• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nuri Soysal

cevremde kendısıne ameliyat olmus olanlar var memnun gorunuyorlar ..bende kendısıyle gorusmeyı dusundum ama kısmet olmadı kısmet sadullah beye yaptırmakmış:)

Son düzenleme:
cevremde kendısıne ameliyat olmus olanlar var memnun gorunuyorlar ..bende kendısıyle gorusmeyı dusundum ama kısmet olmadı kısmet sadullah beye yaptırmakmış:)
teşekkür ederim venüs bilgi verdiğin için peki onlar memnun görünüyorlar dedin sana fkrini sorayım doğal görünüyor mu yaptığı burunlar? benim için en önemli kriter doğallık çünkü

rıca ederım:) hım dogallık konusunda pek dogal gorunmuyordu yanı ben ılk gordugumde estetik oldugunu anlamıstım ..ben nurı beye mailde atmıstım resım gondermesı ıcın fakat cvp gelmemıstı ama bırkac kısı uzerınden de cok saglıklı yorumlar yapılamaz bıraz daha arastırmak lazım.

rıca ederım:) hım dogallık konusunda pek dogal gorunmuyordu yanı ben ılk gordugumde estetik oldugunu anlamıstım ..ben nurı beye mailde atmıstım resım gondermesı ıcın fakat cvp gelmemıstı ama bırkac kısı uzerınden de cok saglıklı yorumlar yapılamaz bıraz daha arastırmak lazım.

benim için en önemli konu doğallık.. bana benim yaptığım çok doğal olur anlaşılmaz dedi iyiki söyledin bu işler gerçekten çok zormuş bazen daralıyorum zaten kararsız bir insanım hiçbir doktora güvenediğim için bir türlü karar da veremiyorum.. her neyse cevabın için tekrar teşekkür ederim.. bu arada doktorların maillere, sorulara cevap vermemesi, ilgisiz kalmaları çok kötü birşey..

ama dedıgım gıbı bırkac ornege takılı kalmayalım belkı benım gordugum ıstek uzerıne boyle bı burun yapılmıstır sen ıstersen sana gayet dogal bır burun yapabılır.yaptıgı burunları gorduysen genel bı gorusun olur doktor hakkında.fazla sıkma canını ınan yaptırdıktan sonra bosuna bukadar kafaya takmısım dersın:).bircok doktara maıl attım sadece nurı bey ve serhat beyden cvp alamamıştım bırkac defa yollamama ragmen:) hakkında hayırlısı olur ıns..

Venüs mesajın geldi ama cevap veremiyorum forumda yeni olduğum için... Ben bana yolladığın mail adresinden de bilgi istiyim o zaman çok teşekkür ederim ilgin için..

Venüs Burnun çooookk güzel olmuş yandan genelde herkesin iyi oulyor zaten ama önden cok iyi cidden:) burnun eskiden onden baya sorunluymus cok başarılı bir ameliyat olmuş:nazar:

Venüs mesajın geldi ama cevap veremiyorum forumda yeni olduğum için... Ben bana yolladığın mail adresinden de bilgi istiyim o zaman çok teşekkür ederim ilgin için..

rica ederim cnm bı faydam dokunursa ne mutlu bana...inş en kısa zamanda dogru doktoru bulur ve yenı burnuna kavusursun:)

venus özelden diğer mesajını da aldım çok sağol çok düşüncelisin burada herkes birbirne ne güzel yardımcı oluyor.. Doktoruna benim için sorarsan gerçekten çok iyi olur hangi yöntem daha iyi olur diye..

Venüs mesajın geldi teşekkür ederim! Ama ben yine cevap veremiyorum :( Sanırım Serdar Bey'de karar kılacağım çünkü kendisi bana diğer doktorlara göre daha çok güven verdi ve çok dürüst geldi.. Bakalım hayırlısı olur inşallah..

Arkdaslar ben yaptırdım kendısıne,5 senedır kullanıyorum cok memnunum.Kesınlıkle burun yağtırmaklar ısteyenler kendısınde yaptırabılır.

ben geçen hafta nuri beyle görüştüm.çok tatlı ve güvenilir bi dr.yarında emre beyle randevum var.benim revizyon olduğu için kararsızım 3.bi ameliyat olmak istemiyorum.o yüzden hemen karar vermek istemiyorum.

arkadaşlar herkeze selam nuri beyle ilgli araştırma yaparken yolum bu topiğe düştü bende kendisiyle görüşmek istiyorum benim isteğim burun aml değil sizlere sormak istediğim ilk muayenede para talep ediyormu birde fiatları nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim

nuri soysal işinde uzman bir doktor hiç düşünme derim... arakadaşım hemen ameliyatını yaptır,, benim can arakadşım karın germe ve meme küçültme ameliyatı oldu,, inanki aynanın karşısından ayrılmıyor diyebilirim,,, ayrıca nuri bey çok alakalı b ir doktor... şimdiden geçmiş olsun..:

Back