• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Numara vermeyen erkek

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.720
901
123
Merhaba hanımlar bir beyefendi ile sosyal medya üzerinden eklemesi şeklinde konuşmaya başladım normalde istekleri kabul etmem konuşmam ama garip şekilde ekleyip konuşma isteğim oldu çok güzel sohbet ediyoruz kendisi de hoşuna gittiğini söyledi dedim istersen telefonlaşalım ama vermedi çok tuhaf.Ben ona attım numaramı ne olacak en fazla siler engellerim.Kendisi eklemedi sordum çalışıyordum işyerinin wifisine bağlıydım gibi komedi bir cevap verdi ama sesli aradı sosyal medyadan konuştuk,2 saate yakın konuştuk sosyal medyadan aradı haha.Neyse ben numara olmadığı için hiç konuşmadım sonra ve 1 gün geçti yine sosyal medyadan mesaj atmış sizce ne yapmalıyım.Yaşayanların fikrini istiyorum.Yargılamayın lütfen.Mutlu günler

Evlidir. Başka bir seçenek aklıma gelmiyor.
Sonuçta sizi sosyal medyada engeller,biter. Ya da zaten evde siliyordur o uygulamayı,gizliyordur. Farkedilmez bile.
Ama telefonunu uygunsuz saatlerde arayıp eşinin dikkatini çekebilirsiniz . Sizi engellese bile başka başka numaralardan musallat olabilirsiniz. Uygulamanın bildirimi engellenir,sesi kısılır,telefonun olmaz. Olsa bile dikkat çeker.
Başka mantıklı bir açıklama yok yani, ya evli ya evli adam

Evlidir, nişanlıdır ya da hayatında biri vardır. Başka bir ihtimal aramayın boşa. O size öyle olmadığını söylerse bile inanmayın sakın. Başıma geldi aynısı. Pek yaralı, hüzünlü sandığım ve beni sürekli özel numaradan arayan kişi kına gecesi arayıp bir de dalga geçti. Meğer nişanlıymış. Çok gençtim o zamanlar. Kötü düsünmek istememiştim ama aptallık etmişim.

Merhaba hanımlar bir beyefendi ile sosyal medya üzerinden eklemesi şeklinde konuşmaya başladım normalde istekleri kabul etmem konuşmam ama garip şekilde ekleyip konuşma isteğim oldu çok güzel sohbet ediyoruz kendisi de hoşuna gittiğini söyledi dedim istersen telefonlaşalım ama vermedi çok tuhaf.Ben ona attım numaramı ne olacak en fazla siler engellerim.Kendisi eklemedi sordum çalışıyordum işyerinin wifisine bağlıydım gibi komedi bir cevap verdi ama sesli aradı sosyal medyadan konuştuk,2 saate yakın konuştuk sosyal medyadan aradı haha.Neyse ben numara olmadığı için hiç konuşmadım sonra ve 1 gün geçti yine sosyal medyadan mesaj atmış sizce ne yapmalıyım.Yaşayanların fikrini istiyorum.Yargılamayın lütfen.Mutlu günler
Evli yada sevgilisi vardır . boşa zaman

Flörtünüzün adı T ile mi başlıyor 😂😂😂 benim eski flörtü anlatıyorsunuz çünkü. Kendisine telefon numaramı verdim çünkü istedi, dedi ki instagrama bir şey olursa senden haber alabileyim sanki umrundaydı. E dedim ben de seninkini alayım vermedi. O şekilde 5 ay falan devam etti. Sonra benim şehrime geleceği zaman al hadi kıyağı olsun diyerek lütfetti numarasını. Ben o zaman şöyle düşünmüştüm herhalde yerli yersiz rahatsız etmemden korktu.
Ailesiyle beraber yaşayan sevgili işlerini ailesi öğrenecek diye korkan bir tipti.

Tabi whatsappta sürekli konuştuğu biri olduğu için de numarasını vermek istememiş olabilirdi bana. Açıkçası artık hiç umrumda değil. Velhasıl biz hiçbir zaman sevgili olmadık bu kişiyle. Sizin de sonunuz çok parlak değil.

Malesef %99.99 evli yada sevgilisi var hatta %100 bile diyebiliriz yoksa o erkek iken hayli hayli verirdi numarasini siz verdikten sonra üstelik. Bence kesinlikle konuşmayın engelleyin.

Back
X