• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nurhyt Burun Estetiği Ameliyatı

nurhyt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
27
0
36
Adana
Arkadaşlar on gün önce burun estetiği ameliyatı oldum.Burnum hala alçıda.Burnumun şekline doktor karar verdi hafif kavis vercem birazda burun ucunu küçültücem dedi.Burun ucum bol kıkırdaklı, ortadaki bölümü iyice aşağı doğru uzanmış durumdaydı.Burun ucunun küçülmesi gerek dedi.Bende kabul ettim.artık yüzümdeki bütün şişliklerim indi(burnum hariç).Ancak burnum alçının altında bile okadar küçük görünüyoki.Bide bu şiş haliyse serçe parmağım kadar filan kalr heralde.Şu an bile yüzüme göre küçük olduğunu hissediyorum.Nolcak bu durum kesin küçülüyo mu ya?Şu anda moralim çok bozuk.ne bileyim ben bu kadar küçüleceğini.Bu sebepten ikinci kez ameliyat olmak zorunda olan varmı?Burnun alçıdayken hem de onun parasını zar zor toplamışken ikinci bi ameliyat olma ihtimalini düşünmek gerçekten çok zor.Sadece allahtan sabır diliyorum.

ya yok canım daha çok erken üstelik zaten öyle şişlikler azalınca ilk haline göre bariz küçülme olmuyor.şişlikler inice burnun daha şekilli oluyor. daha küçülmüyor yani. geçmiş olsun.şimdiki hali son hali değil. 3.ayda anlarsın büyük mü küçük mü.

Back