ben yaklasik bir yil gözlük kullandim 5 yil kadarda lens kullaniyorum lens hem daha rahat hem daha güzel görünüyor özellikle dügünde
bende aldım ama şeffaf lensle arasında çok fark var gözlerim acayip kanlanıyo sonra illaki bir gözümde lensin varlığını hissediyrm, göz bebeğimden kaydığınıda çok hissediyrm ama bakalım inatla dewam edeceğim
ben günlük lens kullanıyorum iyi bir marka olduktan sonra şikayet edeceğini sanmam
ayrıca haftalığa karşıyım yani 1 hafta boyunca gözünde bir cisim duracak bence bu daha zararlı
Bir de şimdi aklıma geldi, bu lensler ters dönerse rahatsızlık veriyordu, hala öyle mi kullanan arkadaşlar söylesin. Eğer hala öyle ise yeni kullanacak birinin aklında olmasında yarar var.
Lens gbzlükten çok daha rahat bir şey, ama çok nadiren kullanamayabilen insanlar oluyor. Çok son dakikaya kalmasın, sırf miyopsa hemen temin edebilir sanırım, ama işin içine astigmat falan girecekse, belki temini biraz vakit alabilir. Benim bildiğim lenste gözün çapı da önemli, sırf gözlük no.su ile internetten ısmarlanabildiğini ilk defa burada duydum.
İlk zamanlar takıp çıkarma sorunu yaşayabilir, hiç stres yapmasın. Arkadaşınızın makyajı yapılırken lensli mi olacak lensiz mi ona göre karar verin. Bence lens gözündeyken makyajı yapılsın ama tabi gözüne farın tozu, göz kaleminin yağı falan kaçmasın.