Bebek Beslenmesi Nurse Harvey's Şurup Nasıl İçirilir?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nocturnalhymn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
10
0
86
Ankara
Kızlar çok acil yardım lazım. Bebişkomun koliği için Nurse Harvey's şurup kullanıyoruz ama tadını pek beğenmediği için kaşıkla verirken yarısını dökerek içirebiliyorum. Biberonla mama kullanan bir bebeğiz acaba şurubu mamaya koyup verebilir miyim bilgisi olan var mı? Üstünde birşey yazmıyor, internetten de çok baktım bir bilgi bulamadım, kullanan kızlar yardımcı olursa sevinirim.

Ben biberonun emzigini cikardim, icine bir kasik surup doktum. Bir parmakla deligi kapattim ama zaten akmiyor. Bebegimin agzina goturup emzikten icirdim. Bitince yavasca hemen cekmelisin ki bitince hava yutmasin.

anladım ben de bir deneyeyim bu yöntemi bakalım, şurubu döke döke faydasını göremiyoruz da acaba mama ile versem içeriğini bozmuş olur muyum emin olamadım böyle direkt biberonla vermek de aklıma hiç gelmedi. çok teşekkür ederiz evimicin teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…