Bebek İkinci El Nuk marka süt sağma makinası çok temiz

gurbette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
90
0
$image.jpg $image.jpg sadece 1 ay kullanıldı.
Kutusunda ve içinde hiçbir eksiği yoktur .
Hem pilli hem elektrikli kullanılabilir .
kullanımı kolay pratiktir.
kargo masrafı alıcıya aittir.
ankara içi elden teslim ederim.
Fiyatı 75 tl

pompa almam gerekiyor ancak herkes tavsiye ettiği için medela almayı düşünüyordum
şimdi sizin ilanı görünce nuk u araştırayım dedim ama ne iyi ne de kötü bir yoruma rastlayamadım. aybaşında işe başlayacağım için bu konu benim için çok önemli
kimse malına kötü demez ama yinede sorayım dedim :KK66: siz memnun kaldınız mı nuktan

pompa almam gerekiyor ancak herkes tavsiye ettiği için medela almayı düşünüyordum
şimdi sizin ilanı görünce nuk u araştırayım dedim ama ne iyi ne de kötü bir yoruma rastlayamadım. aybaşında işe başlayacağım için bu konu benim için çok önemli
kimse malına kötü demez ama yinede sorayım dedim :KK66: siz memnun kaldınız mı nuktan
Bence hepsinin çalışma stili aynı ben cok memnun kaldım yalnız benım oğlum göğsümden emmeyi tercih ettiği için pek kullanamadım birde 2 sene ücretsiz izin almıştım doya doya emzirdim ,siz bilirsiniz ama hepsi aynı .

selam canım,
benimde pompa almam gerekiyor. nuk u çok duydum kullananlar çok memnun tavsiye ediyolar. nuk mu alsam başka bi marka mı ?

X