• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nurgül yeşilçayın instagram da paylaştığı seksi video olay yarattı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
[video=youtube;M3ktThruz04]https://www.youtube.com/watch?v=M3ktThruz04[/video]

Günün videosu buydu bence:1::1::1:

Son düzenleme:
Ne dediğini anlamadım ben :26: en son bi call me demiş ama numara da vermemiş :27::27:

Ulen damon dan sonra bu adamı görmek
Attan inip eşeğe binmek gibi :60:

Senin Allah iyiliğini versin emi:60::60: numara verse arayacak mısın:60::60:

Ne dediğini anlamadım ve merak ediyorum ne yapayım :26:

Hem son dönemde uzmanlar merakın sanıldığı kadar kötü birşey olmadığını söylüyor:51:

Not: Anlayan varsa yazıversin bir zahmet :31:

Ne dediğini anlamadım ve merak ediyorum ne yapayım :26:

Hem son dönemde uzmanlar merakın sanıldığı kadar kötü birşey olmadığını söylüyor:51:

Not: Anlayan varsa yazıversin bir zahmet :31:

İlk söylediklerini bende anlamadım, ağzında gevelemiş gibi sanki ama sonra ara beni Usha, numerom sıfır sekiz yüz, gerisini kulağına söyleyeyim:60::60:

Habibi ne bakiyorsun, ara beni diyor.:27::27:

Son düzenleme:
İlk söylediklerini bende anlamadım, ağzında gevelemiş gibi sanki ama sonra ara beni Usha, numerom sıfır sekiz yüz, gerisini kulağına söyleyeyim:60::60:

.........................you looking at call me :44:

yavaş yavaş çözüyorum ama sanki bu işin sonu iyi değil gibi gelmeye başladı :53:

Eşimde soruyor o ne öyle tekrar tekrar ne izliyorsun diye :60::60::60:

Altyazı geçeyim kızlar "Habibi what are you looking at, call me" inanılmaz bozuk ingilizcesiyle demek istiyor ki "canım neye bakmıştın aradığın nedir, ara beni boya beni" diyor :9::27:

normalde tıklamam böyle şeyleri ama gazetelerde, facebook sayfalarında heryerde görünce bu kadar mühim neymiş diye tıklayım dedim, ilkin şu malum kızımızın videoları gibi bişey sandım( adı aklıma gelmedi doğuşun ex aşkı) ama videoyu açınca bayağı eğlendim doğrusu, kimbilir kaç bin erkek hevesle tıklamıştı videoyu:1::1:

Back