Mayıs ayına iş ve kariyer alanlarınızdaki iş yoğunluklarınızla başlayabilirsiniz sevgili ikizler. İşinize yaklaşımınız bu ay hayalperest ve gerçekçi olmayabilir.
Sosyal çevreniz, aşk hayatınız veya arkadaş ilişkilerinizde bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Organizasyona yönelik işlerinizde, sosyal ortamlarda ve davetlerde, grupsal çalışmalarda yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir .
Geleceğinize yönelik atılım ve konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz. İşten elde edilen gelirlerinizde bu süreç içerisinde artışlar görülebilir veya birden fazla teklif arasında kalabilirsiniz. iş ve kariyer alanlarınızla uğraşacaksınız.
11 Mayıs ve sonrası daha çok sosyal çevre alanlarınız devreye girmeye başlıyor. Farklı ve değişik olan ortamlarda bulunabilirsiniz. Duygularınız değişken olacak.
1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi, ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik oluşumlar hayatınızın yönünü şekillendirmenize neden olacak.
Hala geçmişe takılı kalmış konularınız varsa bunlardan kurtulmanın ve bilinçaltınızı düzenlemenin tam zamanı. Planlarınızı yeniden gözden geçirmeli, geçmiş hataları tekrar etmemeli ve kendi sıranız için acele etmemelisiniz. Enerjinizde bu dönem düşüşler görülebilir.
Yani bu ay atacağınız adımlarda, girişeceğiniz yeni işlerde şartlar sizin elinizde olmayabilir. Kontrol sizde değilse, karşınıza neyin çıkacağını bilemeyebilirsiniz.
O yüzden diğer burçların aksine siz herhangi bir yeni girişimde bulunmamalı, planlarınızı gözden geçirmeli ve gelecek ay için planlarınızı tasarlamalısınız. Hayır işleri, başkalarına yardım gibi etkileriniz yüksek olacak.
Bu dönemi kendinizden çok ihtiyacı olan insanları kollamak veya onlara yardım etmek için kullanabilirsiniz. iş arkadaşlarınıza yardım etmek öne çıkabilir. Çalışmıyorsanız farklı, sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. Kafanıza göre hareket etmek isteyeceksiniz.