- Konu Sahibi Desconocido
Merhaba arkadaşlar yarın Dr. Nuri Soysal'la görüşmeye gdeceğim. Aranızda ona ameliyat olan var mı? Şimdiden teşekkürler!..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim venüs bilgi verdiğin için peki onlar memnun görünüyorlar dedin sana fkrini sorayım doğal görünüyor mu yaptığı burunlar? benim için en önemli kriter doğallık çünkücevremde kendısıne ameliyat olmus olanlar var memnun gorunuyorlar ..bende kendısıyle gorusmeyı dusundum ama kısmet olmadı kısmet sadullah beye yaptırmakmış:)
rıca ederım:) hım dogallık konusunda pek dogal gorunmuyordu yanı ben ılk gordugumde estetik oldugunu anlamıstım ..ben nurı beye mailde atmıstım resım gondermesı ıcın fakat cvp gelmemıstı ama bırkac kısı uzerınden de cok saglıklı yorumlar yapılamaz bıraz daha arastırmak lazım.
Venüs mesajın geldi ama cevap veremiyorum forumda yeni olduğum için... Ben bana yolladığın mail adresinden de bilgi istiyim o zaman çok teşekkür ederim ilgin için..
Venüs Burnun çooookk güzel olmuş yandan genelde herkesin iyi oulyor zaten ama önden cok iyi cidden:) burnun eskiden onden baya sorunluymus cok başarılı bir ameliyat olmuş