Nüket Eroğlu 3D Lazer Lipoliz

sevcank90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
2
0
86
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar

Basen , kalça , banana Bölgesi için Lazer lipoliz yaptırmak istiyorum. bununla İlgili Nüket Hanımın çok methini duydum internetten araştırdım youtube da videolarını izledim aranızda yaptıranlar varmı yakın zamanda memnun mu ve ne kadar a yaptırdı bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Ne yaptiniz karar verip yaptirdiniz mi acaba?Bende araştiriyorum da

Bende araştırıyorum bugün WhatsApp üzerinden irtibata geçtim nükhet eroğluyla, iç bacaklarımın resmini yolladım (diz kapağı bölgesi) ve 10.000 tl ye yapabileceklerini söylediler. Çok pahalı buldum açıkcası, çünkü çok ufak bir bölge.

Bilmiyorum, hindi gibi düşünüyorum :-/ ne kadar zayıflarsam zayıflayıö o iç diz kapağındaki yağlar gitmiyor işte..

ben de irtibata geçtim minik bir göbeğim var 165 56 kılıyım. karin yağı almaya 12000 popoya enjekte 6000 dedi sok oldum yaptırmayı düşünmüyorum içime sinmedi

Çok pahalıymış gerçekten de. Genel piyasa mı bu fiyatlarda acaba. Ben gıdı için soruşturmuştum 3.500-4500 arası fiyatlar duydum

ben de irtibata geçtim minik bir göbeğim var 165 56 kılıyım. karin yağı almaya 12000 popoya enjekte 6000 dedi sok oldum yaptırmayı düşünmüyorum içime sinmedi

Başka bircok yerle de irtibata geçtiğimde 10000 dediler ikisine de piyasa bu sekilde

Merhaba;
Bende gıdı için fiyat aldım Nükhet hanımdan. 6.000 tl ve de nakit dediler. Fiyatlar nasıl sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…