nuray kuşum hamişşş (samiraa)))

tebrikler allah tamamına erdirsin.sorunsuz bir hamilelik geçirmesi dileği ile........

Ben simdi kendisinden ogrendim bu guzel haberi.Ve o kadar mutlu oldumki anlatamam.Kendi dogumumda bile bizzat ismini saydim canim arkadasimin.Allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin nuraycim.Esinide senide tebrik ederim canim.

Dirimkizi bitanem benim inan nurayla konusunca once tebrik ettim ve cok sevindim ve hemen arkasindan keske dirimkizininda olsa ondan da bu guzel haberi alsak dedim.Inan senin icinde hep dua ettim hala daha ediyorum ve biliyorumki birgun senin icinde boyle bir topic acilacak.Allahim senide sevindirsin canim arkadasim.

Ikinizide kocaman opuyorum canlarim..

samiracım baslıgı görünc o kadar sevindim ki anlatamam. burada herkesin derdini dinledin herkese elinden geldigince yardımcı olmaya caıstın, moral verdin. bizimle meraklanıp bizimle guldun, bizimle uzuldun. Allah da seni guldurdu bacım.

Allah problemsiz bir hailelik gecirmeni nasip etsin. saglıcakla al bebegini kucagına.
darısı basımıza insallah.

cnmsın yaaa sennnn çok özlesin benim için cnm bu sayfaya ilk geldiğimde ilk arkadaşım sen oldun destek oldunnn :1hug:a.s.

dırım topıgını de ben acacam:dance:

açç cnm benim aççç sana sayfalar feda olsun allah bana o günü göstersindee:asigim:

tebrik ederim Samira.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Demekki bebiş annesinin sınava yalnız girmesini istemedi.Eminim sana uğur getirecektir.

tebrikler arkadasım
allah kucagınada almayı nasip etsin insallah:teytey::teytey::teytey::teytey:

Tekrar tebrikler canım, Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla bebişini kucağına alman dualarıyla....

canım hayırlı olsun.siteye fazla yazamıyorum ama hep takipteyim.daha 1 hafta önce içimden bi ses senin bu ay hamile kalacağını söylemişti yemin ederim.çünkü sen herkese çok yardımcı ve iyi niyetli davranıyorsun.seninle bir kere yukarıdaki sohbet bölümünde konuşmuştuk.o zamanda adetin gecikmişti kan vermiştin.neyse bugüne kısmetmiş.allah tamamına erdirsin...

canım ne kadar sevindim anlatamam.Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhatle kucağına almak nasip olsun.

Samiracım, çok ama çok tebrik ederim.
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Okuyunca pek sevindim, hadi hayırlısı olsunnn:teytey: :teytey::teytey:

nuray çok sevindim cnm yaaaaa
sen bu bebeği çoktan hakettin zaten o kadar çok derdimizi dinledin bilğilendirdinki bizi
cnm arkadaşım allah tamamını erdirsin

canım beniiim öyle çok sevindim ki. canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim..

ayyy çok sevindim canım benim.:teytey::teytey::teytey:

senn niredesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neden gelmiyonnnnnnnnnnnnnnnn
herkes koyverdi gitti bizi zatiii

tebrık ederım canım..:1hug:ne guzel bır haber..:teytey:
Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..

tebrik ederim. mutluluğuna içten ortaklık eden arkadaşlarımızın da en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız dilerim.
sağlıklı, mutlu, güzel bi bebeğin olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…