• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Numan Kurtulmuş'tan skandal sözler: Milletimiz güzel bir sınav veriyor

Bu konuşmayı canlı dinledim .

O an elimdeki ütüyü ekrana fırlatacaktım .

Bu güzel (!) sınav kısmı o sinirle dikkatimden kaçmış ama köprülerden falan bahsettiği kısımda bolca biplendim.

Hayır cidden anlamıyor ve soruyorum :

Ne gerek var ve nasıl bir ruh hali bu konuşmayı yaptırır?

Yazık.

Milletin sabri da sinaniyo bu sinama nereye kadar gidecek Boyle

Siyaset ne değişik bir şey ya
Dün hırsız dediklerini savunuyorsun.
Sadece bu adam değil tum partilerde böyle saçma sapan açıklama yapan , dün dediğini bugün yalanlayan bir sürü adam var. Veya kadın

Hiç birine kefil olamam nasıl ölümüne savunur insanlar herhangi bir siyasetciyi
Bunlar bu işte hepsi böyle kim niye şaşırıyor
Sasiranlar niye oy veriyor veya oy vermeyenler neden oy verdikleri muhalefet partisinden hesap sormuyorlar.

AKP tabanı evet uyuyor , evet tehlikeli şekilde ölümüne reis diyorlar gözleri kapalı onlara bir şey demiyorum bile.

Biz muhalefet neden kendi partilerimize hesap soramiyoruz.
Sezgin Tanrıkulu kim ya ? Nasıl chp de olur
Bahçeli seçim kazanamiyor neden hala orada

Hdpnin vekili taziye çadırına gidiyor.

Ay biz ne aptal olduk böyle

Siyaset ne değişik bir şey ya
Dün hırsız dediklerini savunuyorsun.
Sadece bu adam değil tum partilerde böyle saçma sapan açıklama yapan , dün dediğini bugün yalanlayan bir sürü adam var. Veya kadın

Hiç birine kefil olamam nasıl ölümüne savunur insanlar herhangi bir siyasetciyi
Bunlar bu işte hepsi böyle kim niye şaşırıyor
Sasiranlar niye oy veriyor veya oy vermeyenler neden oy verdikleri muhalefet partisinden hesap sormuyorlar.

AKP tabanı evet uyuyor , evet tehlikeli şekilde ölümüne reis diyorlar gözleri kapalı onlara bir şey demiyorum bile.

Biz muhalefet neden kendi partilerimize hesap soramiyoruz.
Sezgin Tanrıkulu kim ya ? Nasıl chp de olur
Bahçeli seçim kazanamiyor neden hala orada

Hdpnin vekili taziye çadırına gidiyor.

Ay biz ne aptal olduk böyle

haklısın muhalefette muhalefet değilki....

GÜZEL bir sınav mı?... Bizim sınavı sistemizde 3 yanlış bir doğruyu götürür ama kaç yanlış oldu hala doğruyu göremedik giden...
Kaç canlar gitti aylardır. Kimsenin yüzüne bakamaz hale geldim. Aylardır mutsuzum. Haberlerden uzak durmak istiyorum, olmuyor. Bir tabut haberi görüyorum nefes aldığıma sükretmeli miyim yoksa lanetler mi okumalıyım bilmiyorum. İşte bu haldeyim. GÜZEL kelimesinin anlamı bile kalmadı artık. Evet işte bu kadar umutsuzum.
Bazen konuşmak için konuşmamalı insanlar, özelllikle mevkii sahibi kişiler. Dalga geçer gibi bu açıklama. Uygun cümleleri bulamıyorsan az bekle, gönül yaralarını daha fazla deşme. Biz sizlerden süslü kelimeler beklemiyoruzki, her yanımız kameralarla döşenmişken, icraat, önlem bekliyoruz ya da ben bunu bekliyorum. Artık bizimle dalga geçmeyin. Yaşama şansımız tek bu hayatta, geldiniz madem o mevkilere, bizim tek olan şansımızı koruyun. Açıklama yapmadan önce vicdan diliyorum, gerisini umut ediyorum.

Back