun olmasın sünni olmayan herkes düşmandır.

ışid asker şehit etmiyor mu?
nedir bu islamcı teröristleri koruma merakı?

benim dediğim o çocukları kandırmanın kolay olduğu tıpki ışid'in yaptığı gibi ama görüyorum ki islamcı teröristleri pek seviyorsunuz.
Yahu sacma sapan yorum yapmayin ne alaka ya. Konu pkk lilarin teslim olmasi.

Ha cok merak ediyorsaniz ona da karsiyim fazlasiyla karsiyim.

Back