nurse harveys kullanan arkadaslar varmı

agapi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
72
1
96
nurse harveys surubu doktorumuz onerdı epey bır sure once kontrole gıttıgımızde yazmıstı ben almadım uzun bır sure dogal yollardan gecırmeyı denedım masaj vs ama son gunlerde bu duruma bıde kabızlık eklenınce doktorumu aradım o surubu hatırlattı bırde glıserın fıtıl surubu aldım ıkı gun once gunde ıkı defa cay kasıgıyla verdım acaba kullanan arkadaslar varmı nasıl bı surup etkılımıdır gunde kac defa vermek uygundur doktorumuz gunde dort cay kasıgı dedı ama bana bıraz fazla gıbı geldı bu arada bebegım 76 gunluk

Canım ben bebeğim için kullanmıştım kısmen işe yarıyor doktorum günde iki kere yarım tatlı kaşığı verin demişti nurse harvey yazıp googleden araştırırsan bu ilacı kullanmış kişilerin yorumlarını okuyabilirsin

cok tesekkurler canım arastırıcam

bende kullandım baya rahatlatmıştı oğlumu.şuan çok şükür gaz problemimiz bitti:)

cok tesekkurler arkadaslar kullanmaya basladım uc gunden berı bır an ıyı geldı rahatladı dıyorum bıraz kakasını yapabıldı ama aksam yıne berbattık anlamadım gıttı cok fazla gazı vardı ne yapsam rahatlatamadım onu nurse harveys ten umutluyum yınede belkı daha duzenlı kullanınca etkısı olur ama ben duzenlı kullanamıyorum yanı belırlı saatlerde degıl

canım mrb ben 4 ocakta doğum yaptım nurse harveys kullanıyorum 1 şişesi nerdeyse bitti. arkadaşlar önerdi dr onayladı bebişimi gaz sıkıntısından kurtardı.tamamen bitkisel bi şurup günde 1 tatlı kaşığı ilk üç aya yeterli.taviye ederim...

kutusunun ustünde bir ölçek diyor o da bir kapakmış, yani öyle bir tatlı kaşı falan olmuyor baya bir tatlı kaşığı gerekiyor, siz neden 1 tatlı kaşığı veriyorsunuz acaba, ben mi fazla veriyorum yoksa. günde 6 defa bir kapak diyor ilk altı ay için bebeklere.

Ben bu şurubu kullnadım ama tek başına bir işe yaramaz çünkü gaz söktürücü değil o gazdan sonra ağrı kesici etkisi var önce sap simplex damla arkasından bunu verirseniz çok rahat eder çocuk

içinde yazan kağıda bakarsan günde 6 ölçek verin diyor bana da bu fazla geldi ben 4 sefer falan verdim.tamamen bitkisel ama zararlı olduğunu sanmıyorum.bir de karnına ve ayaklarının altına acı elma yağı sür acayip fayda ediyor en fazla 5 dakikaya başlıyor döktürmeye:)benim bebeğim de çok gazlıydı.Allah kolaylık versin bebişine.

kızım çok gazlıydı ve ben her yöntemi denedim en etkili çözüm nurse harveys oldu.onun dışında bişey kullanmadım.şiddetle tavsiye ederim ama faydasını görmek istiyorsan düzenli kullanacaksın.ben ilk başta gece sancısı oluyor diye gündüzleri vermiyordum o zaman pek işe yaramadı düzenli kullanmaya başladığım ilk gün kızımın bütün ağrısı sona erdi.

Kesin çözüm.Benim 2.5 aylık oğlum var. Bizde çok gaz sorunu yaşadık.Bunu kullandıktan sonra rahatladık. Çok memnunum.Tavsiye ederim.

canım bende bebeğim için ikinci ayında kullanmaya başladım bebeğimin gaz sancısından sesi bile kısılmıştı ağlamaktan doktora gittik nurse harveys verdi bizde çok işe yaradı

arkadaslar bebegım 45 gunluk bende aldım bitkisel surubu yalnız gunde 6 olcek dıyor yanı her seferındemı 1 tatlı kasıgı verecegız

bende bebeğim 3 aylık olana kadar kullanmıştım günde 4 kere (sabah,öğlen,akşam ve gece yatarken) veriyordum. 1 er tatlı kaşığı şeklinde. çok faydasını görmüştük. şükür şimdi gaz olayı kalmadı bizde. paşam kendi işini kendi görüyor artık zemuszemus

evet bende kullandım şuan 2 buçuk aylık kızım dk tavsiye etti ve onu kullandımdan beri çok rahatım bende gunda 4 sefer veriyodum tamamen bitkisel canım korkma ben tatlı kaşındanbiraz fazla veriyodum çok iyi tavsiye ederim şuan sadece gazı oldu zaman veriyorum artık geçti kullan tavsiye ederim

bende neler neler kullanmıştım en sonunda nurse harveys kullandık ve çok faydasını gördüm 1 hafta öncesine kadar hergün kullandım bebeğimi çok rahatlattı..şimdi 5 ayımız bitecek çok şükür gaz sorunumuz yok denecek kadar az..
bizde işe yaradı

Nurse Harweys kimyon çayıdır. Günde 6 defa verilebliyor. eğer ki bebekte kabızlıkta varsa Bitiform diye bir damla daha vardı. Yanlış hatırlamıyorsam ismi böyleydi. Benim bebeği ancak kabızlığını o geçirmişti. Doktoruna sor öyle kullan derim

metsil kullanıyorduk, tam çözüm olmamıştı. cuma akşamından itibaren, yani 2 gündür nurse harveysi günde 3 defa, yani 8 saat arayla, 1 tatlı kaşığı veriyoruz.

bebeğimiz epey rahatladı ilk izlenimim bu. fakat normalinden daha fazla uyuyor, bu da kesin.

2 ihtimal var.

1- bitkisel de olsa, bebeğe normalde verilmemesi gereken bişey, uyku yapıyor veya vücudunu yoruyor olabilir.

2- gaz sancısı azalan bebek, rahatladığı için, daha sağlıklı bir uykuya kavuşmuş olabilir.

bilemiyorum, yine de yavrum daha çok küçük azaltacağım dozunu. çünkü bize doktor metsil vermişti fakat fazla kullanmadık. bebeğin gazı artınca 5-6 gün düzenli kullandık fakat yne çok faydalı olmadı. bizde mecburen nurse denedik netten araştırarak. (bebeğim 37 günlük.)

kafam karıştı. günde 3 kere 1 çay kaşığına düşüreceğim, bikaç günde böyle deneyeceğim bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…