Nurettin Yıldız'dan bir skandal daha: Kadınlar kocalarından dayak yedikleri için şükretmeli

leylmira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
7.189
17.980
33
Sosyal Doku Vakfı Başkanı ve İlahiyatçı Nurettin Yıldız'dan kan donduran bir açıklama daha geldi. Skandal açıklamaları bitmeyen Yıldız, kadınlara da kocalarından dayak yedikleri için şükretmeleri tavsiyesinde bulundu.

Yıldız şunları söyledi:

Kadınların Allah erkeklere dövün rahatlayın diye müsade etmesinden dolayı sabaha kadar şükretmesi gerekiyor. Allah böyle diyor. Mesela bir erkeğe 'Kadının yüzüne vurmayacaksın' diyor boyundan yukarısına vurmak yasak. Göğü kısmına vurmayacaksın. Cetvelden uzun bir sopayla vuramıyorsun. Elini yumruk yapıp vuramıyorsun. İşkence yapmak için değil deşarj olmak için vurdurtturuyor Allah. Eğer erkeğe burasına kadar geldikten sonra vurma dersen erkek başka yolla rahatlar.

İLK DEĞİL

Daha önce "Asansör halvet ortamı oluşturur" fetvasıyla gündeme gelen Yıldız, bu kez de 'Şehvet duygusu nasıl dizginlenir?' başlığıyla verdiği fetvada yatak şeklinin, battaniyenin ve yorganın "erkeği gıdıklayabileceğini, cinsel dürtüleri rahatsız edebileceğini" söyledi. Yıldız, "şehvet duygusu nasıl dizginlenir?" sorusuna cevaben "Yatağın şekli, yorgandan battaniyeye varıncaya kadar cinsel dürtüleri rahatsız eden bir yapıda olmamalıdır" demişti.

Nurettin Yıldız ayrıca "Baharatlı yiyecekler, aşırı et tüketimi, cinsel şehveti uyarıcı gazlı, kahve gibi çay gibi içecekler, kakaolu içecekler… Bunlar şehvet uyandırıcı şeylerdir" dedi.
http://www.posta.com.tr/ilahiyatci-...ayak-yedikleri-icin-sukretmeli-haberi-1388726

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ve bunun gibiler birilerinin ajanı. Topluma kötü örnekleri uydurma ayet ve hadislerle varmış gibi gösterip, kadına yapılan zulme kılıf giydiriyorlar.
Allah topunuzu helak etsin.
Cehenneme odun olacaksınız inşallah :mad:

Bu ve bunun gibiler birilerinin ajanı. Topluma kötü örnekleri uydurma ayet ve hadislerle varmış gibi gösterip, kadına yapılan zulme kılıf giydiriyorlar.
Allah topunuzu helak etsin.
Cehenneme odun olacaksınız inşallah :mad:

Bunun gibi acizleri dinlemeye gidenlere ne demeli peki..
Srf merakımdan baktım bu şerefsiz kimdir diye,kadınların olduğu sayfası bile var..

Bunun gibi acizleri dinlemeye gidenlere ne demeli peki..
Srf merakımdan baktım bu şerefsiz kimdir diye,kadınların olduğu sayfası bile var..
Bunu dinleyen ve saçmalıklarını uygulayanlar da en az bunun kadar aşağılıktır.
Asla ve kat'a bu düşüklüğü kabul etmiyorum, lanetliyorum bu zihniyeti..

Bunu dinleyen ve saçmalıklarını uygulayanlar da en az bunun kadar aşağılıktır.
Asla ve kat'a bu düşüklüğü kabul etmiyorum, lanetliyorum bu zihniyeti..

Nasıl bir kafa yapısı var bunlarda,aklım mantığım almıyor inan..
Düşünsene adam bu şerefsizi dinliyor eve gidip karısını dövüyor.
Neyniş allah öyle demiş..
Varya bir süredir kafam gidip geliyor,bu müslümanlıksa ben atesit olmaya razıyım..

Nasıl bir kafa yapısı var bunlarda,aklım mantığım almıyor inan..
Düşünsene adam bu şerefsizi dinliyor eve gidip karısını dövüyor.
Neyniş allah öyle demiş..
Varya bir süredir kafam gidip geliyor,bu müslümanlıksa ben atesit olmaya razıyım..
En kötüsüde bu ya zaten.
Allah vicdan vermiş.
Vicdanıyla hareket eden insan bir çiçeği bile koparamaz topraktan..
Kimse yaptığı zalimliğin hesabı sorulmayacak zannetmesin...

En kötüsüde bu ya zaten.
Allah vicdan vermiş.
Vicdanıyla hareket eden insan bir çiçeği bile koparamaz topraktan..
Kimse yaptığı zalimliğin hesabı sorulmayacak zannetmesin...

Bunlarda vicdan aramayacaksın,adamın her dediğini kanun zanneden embesil bir halk varsa gidip karısın dövüyorsa ne denir ki...
Allah akıl fikir vermiş hepimize,bu aklıda güzel şeylere kullanalım lütfen..

Dinimiz kadinin ayaklari altina cenneti sermis, ev isinde yardim lazimsa yardimci alin demis, ve daha neler neler
Simdi bu adam cikti kadinlari dövenilirsiniz mi diyor? Pislik asagilik herif insallah karin da seni döver desarj olmak icin

Screenshot_2018-03-06-11-59-00.png

Dinimiz kadinin ayaklari altina cenneti sermis, ev isinde yardim lazimsa yardimci alin demis, ve daha neler neler
Simdi bu adam cikti kadinlari dövenilirsiniz mi diyor? Pislik asagilik herif insallah karin da seni döver desarj olmak icin

Allah öyle diyormuş bu geri zekalı embesilde bunu halka anlatıyor ..

Böyle insanlar yüzünden insanlar islanmdan soğuyor Allahin yolladığı islam dini sevgi ve yardımlaşmayı merhametli olmayi eemreder ama bunlarin amaci insanlari dinden uzaklastirmak keske peygamber efendimizn eslerine nasil davrandığına ilişkin arastirmalar yapsalar

Dinliyorlar ve ikna oluyorlar demekki..
Kafaları basmayan bir gürüh var karşısında kukla gibi oynatıyorlar bunları..
Günahlari onlarin boynuna. Hanimlarimiz da pasif kalmasin. Ben mesela dinimizle alakali birsey duydugumda iyice arastiririm. Kurani arapca okumakla olmuyor hersey mealini de okumak lazim ki allahin sözlerini anlayalim

X