• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nursaçan: Damatlar El Öperken Şehvet Hissine Kapılmasın

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
[h=1][/h][h=2]Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan "Damat kayınvalidenin elini öpebilir mi ?" sorusuna yanıt verdi.[/h]
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan 'Necmettin Nursaçan İle Sohbetler' programında stüdyodaki konuklardan birinin sormuş olduğu 'Damat kayınvalidenin elini öpebilir mi' sorusu damga vurdu.
"KAYINVALİDE YAŞLIYSA SORUN YOK"
"Kayınvalide yaşlıysa sorun yok, genç olursa damadın niyetine bağlı" sözleriyle açıklamalarına başlayan Nursaçan, "Gencecik kayınvalideler var. Damat, genç kayınvalidenin elini öperken şehvet hissine kapılmamalı, gönlüne hakim olmalı" dedi.
haberler.com

bu kafa yapısına ne diyeyim ben şimdi. her 2 tarafıda sapık yapmış çıkmış.

zaten ota b*ka tahrik oluyo bunlarda ya:27::27: malum insanın fikri neyse zikri odur

karısının annesinin elini öperse tahrik olacakmış. bak bak. yuh ya. pes artık.:ssz:

Sevmeyebilirsiniz,eleştirebilirsiniz ama bu hakaret etme boyutunda olmaz.

Ne var bunda alay edecek ? Sanki yaşanmıyor bu tarz vakalar.:ssz:

Gelinine göz koyan kayınpeder hiç yok sanki...

Öyle bir yansıtıyorsunuz ki olayları,her pislik bu görüşteki insanlarda...

Eski Diyanet İşleri sıfatından yola çıkarak bu kişinin bu açıklamayı İslamiyeti kaynak göstererek yaptığını varsayıyorum ,

Hal böyleyken de ; Kuran-ı Kerim ayetlerle açık olarak ifade eder ki , kayınvalide / kayınpeder , anne baba hükmündedir .

Ha , bırakınız kayınvalidesine şehvet duymayı , kendi kızına , kız kardeşine ilgi duyan ensest ilişkiler vardır ki , bu o kişinin sapık zihniyetidir .

Kayınvalide böyle sapık olduğunu düşündüğü damadı varsa korur kendini zaten .

''Normal'' insanların kurduğu ''normal ilişkili'' ailelerde sakıncası olmadığı dediğim gibi ayetle belirtilmiştir .

herkese sapık gözüyle bakarsak odamızdan dışarı çıkmayalım. hep evde oturalım.
hatta babamızdan kardeş yada ağabeylerimizden şüphelenelim. insanları paranoyak duruma getirmeye kimsenin hakkı yok.
bir damadın kayınvalideye bakması bir gelinin eşinin kardeşine yada bir dayının yeğenine bii kardeşin ablasına kötü gözle bakması sapıklıdır. bir damadın kayınvalidesine ,bir kayınbiraderin yengesine yada bir kayınvalidenin damadına o gözle bakması gibi.
bunu dile getirmenin, buna dikkat edin demenin aile ilişkilerinde insanları şüpheciliğe,paranoyaya,ve birbirinden korkmaya her bir harekette bir şey aramaya götüreceği aşikardır.
bu tarz demeçlerin verilirken daha dikkatli olunması ,insanlarda bu duyguları ve şüpheleri yaratmamasına dikkat edilmesi gerekir. yoksa herkes birbirinden böyle şüphe edecek olursa, her ilişkide kavga, kıyamet ve sorunlar baş gösterir.
sapıklar var bu dünyada.
ama en yakınımızdaki kişilere potansiyal sapık gözüylede bakmanın alemi yok.

Son düzenleme:
[h=1][/h][h=2]Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan "Damat kayınvalidenin elini öpebilir mi ?" sorusuna yanıt verdi.[/h]
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan 'Necmettin Nursaçan İle Sohbetler' programında stüdyodaki konuklardan birinin sormuş olduğu 'Damat kayınvalidenin elini öpebilir mi' sorusu damga vurdu.
"KAYINVALİDE YAŞLIYSA SORUN YOK"
"Kayınvalide yaşlıysa sorun yok, genç olursa damadın niyetine bağlı" sözleriyle açıklamalarına başlayan Nursaçan, "Gencecik kayınvalideler var. Damat, genç kayınvalidenin elini öperken şehvet hissine kapılmamalı, gönlüne hakim olmalı" dedi.
haberler.com

birinin elini öperken insan neden şehvet hissine kapılsın ki :26:

Kendisi bizzat tanıdığım çok değerli bir insan. Tanımasam umrumda olmaz ama kişiyi bizzat tanıdığım için hakaret boyutuna varan yorumlar çok çirkin geliyor. Bayanlar yorumlarınızdan kişinin haberi olacak ve hukuki süreç başlatılacak haberiniz olsun.

Kur'an'da kayınvalide ve kayınpeder anne baba hükmündedir. yani kötü niyetle bakmak elbette haramdır.
Ama şimdi biz Türkiye'de yaşıyoruz:)
Bu ''el öperken damadın niyetine bakmak gerekir'' diye bir cümle kurulursa, yorumları düşünmeden içselleştiren BAZI insanların bilinçaltına da sokulmuş olur ister istemez:34:
Az mı var bu ülkede her ağızdan çıkana eyvallah diyen:ssz:

Son düzenleme:
Yanlışa yanlış demeyen insanlardan iğreniyorum kusura bakmayın.

Neyse insanın fikri neyse zikride odur , ben erafımda herşeyden tahrik olan adamlarla büyümedim mesela .
Her olayın sonu nasıl böyle bşeye geliyor anlamadım.

Kendisi bizzat tanıdığım çok değerli bir insan. Tanımasam umrumda olmaz ama kişiyi bizzat tanıdığım için hakaret boyutuna varan yorumlar çok çirkin geliyor. Bayanlar yorumlarınızdan kişinin haberi olacak ve hukuki süreç başlatılacak haberiniz olsun.
mesajlarımda hukiki süreçlik bir şey varsa. buyursunlar açsınlar.

Son düzenleme:

Siz insanları tehdit mi ediyorsunuz?

evet. ediyor.
buyursun açsın. çok korktum:27:

Hayır burası güncel bir bölüm ve her kişi hakkında konu açılır, yorumlar yapılır
Ne yani artık insanlar yorum da mı yapamayacak? Üstelik kimse hakaret de etmemiş
Nedir bu korku verme olayı? Siz insanları seviyorsunuz diye bizler yorum yapamayacak mıyız?
Biri anlatsın bunu bana ya hu

Hayır burası güncel bir bölüm ve her kişi hakkında konu açılır, yorumlar yapılır
Ne yani artık insanlar yorum da mı yapamayacak? Üstelik kimse hakaret de etmemiş
Nedir bu korku verme olayı? Siz insanları seviyorsunuz diye bizler yorum yapamayacak mıyız?

sakin ol canım.buyursun başlığı şikayet etsinler hakaret varsa zaten gereken yapılır.

gerçekten hakaret eden bir mesaj yok.
burada ne konular açılıyor,kişilere nekler deniyor. milletin çıtı çıkmıyor.
ama burada olmayan hakaret için hukiki işlem başlatılacakmış.
tabii başlat. bekliyorum.:ssz:

sakin ol canım.buyursun başlığı şikayet etsinler hakaret varsa zaten gereken yapılır.

Şu bölümde bir tehdit edilmediği kalmıştı insanların o da oldu.
Neyse kibledim.

Back