nuray kuşum hamişşş (samiraa)))

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
belki kendi açmak isterdi ama dayanamadım canım arkadaşaım nuray kuşummm hamilesırnaşık şey:sm_cool::teytey:

2 kere test yaptı silik çıktı ve şimdi kan test, sonucu 398 çıkmışşşş o kadar mutluyumki anlatamam size sevincimi sanki kendim hamile kalmış gibi

o kadar güsel iyi kalpli biriki allah sonunda gönlündekini verdi ona
burada özellikle bizim sayfamızda o kadaar yardımcı olduki bizlere ki hala oluyrrrrrrrr

NURAYYYY ASKUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM TEBRİK EDERİM SAĞLIKLI OLSUN BEBİŞİN VEEE SENNN EŞİN BEBİŞİN HEP MUTLU OLUN

ALLAH SAĞLIKLI KOLAY BİR GEBELİK NASİP ETSİN SANA SAĞLICAKLA AL KUCAĞINA...

ALLAH TÜM HAMİŞ KALMAK İSTEYEN HEREKESE NASİP ETSİN İNŞ..AMİN

Evet belki kendi açmak isterdi.

Madem açıldı konu hayırlı olsun.Gözü aydın,kucağına da hayırlısıyla alır inşallah.

Darısı isteyenlere olsun..

ayyyy ne güzel yaaaa... allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasib etsin inşallah ....

alahımmmmmmmmmmmmm bayram var bayrammmmmmmmmmmmm
nuraycım cnm arkadaşımmmm allah gönlüne göre verdiiii
çok tebrik ederim hayatımmmmmmmmmmmm .şimdi herkes birşey söyler benede o
söyleyenlerden olmak istiyorum,
kendine ve bebişine çok dikkat et emi artık haraketlerine oturup kalkarken bile dikkalli
ol hayatımmm.ayyyy daha çok erken ama napimmmm .bitanem yaaaaaaaa

Evet belki kendi açmak isterdi.
Madem açıldı konu hayırlı olsun.Gözü aydın,kucağına da hayırlısıyla alır inşallah.

Darısı isteyenlere olsun..
:çok üzgünüm:çok mutlu olduğum için açtım
Tebrikler Allah Analai Babali Büyütsün....
Bende Istiyorumsenağlama
cnm yapama bende bekliyorumm hemde dibi karanlık bir kuyu benimki ama umutluyum allahım verecek:1hug:

ayyyy ne güzel yaaaa... allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasib etsin inşallah ....

aminnnnnnnnnnnnnnn

Aa çok Güzel Yeni Birhamiş Haberi Daha:))tebrikelr Canimm...rabbim Bizlerede Nasip Etsin Inş En Ksia Zamanda..aminnnn:))

Biliyorum canım üzülme hemen.
Darısı sana olsun inşallah.

:1hug:cnm regli olacağım sanırım çok hassaslaştım yoksa sana kırlmammm hamişsin tüm hamişleri çok seviyorummm
bebişlerini öpüyorum kem gözlerden korusun benim gibi bekleyen herkese allahım nasip etsinnn :çok üzgünüm:

Nuray Canim Arkadaşim çok Sevindim Gözümüz Aydin
Hayirli Evlat Olur Inş
Zaten Umut Veren Bi Vakaydin Canim Haketmiştinde Bu Meleği Tebrikler Canim

çok tebrikler samira Alklah tamamına erdirsin canım hiçmi beklemiyordun sen yani acaba demedinmi hiç belirtin falan yokmuydukine:)))

kac kere yazdim ama yine yazmadan gecemicem....Son iki gundur aldigim en guzel haber bu. Yani kiz dogurmus kadar cok sevindim valla::))

Nuray'cim icinde kaldiysa ac bitanem sende yeni bir baslik, valla biz gelir orayada yazariz. Gonlun o kadar guzelki senin Allah'im sana esinle, bebisinle, tum ailenle omur boyu mutlu, huzurlu, saglikli bir hayat versin insallah...

Canım benim başlığı şimdi okudum :teytey:gözünaydın tebriklerrrrrrrr hayırllı bır hamişlik geçirmen dileğiyle
darısı başımıza
bunlar yeni hamişimizea.s.

nuray değerin harikaa:)) eşin ve sen artık inanmışsınızdır:)) ne güzel ya tbr ler canım benım:)

bu arada doğum ne zaman:))sanırım kış bebeği olacak yazada 4-5 aylık olur denize sokarsın 2009 yazında:))) ayyy neeeeee güzelll kızınmı olacak acaba hihihihihihihi

Nuraymı gerçektenmi?Çok sevindim hemde çokkk,şimdi bu kız kim niye bukadar seviniyor diyorsundurda,sen benim bbtlerimle ve birçok diğer sorumla uğraşmıştın zamanında,melek arkadaşımız bizim herkesin yardımına okadar koştunki burda,Allah da gönlünün muradını verdi sonunda,şükürler olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini,melek arkadaşımız...

nuraycım burdanda tebrik ederim.canım allah kucağına almayı nasip etsin
canım bhcg 398 çıktı diyosun ya kaç gün geçti adetten sonra.benim 5-6 gün geçmişti 6000 gibi çok yüksek bi rakam çıkmıştı.şundan söylüyorum seninki fazla gibi değil ama kaç gün geçti onu bi yazarmısın canım.ikizden bende şüpelenmiştim ama tekmiş...

ay ay ay nuraycım çok sevindim canım allah tamamını erdirsin sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün sarışın mavi gözlü bir kız evlat nasip etsin inşallah çok çok tebrik ediyorum canım öptüm bir tanem:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…