Numara Değişikliği..

Evet sosyal medyadan ulaşabileceğim biri var fakat bu durumu daha zora sokabilir. Yani kuzeni ile araları nasıl bilmiyorum ve aile de işin içine girerse daha karmaşık bir hal alsın istemiyorum.
Hayati bir şey değilse peşini bırakın bence.
Bir gün kader karşılaştırırsa sorunu çözersiniz
Özür mü dileyeceksiniz?

bu kadar gizemli olan, asla açıklanamayan o değil bu değil dediğiniz ne olabilir ki herkes merak etmekte de şüphelenmekte de haklı.kaldı ki sizinle bir iletişimi olsun isteseydi böyle ipler kopuk olmazdı.onun bunun aracılığıyla iletişim kurmanız rahatsızlık da veriyormuş.bırakın gitsin.rahat bırakın insanları.bu olanlardan sonra da benim de aklıma kötü şeyler geliyor, nerden inanıp güvenelim erkek misiniz belalı abi/baba mısınız?

Belliki görüşmek istemiyor neyi zorluyorsun arkadaş. Temiz niyetliysen ailesiyle görüşmekten çekinmezsin yok niyetin bozuksa zaten karşındaki verir emniyete aramanı mesajını uğraş ömür boyu

Belliki görüşmek istemiyor neyi zorluyorsun arkadaş. Temiz niyetliysen ailesiyle görüşmekten çekinmezsin yok niyetin bozuksa zaten karşındaki verir emniyete aramanı mesajını uğraş ömür boyu
Yahu hemen yargılamaya ne kadar meraklısınız? Zorlamıyorum bir şeyi. Anlamak bu kadar güç olmamalı. Tamam şüpheyle yaklaşın etraf psikopat dolu ama en azından yazılan mesajların aynısını da sürekli yazmayın ya.

Back
X