Benim kuzenimde orda çok korktum bu haberi okuyuncaBugün öğrendim kuzenim nusaybindeymiş, pkk ile çatışmaya giriyorlarmış jerkesten saklamışŞimdi üzerine bu haber.. Allahım sen koru
Bugün öğrendim kuzenim nusaybindeymiş, pkk ile çatışmaya giriyorlarmış jerkesten saklamışŞimdi üzerine bu haber.. Allahım sen koru
Hayırlı,iyi haberlerini alırsınız inş.Benim kuzenimde orda çok korktum bu haberi okuyunca
Önce SUR 'daydı bitti ordan Nusaybin e gitti
Rabbim şehit olan askerlerimizin ailelerine sabır versin ve bütün askerlerimizi korusun inşallah
Sagolasin inşallah ablacimHayırlı,iyi haberlerini alırsınız inş.
Bugün öğrendim kuzenim nusaybindeymiş, pkk ile çatışmaya giriyorlarmış jerkesten saklamışŞimdi üzerine bu haber.. Allahım sen koru
Benim kuzenimde orda çok korktum bu haberi okuyunca
Rabbim şehit olan askerlerimizin ailelerine sabır versin ve bütün askerlerimizi korusun inşallah
Amin Allah sizinkini de bizimkini de tüm askerleri de korusun inşallah.Benim kuzenimde orda çok korktum bu haberi okuyunca
Böyle bir şeye sevinmekten utanıyorum ama şükür bizimkinde birşey yok.Hayırlı,iyi haberlerini alırsınız inş.
Ayyy pinkpinim canım benim ya,Allahım tüm askerlerimizi,polisimizi,vatandaşımızı korusun,rabbim tüm insanları korusun,neden silah var,neden insanlar birbirlerini öldürmeye çalışıyor zaten anlayabilmiş değilim,Allahım kuzenine yardım etsin onu korusun canım,hayırlı haberler alın dilerim.Bugün öğrendim kuzenim nusaybindeymiş, pkk ile çatışmaya giriyorlarmış jerkesten saklamışŞimdi üzerine bu haber.. Allahım sen koru
Ne dendi,analar artık ağlamayacaktı demi..
Gelde inan buna..
Şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum,mekanları cennet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?